Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ρίχτερ σε Κολωνάκι και Μαξίμου για Πατέλη

Σάλο προκάλεσε η χθεσινή αποκάλυψη της «Espresso» πως ο επικεφαλής του οικονομικού γραφείου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη Αλέξης Πατέλης χρησιμοποίησε ακόμα και e-mail του Μεγάρου Μαξίμου για να συνεννοηθεί με τη Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Αθηναίων ώστε να μπει «λουκέτο» σε εστιατόριο 26χρονης σεφ, αφήνοντας στον δρόμο 13 εργαζομένους.

Με την ιδιότητα του διαχειριστή διπλανής πολυκατοικίας, ο… εμμονικός Αλέξης Πατέλης «έβαλε στο μάτι» το ιταλικό εστιατόριο άλ3ξ για μόλις δύο επιπλέον τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο της οδού πλατείας Δεξαμενής 3 στο Κολωνάκι και για τη… μυρωδιά από την κουζίνα. Επειτα από αλλεπάλληλες μηνύσεις και με την έξαλλη συμπεριφορά του, ακόμα και μπροστά στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που έτρωγε στο συγκεκριμένο κατάστημα, κατάφερε να στείλει στην ανεργία 13 οικογένειες και να γκρεμίσει τα όνειρα της νεαρής σεφ!

Ιδιοκτήτες και υπάλληλοι διπλανών καταστημάτων με τους οποίους μιλήσαμε έπεσαν από τα σύννεφα από την είδηση του «ξαφνικού θανάτου» του ιταλικού εστιατορίου με συνοπτικές διαδικασίες, μέσα σε χρόνο-εξπρές, μόλις δύο ημερών, από την έκδοση της απόφασης της Δημοτικής Αστυνομίας! Κι αυτό ενώ την ίδια ώρα λειτουργούν δεκάδες -αν όχι εκατοντάδες- καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με πολλαπλάσιες παραβάσεις, από τα μόλις δύο τραπεζάκια που ζητούσε ο κ. Πατέλης να «ξηλωθούν».

Ενοχλημένοι όμως από τις ενέργειες του συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται να είναι και οι άλλοι συνεργάτες του πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Εξοργισμένος ο πατέρας της νεαρής ιδιοκτήτριας του εστιατορίου Νικόλας Βασιλάτος, δημόσια υποστηρικτής του Κυριάκου Μητσοτάκη και πρώην αντιδήμαρχος στον Δήμο Ψυχικού, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Ο Αλέξης Πατέλης, χρησιμοποιώντας την εξουσία της θέσης του, τρομοκράτησε τους κρατικούς θεσμούς και λειτουργούς και πέτυχε να ΚΛΕΙΣΕΙ το διπλανό εστιατόριο που ανοίξαμε με την κόρη μου τον Ιανουάριο του 2019! Με την ποταπή και ανήθικη πρακτική τρομοκράτησης που ακολούθησες χάρις στη θέση που κατέχεις, πέτυχες να κλείσεις το πιο πετυχημένο εστιατόριο και να αφήσεις στον δρόμο τους δεκατρείς εργαζομένους του, και την εμπνευσμένη chef θυγατέρα μου χωρίς τον χώρο της!!! Απορώ τι συμβουλεύεις τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση της Ελλάδας, κύριε Οικονομικέ Σύμβουλε».

Στην οργισμένη αντίδραση του κ. Βασιλάτου απάντησε με σχόλιό του στην ανάρτηση ο Αλέξης Πατέλης, ο οποίος κάνει λόγο για «συστάσεις» από τις αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες της περιφέρειας, αποκρύπτοντας την αλληλογραφία που αποκάλυψε η «Espresso» για την επικοινωνία που είχε μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου με τη Δημοτική Αστυνομία ώστε να εκδοθεί απόφαση για την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του εστιατορίου.

Και δεν φτάνει αυτό… Στην απάντησή του στον προσωπικό λογαριασμό του πατέρα της 26χρονης σεφ στο facebook αναφέρει ως νέος «καίσαρας» πως «προκειμένου να συνεχίσει την επιτυχημένη επιχειρηματική της λειτουργία, που το ευχόμαστε όλοι, το μόνο που έχει να κάνει η επιχείρηση είναι να προσαρμοστεί στις συστάσεις και να ακολουθήσει τον νόμο». Λες και αποφασίζει αυτός και όχι οι αρμόδιες Αρχές του δήμου και της περιφέρειας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...