Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Γερμανός κροίσος επινόησε τον θάνατό του για να το σκάσει με τη...

Ο Γερμανός κροίσος Καρλ Εριβάν Χάουμπ, που αγνοείται εδώ...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπόθεση Πάτρας: «Φτυστός» ο Μάνος Δασκαλάκης ο εραστής της Ρούλας

Γνωρίστηκε με την 33χρονη γιατί έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί με τον άντρα της

Το τρίτο πρόσωπο που έβαλε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην… εξίσωση αποτελεί μια παράμετρο στην ταραχώδη σχέση της με τον Μάνο Δασκαλάκη, όπως αυτή αποτυπώνεται μέσα από τις συνομιλίες και τα μηνύματα που αντήλλασσαν. Αυτό που προκαλεί εντύπωση για την εξωσυζυγική σχέση της 33χρονης, όμως, είναι η ομοιότητα που έχει ο άνδρας με τον οποίο συνδέθηκε με τον εν διαστάσει σύζυγό της!

IMG 7684

Ο Γιάννης, όπως λέγεται ο άνδρας που κλήθηκε να καλύψει το συναισθηματικό κενό που ένιωθε η Ρούλα Πισπιρίγκου, θα μπορούσε να είναι το alter ego του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς οι δυο τους μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό! Το… τρίτο πρόσωπο εντοπίστηκε από την εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά, η ομοιότητα των δύο ανδρών είναι εξόφθαλμη. Μάλιστα, ακόμα ένα κοινό σημείο τους είναι πως και εκείνος είναι πρώην ποδοσφαιριστής!

patra pispirigkoi

«Βρήκαμε τον Γιάννη. Είναι αυτός ο άνθρωπος. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν μπορούμε να δείξουμε τη φωτογραφία του. Αν μπορούσαμε, θέλω να σας πω ότι η ομοιότητα με τον Μάνο είναι συγκλονιστική. Θέλω επίσης να σας πω ότι έκαναν το ίδιο πάρεργο, το ίδιο χόμπι, ήταν και οι δύο ποδοσφαιριστές» ανέφερε ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας.

Ο «αντικαταστάτης» του Μάνου Δασκαλάκη έπαιζε ποδόσφαιρο μαζί του και έτσι γνωρίστηκε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου. «Εκείνος ήξερε τον Μάνο, γιατί έπαιζαν μπάλα μαζί, και έτσι γνώρισε αργότερα τη Ρούλα.

patra ajΔημιουργήθηκε μια σχέση μεταξύ τους για κάποιο μικρό διάστημα, αλλά, όπως μαθαίνω, ήταν μετρημένες οι φορές που είχαν βρεθεί. Εκείνος γνώριζε από τη Ρούλα ότι είχαν χωρίσει με τον Μάνο. Αυτό του είχε πει. Δεν θέλει να έχει άλλη σχέση με την υπόθεση, γιατί πρέπει να προστατέψει τη σημερινή του οικογένεια» είπε ο παρουσιαστής, επικαλούμενος μαρτυρία ατόμου από το στενό περιβάλλον του Γιάννη.

f1a 2

Πέρα από τις καθημερινές αποκαλύψεις για τη σχέση του πρώην ζεύγους και το ξεκατίνιασμά τους, στο επίκεντρο βρίσκονται πάντοτε οι έρευνες για τα άλλα δύο παιδιά. Από την πλευρά του, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης εμφανίζεται πεπεισμένος ότι και τα τρία κορίτσια της οικογένειας είναι θύματα ανθρωποκτονίας!

«Παίρνουμε μια ιδέα από το κλίμα μέσα στο οποίο μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά και ουσιαστικά βλέπουμε πώς οδηγήθηκαν και τα τρία στον θάνατο, χωρίς όμως να ξέρουμε τι έχει γίνει με τα δύο πρώτα. Υποθέτουμε, όμως, ότι το πιθανότερο είναι να αφορά σε ανθρωποκτονία και στα τρία παιδιά» είπε στην ΕΡΤ, συμπληρώνοντας ότι το έργο των ιατροδικαστών που ασχολούνται με τις υποθέσεις της Μαλένας και της Ιριδας είναι ιδιαίτερα δύσκολο, καθώς δεν έχουν προκύψει νέα στοιχεία.patra pispirigkou

Στο μεταξύ, ακόμη ένας τηλεφωνικός καβγάς του πρώην ζευγαριού για τα οικονομικά, μετά τον θάνατο της Ιριδας και λίγες ημέρες πριν από την πρώτη ανακοπή της Τζωρτζίνας, δείχνει ότι κινούνταν σε… παράλληλα σύμπαντα! Εκείνη τον κατηγορούσε ότι χρησιμοποιεί τον θάνατο του παιδιού του για να γίνει φίρμα στο τραγούδι και εκείνος της απαντούσε αναλόγως.

Ρούλα: Μήπως και σου πάρουμε ένα ευρώ παραπάνω και δεν βγάλεις τραγούδι εις βάρος του παιδιού σου, να γίνεις διάσημος που έχασες το παιδί σου. Να σε λυπηθούν οι θαυμαστές.

Μάνος: Κάτσε να δεις πώς σφίγγεται ο κ@@ς σου. Να καταλάβεις πώς γίνεται.

Την ίδια ώρα, προκαλεί εντύπωση ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, που διαχειριζόταν τα οικονομικά της σπιτονοικοκυράς τους, φέρεται από τον Φεβρουάριο του 2017, που συντάχθηκε το πληρεξούσιο, έως τον Σεπτέμβριο του 2020, ότι έχει κάνει αναλήψεις περίπου 55.000 ευρώ.7624 ROYLA PISPIRIGOY 442022

Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν πως είναι εδώ και πολλούς μήνες απλήρωτα ρεύμα, νερό και άλλα πάγια έξοδα! Οι νέες πληροφορίες έρχονται μετά τις αποκαλύψεις για την αγορά δικύκλου με χρήματα της Ευγενίας Κούτρα.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, ανέφερε πως δεν έχει εξουσιοδοτηθεί για το εν λόγω ζήτημα, αλλά εκτελεί χρέη συνηγόρου υπεράσπισης για την κακουργηματική πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.patra s

«Μακάρι αυτά να ήταν τα προβλήματά μας, μία βέσπα και κάποια ευρώ που οφείλονται στην εταιρία ύδρευσης και στη ΔΕΗ…» αρκέστηκε να πει και έκανε γνωστό πως ετοιμάζεται το αίτημα αποφυλάκισης για τη Ρούλα και θα πρέπει να συμπληρωθεί με την «ακριβή ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας και τη χορήγηση της κεταμίνης».

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...