Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Αρχαίο look αθάνατο!

Καλοκαιρινά χτενίσματα με άποψη, στιλ και φαντασία για το πρωί στην παραλία, αλλά και για τη βραδινή έξοδο με την υπογραφή του αγαπημένου κομμωτή των επωνύμων Τηλέμαχου Κωστόπουλου και μούσα του την όμορφη ηθοποιό Εύα Γαλάνη…

Καλοκαιρινά χτενίσματα με άποψη, στιλ και φαντασία για το πρωί στην παραλία, αλλά και για τη βραδινή έξοδο με την υπογραφή του αγαπημένου κομμωτή των επωνύμων Τηλέμαχου Κωστόπουλου και μούσα του την όμορφη ηθοποιό Εύα Γαλάνη. Η «Espresso της Κυριακής» πρωτοπορεί και, με τη βοήθεια του μετρ των μαλλιών, παρουσιάζει νέες τάσεις για όλες εκείνες που θέλουν να είναι καλοχτενισμένες καθ’ όλη τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών. Κοριτσίστικες πλεξούδες, περίτεχνα ψαροκόκαλα, αλλά και εύκολοι εντυπωσιακοί κότσοι.

Ολύμπιες θεές με στιλιζαρισμένες κουπ

«Η Ελλάδα, εκτός του ότι ήταν και είναι πάντα της μόδας, λόγω του ήλιου και της θάλασσας είναι και πηγή έμπνευσης. Μην ξεχνάμε πως σε μια πολύ εντυπωσιακή επίδειξη στην Ιταλία το πετυχημένο δίδυμο Dolce & Cabanna παρουσίασε για το 2014 μια άκρως ελληνική κολεξιόν με ιδιαίτερα prints στα υφάσματά τους από ελληνικά μνημεία. Το ίδιο ισχύει και για τα μαλλιά, που ειδικά φέτος μάς θυμίζουν τις ολύμπιες θεές, που προτιμούσαν τις πιο ανέμελες και καθόλου στιλιζαρισμένες κουπ» εξηγεί ο Τηλέμαχος Κωστόπουλος, που με μοντέλο του την όμορφη ηθοποιό Εύα Γαλάνη φωτογραφήθηκαν στον Λαιμό της Βουλιαγμένης και στην αθηναϊκή Ριβιέρα με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Ψαροκόκαλο ή ελληνική «κοτσίδα»!

«Το ψαροκόκαλο ήρθε να δώσει μια διαφορετική πρόταση σε σχέση με τη συνηθισμένη μέχρι σήμερα γαλλική κοτσίδα. Οσες γνωρίζουν την τεχνική μπορούν να την εφαρμόσουν από το πρωί στην παραλία και με κάποια μικρά μυστικά να την κρατήσουν μέχρι το βράδυ. Μπορούν να τη στολίσουν με ένα λουλούδι που θα ταιριάζει σε απόχρωση με το μαγιό τους, ενώ για το βράδυ να την ψεκάσουν με θαλασσινό νερό και τζελ, ώστε να αποκτήσει το wet βρεγμένο λουκ, που είναι πολύ της μόδας. Προτού την ψεκάσουν καλό θα είναι την ανοίξουν με τα δάχτυλα, ώστε τα τουφάκια που θα βγουν από την κοτσίδα να δώσουν ένα πιο ανέμελο αποτέλεσμα».

Πον πον από φυσικά μαλλιά

«Οι κλασικές κοριτσίστικες πλεξούδες ταιριάζουν σε όλα τα πρόσωπα. Ετσι όσες διαθέτουν μακριά μαλλιά μπορούν να δημιουργήσουν δύο ισομερείς πλεξούδες, τις οποίες καλό είναι να τις πιάσουν σε μέτρια κατάσταση (ούτε σφιχτά ούτε χαλαρά), ώστε να έχουμε τον απόλυτο έλεγχο του χτενίσματος. Το μαλλί καλό είναι να είναι στεγνό, ώστε να μπορούμε να δουλέψουμε τα τελειώματα από τις πλεξούδες, κυρίως για τις βραδινές εμφανίσεις. Αντί στο τελείωμα να αφήσετε να φαίνεται το κλασικό λαστιχάκι, μπορείτε από το σημείο που την έχετε δέσει να κρεπάρετε και με λακ να στιλιζάρετε το κάθε τουφάκι. Το αποτέλεσμα, με τις πλεξούδες και στα τελειώματα πον πον φτιαγμένα από τα μαλλιά σας, θα χαρίσει στο χτένισμα κίνηση και πρωτοτυπία».

Τα «σαγόνια του καρχαρία» αλά ιταλικά

«Τις τεχνικές βαφών καλό είναι οι γυναίκες να τις πραγματοποιούν στα κομμωτήρια, για σωστά αποτελέσματα. Ωραίες οι διχρωμίες, αλλά αν τα μαλλιά δεν βαφτούν σωστά, τότε το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να χαρακτηριστεί και “καταστροφικό”. Με την ιταλική τεχνική “σαγόνια του καρχαρία” αυτό αποφεύγουμε, αφού αντί να δημιουργούμε πίσω εκείνες τις αυστηρές οριζόντιες γραμμές, δημιουργούμε κύματα από το δεύτερο χρώμα. Με γλυκό τρόπο το ένα χρώμα μπαίνει διακριτικά μέσα στο άλλο, χωρίς να φαίνεται ψεύτικο. Οπως έλεγε ο σπουδαίος Πάμπλο Πικάσο: “Tα χρώματα, όπως και οι γραμμές του προσώπου, ακολουθούν την αλλαγή των συναισθημάτων μας”. Γι’ αυτό προσοχή τόσο στην επιλογή του σωστού χρώματος όσο και της τεχνικής που θα εφαρμόσουμε».

Κορδέλες και αξεσουάρ

«Για να έχετε θαλασσινό λουκ, μπορείτε σε έναν ψεκαστήρα να βάλετε νερό, αλάτι και λίγο τζελ. Ανακινήστε και χρησιμοποιείστε για wet look. Επίσης, δημιουργήστε δύο κοτσιδάκια που ξεκινούν πίσω από τα σημεία των αυτιών και τυλίξτε μαζί με τα υπόλοιπα μαλλιά. Οσο πιο άναρχο είναι το μάζεμα τόσο πιο ανέμελο θα είναι το αποτέλεσμα. Στο σημείο όπου θα συγκεντρώσετε τα μαλλιά τυλίξτε και μια κορδέλα -όχι πολύ στενή- για περισσότερο στιλ. Αν θέλετε, αφήστε ελεύθερες κάποιες τούφες γύρω από το κεφάλι για αρχαιοελληνικό αποτέλεσμα. Για το βράδυ κρεπάρετε ελαφρά μπροστά για όγκο και τραβήξτε τα μαλλιά όλα πίσω. Το χτένισμα, αν ακολουθήσετε σωστά τα βήματα, δεν θα σας πάρει σε χρόνο παραπάνω από δέκα λεπτά».

Ο Μάριος, ο σπουδαιότερος ρόλος της ζωής της

Την Εύα Γαλάνη τη γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο σίριαλ «Το πιο γλυκό μου ψέμα», ενώ τη λατρέψαμε στον ρόλο της Αννίτας στο «Μια στιγμή, δυο ζωές». Εχει συνεργαστεί με τους σπουδαιότερους ηθοποιούς σε μια σειρά από θεατρικά έργα και ταινίες, ενώ τον τελευταίο ενάμιση χρόνο πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή της παίζει ο γιος της Μάριος, τον οποίο λατρεύει και της αρέσει να ασχολείται μαζί του καθημερινά. «Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο έχω αναλάβει τον ρόλο της μητέρας, ο οποίος πραγματικά είναι ο σπουδαιότερος της ζωής μου» εκμυστηρεύεται η πανέμορφη ηθοποιός Εύα Γαλάνη, η οποία δίπλα στον άνδρα της Γιώργο και τον γιο τους ζει υπέροχες οικογενειακές στιγμές. «Είμαι ευτυχισμένη, ενώ αισθάνομαι ευλογημένη που στη ζωή μου γνώρισα το άλλο μου μισό. Ο Γιώργος μπορεί να είναι εκτός του δικού μου επαγγελματικού χώρου, αλλά είναι ένας άνθρωπος που με στηρίζει, κι αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα». Η ηθοποιός αυτή την περίοδο βρίσκεται σε επαγγελματικές συζητήσεις, ενώ ετοιμάζει δυναμικό θεατρικό comeback, το deal του οποίου ολοκληρώνεται μέσα στο επόμενο διάστημα. «Συζητάω για έναν ρόλο που πάντα ήθελα να κάνω και χαίρομαι που μου έχει προταθεί. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κλείσει η δουλειά αυτή, γιατί θα αρέσει πολύ στο κοινό» καταλήγει η Εύα Γαλάνη.

ΦΩΤΟ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ 

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...