Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

«Survivor»: Ο Γιάννης απείλησε με «κάνα χαστούκι» τη Σταυρούλα, που τον αποκάλεσε...

Αδιανόητα πράγματα στο «Survivor». Ο Γιάννης Περπατάρης απείλησε «να...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Χρήστος επισκέπτεται τον Δονάτο στη φυλακή και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στα χέρια πιάστηκαν ο ανεξάρτητος βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Βασίλης Γραμμένος...

«Της Κορέας» έγινε χθες το μεσημέρι στην ελληνική Βουλή....

Υπόθεση της Πάτρας: Χαμός με τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας

Ενα απίστευτο πανδαιμόνιο βρίσκεται σε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα γύρω από την υπόθεση της Πάτρας, με την τσάντα της Τζωρτζίνας να βρίσκεται στο επίκεντρο μιας απίστευτης διαμάχης μεταξύ δικηγόρων αλλά και του πατέρα της Μάνου Δασκαλάκη.

patra pispirigkou malena

Το σουρεαλιστικό σκηνικό συνθέτουν μηνύσεις, κατηγορίες για παραβιάσεις του διαμερίσματος της Μπιζανίου, όπου έμενε η οικογένεια Δασκαλάκη, και φήμες για εισαγγελικές διώξεις σε βάρος δικηγόρων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

231316194 541129667333937 6856993929885737373 n scaled

Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η σχολική τσαντούλα της 9χρονης Τζωρτζίνας, η οποία αρχικά χάθηκε μέσα από το σπίτι. Στη συνέχεια, η πλευρά Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη κατέθεσε μήνυση, καθώς θεώρησε υπεύθυνους τους δικηγόρους των συγγενών της σπιτονοικοκυράς, οι οποίοι μπήκαν στο οίκημα την περασμένη Παρασκευή. Απαντώντας, η πλευρά των συγγενών επικαλέστηκε κληρονομικό δικαίωμα, ενώ προκαλεί εντύπωση η δήλωση του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου για την κατάσταση του ακινήτου. «Η κεντρική πόρτα της εισόδου του ακινήτου ήταν ανοικτή, παραβιασμένη, και έτσι ταυτόχρονα διαπιστώσαμε πως υπήρχαν εκατοντάδες λογαριασμοί στο πάτωμα. Συνεχίζοντας στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, η είσοδος του οροφοδιαμερίσματος ήταν επίσης ανοικτή και επικρατούσαν εικόνες λεηλασίας, με σπασμένη την κλειδαριά του διαμερίσματος, ενώ εντός υπήρχαν κούτες με παιχνίδια και μια σχολική τσάντα» ανέφερε στη δήλωσή του.patra 4 3

Στο μεταξύ, οι ίδιοι οι δικηγόροι είχαν καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα για να πάρουν τα κλειδιά του κτιρίου, τα οποία απορρίφθηκαν. Ωστόσο, οι ίδιοι είχαν ήδη μπει μέσα! Μετά το αλαλούμ αυτό, με δήλωσή του ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς ανακοίνωσε ότι έχει την τσάντα στην κατοχή του, την οποία επρόκειτο χθες να παραδώσει στην ανακρίτρια. Οι εξελίξεις αυτές, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, ίσως οδηγήσουν στην άσκηση διώξεων από την Εισαγγελία σε βάρος όσων εισήλθαν στο ακίνητο χωρίς δικαίωμα. Άλλωστε, εκτός των δικηγόρων, στον χώρο μπήκαν και δημοσιογράφοι!

patra tzortzina 2

Αντιδράσεις υπήρξαν και από την πλευρά της κατηγορουμένης και του συζύγου της. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μαζί με τη μητέρα της και συγγενικά πρόσωπα που πήγαν στο ακίνητο κάλεσαν και την Αστυνομία, καταγγέλλοντας ότι ο ένας εκ των δικηγόρων που εκπροσωπούν τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς μπήκε στον πρώτο όροφο του σπιτιού και πήρε τη σχολική τσάντα της Τζωρτζίνας. «Ενώ βρισκόμασταν με τον θείο μου στο αυτοκίνητο, λίγο μετά τη 1 το βράδυ του Σαββάτου εμφανίστηκε ο κ. Θεοδωρόπουλος μαζί με ακόμα ένα άτομο, το οποίο μπήκε στο σπίτι και πήρε τη τσάντα της Τζωρτζίνας και ένα πάκο χαρτιά. Έχουμε βίντεο. Ο θείος μου κυνήγησε τον άνδρα που έτρεχε μέχρι να μπει στο αυτοκίνητο του κ. Θεοδωρόπουλου» περιγράφει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα.

273030086 10159001296122219 1353849242592607496 n

Στη συνέχεια, τόσο η οικογένεια Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσαν μηνύσεις για την είσοδο στο σπίτι, κάνοντας λόγο για «εισβολή και αρπαγή αντικειμένων».

Ο… προσωρινός κάτοχος της τσάντας, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, εμφανίστηκε χθες το μεσημέρι στα δικαστήρια προκειμένου να παραδώσει την τσάντα. Ωστόσο, αυτό δεν έγινε καθώς η ανακρίτρια απουσίαζε, οπότε σήμερα επρόκειτο να την επισκεφθεί εκ νέου.IMG 7684

Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο αν μέσα στην τσάντα υπάρχουν ζωγραφιές του άτυχου παιδιού και, αν ναι, τι μπορεί αυτές να αποκαλύψουν στους ειδικούς. Επειτα από αυτό το αλαλούμ, το ακίνητο της Ευγενίας Κούτρα σφραγίστηκε χθες και άλλαξαν οι κλειδαριές σε όλες τις πόρτες, παρουσία της Αστυνομίας και συμβολαιογράφου, ενώ παρών ήταν και ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Λέων, ως εκπρόσωπος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...