Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Το… χρίσμα στην Ντενίση θα έδινε η Γερονικολού, αν παντρευόταν τον Τσιμιτσέλη

«Η Μιμή είναι πολύ φίλη μας, κάνουμε και παρέα,...

Σκλάβοι ή gentlemen

Σκλάβοι ή gentlemen! Ενοικιάζονται αρσενικά δύο ταχυτήτων στις ΗΠΑ, με την ώρα ή με την ημέρα

Εχετε βαρεθεί τους γλοιώδεις στρίπερ που τρίβονται πάνω στη νύφη και τις φίλες της στα μπάτσελορ πάρτι, πιστεύοντας ότι έτσι τις κάνουν να αισθάνονται βασίλισσες; Θα προτιμούσατε περισσότερο να νοικιάζατε έναν κομψό άνδρα, ο οποίος θα σέρβιρε το φαγητό σας, θα άπλωνε την μπουγάδα σας, θα έσερνε το καρότσι του μωρού σας και θα δεχόταν να τον διατάξετε να πάρει μερικές κάμψεις μπροστά σας χωρίς το μπλουζάκι του; Εναν όμορφο υπηρέτη, εν ολίγοις; Το ίδιο όνειρο φαίνεται πως είχαν και οι δύο ιδρύτριες του γραφείου «ManServants» στο Σαν Φρανσίσκο, που από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα παρέχει στις ενδιαφερόμενες τη δυνατότητα ενοικίασης υπηρετών με την ώρα ή την ημέρα!

r5f2424g2 3 

Οπως εξήγησαν οι συνιδρύτριες Τζόζεφιν Γουάι Λιν και Νταλάλ Κατζάχ, στόχος τους είναι να αφανίσουν τη βιομηχανία των στρίπερ και να χαρίσουν στις γυναίκες ένα πιο χρήσιμο «αξεσουάρ»: έναν υπηρέτη για όλες τις δουλειές. Οι υπηρέτες του γραφείου «ManServants» περνούν από σκληρή εκπαίδευση προκειμένου να είναι σε θέση να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη της αφεντικίνας τους.

r5f2424g2 4

Ακολουθώντας τη ρητή εντολή να μη βγάζουν ποτέ το εσώρουχό τους, μαθαίνουν να φέρονται ως τζέντλεμαν και να ικανοποιούν τη «λαίδη» τους, βοηθώντας τη να απολαμβάνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς της.

r5f2424g2 5 

Ανάμεσα στις αρμοδιότητές τους είναι να της σερβίρουν το φαγητό και το ποτό της και να την ψυχαγωγούν με μουσικά όργανα όση ώρα εκείνη γευματίζει, να την τραβάνε selfie φωτογραφίες για τον λογαριασμό της στο Instagram, να γυρίζουν τις σελίδες του βιβλίου ή του tablet της όση ώρα εκείνη απολαμβάνει το μπάνιο της, να την προστατεύουν με ομπρέλα από τη βροχή ή τον ήλιο κατά τη διάρκεια της βόλτας της στα μαγαζιά, να τη χαλαρώνουν με ένα μασάζ ή ακόμη και να ελευθερώνουν περιστέρια για να αναγγείλουν την άφιξή της!

r5f2424g2 6

Επίσης, μπορούν να λειτουργήσουν ως σωματοφύλακες, σοφέρ, μπάτλερ, pool boys (καθαριστές πισίνας), αλλά και ως προσωπικοί βοηθοί στο γραφείο, στο γυμναστήριο και το shopping.

r5f2424g2 7

«Κάθε γυναίκα έχει διαφορετικές φαντασιώσεις» δήλωσε η Γουάι Λιν, τονίζοντας ότι η υπηρεσία «ManServants» μπορεί να προσαρμοστεί ανά περίπτωση, έτσι ώστε να ανταποκριθεί σε όλες. 

Οι κανόνες

«Το όραμά μας είναι να ενθαρρύνουμε τις γυναίκες να θέσουν τους δικούς τους κανόνες. Κανόνες που στη συνέχεια ένας άντρας υπηρέτης θα πρέπει να ασπαστεί»!

Η υπηρεσία παρέχεται προς 60 ευρώ την ώρα ή περίπου 220 ευρώ την ημέρα. Οι πελάτισσες μπορούν να επιλέξουν τον υπηρέτη τους με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου και του σώματός του ή ακόμη και με βάση την προφορά του. Εχουν επίσης το δικαίωμα να επιλέξουν πώς θέλουν να είναι ντυμένος, πώς να συμπεριφέρεται ή ακόμη και σε ποιο όνομα να απαντάει! «Σε κάθε περίπτωση, ένας ManServant κρατάει το μόριό του μέσα στο παντελόνι του και μακριά από το πρόσωπο της αφεντικίνας του. Οι ιππότες δεν έχουν πεθάνει!» είναι το μότο της σχετικής ιστοσελίδας.

Γοητευτικοί συνοδοί που φλερτάρουν και προπονούν την απαιτητική «ιδιοκτήτρια»

r5f2424g2 8
Τζέντλεμαν που γυμνάζουν τις κυρίες και άντρες για τις δουλειές του σπιτιού (κάτω) προσφέρουν τα γραφεία

ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ τζέντλεμαν προσφέρει και η αμερικανική υπηρεσία «Rent a Gent», για τις γυναίκες που αναζητούν έναν γοητευτικό συνοδό, ο οποίος να έχει όμως και κάποιο… επίπεδο. Στην προκειμένη περίπτωση, το «μενού» περιλαμβάνει καθηγητές, μηχανικούς αεροσκαφών, σεφ, αλλά και προσωπικούς γυμναστές, ηθοποιούς, μοντέλα, djs, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και παίκτες πόκερ. Οι πελάτισσες είναι γυναίκες που έχουν ανάγκη να φλερτάρουν, χωρίς όμως να αγχώνονται ανά πάσα στιγμή μήπως τους «ριχτεί» ο συνοδός τους κατά τη διάρκεια του πρώτου ραντεβού ή μήπως έχει πιο… προχωρημένες προσδοκίες κατά τη διάρκεια του δεύτερου.

Το γραφείο, το οποίο ήδη προσφέρει τις υπηρεσίες του σε δώδεκα πολιτείες της Αμερικής, δεσμεύει με συμβόλαιο τους υπαλλήλους του να μην κοιμούνται με τις πελάτισσές τους, παρά μόνο να φροντίζουν για την καλοπέρασή τους. Στόχος τους είναι να τις κάνουν να αισθανθούν άνετα, να σπάσουν γρήγορα τον πάγο, να κρατούν διαρκώς ενδιαφέρουσα τη συζήτηση και να τις συναρπάζουν με τις γνώσεις ή τα ταλέντα τους. Η Νεοϋορκέζα συγγραφέας Μέλανι Μπέρλιετ, που δοκίμασε την υπηρεσία νοικιάζοντας τον ηθοποιό και γυμναστή Αντονι, σχολίασε αργότερα στο blog της, το Thought Catalog: «Εντυπωσιάστηκα! Υπήρχε μια διάθεση για φλερτ στον αέρα, όμως τα προκαθορισμένα όρια μας κρατούσαν σε απόσταση ασφαλείας! Αισθανόμουν απελευθερωμένη, γιατί δεν ανησυχούσα αν θα μου στείλει μήνυμα μέσα στις επόμενες ώρες ή αν θα περίμενε να κάνουμε σεξ την επόμενη φορά που θα βρισκόμασταν».

r5f2424g2 1

Η ενοικίαση του Αντονι και των «συναδέλφων» του χρεώνεται 150 ευρώ την ώρα, όμως -σύμφωνα με την Μπέρλιετ- «αξίζει τον κόπο, αν σκεφτεί κανείς ότι οι άνθρωποι ξοδεύουν αντίστοιχα και μεγαλύτερα ποσά σε άλλες υπηρεσίες τόνωσης της διάθεσής τους, όπως μαθήματα γιόγκα και shopping therapy».

Αφροδίτη Ραυτοπούλου 

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Χωρισμένη και λαμπερή η Λάσπα!

Λαμπερή και ανανεωμένη Κατερίνα Λάσπα σε μία από τις...