Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Σοκ! Κατήφορος στην Κρήτη

Σύντεκνος ξυλοκόπησε, βίασε, κούρεψε και παράτησε γυμνή την πρώην σύντροφό του για να την εκδικηθεί, επειδή τον χώρισε

Δραματικές στιγμές, σαν να ήταν βγαλμένες από την κινηματογραφική ταινία «Ο κατήφορος», έζησε μια νεαρή γυναίκα στην Κρήτη, όταν ο σύντροφός της, προκειμένου να την εκδικηθεί επειδή τον χώρισε, δεν δίστασε να τη σύρει σε ερημική τοποθεσία, να τη βιάσει κι έπειτα να την εξευτελίσει κουρεύοντας τα μαλλιά της και εγκαταλείποντάς τη γυμνή! Η ανατριχιαστική ιστορία και οι εφιαλτικές ώρες που έζησε στα χέρια του πρώην συντρόφου της η άτυχη 28χρονη κοπέλα προκαλούν φρίκη… Ακόμη και οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου υπέστησαν σοκ, όταν άκουσαν από τα χείλη του θύματος να ξεδιπλώνονται οι φρικιαστικές λεπτομέρειες της τραγικής ιστορίας, που μοιάζει να ξεπηδά μέσα από το… σκονισμένο χρονοντούλαπο, μέσα από παλιές σκοτεινές εποχές. Οπως εκείνη η ιστορία που μεταφέρθηκε στην κινηματογραφική ταινία «Ο κατήφορος», με τον Νίκο Κούρκουλο να παρασύρει σε ερημική περιοχή τη Ζωή Λάσκαρη και να την εγκαταλείπει γυμνή, προκειμένου να την εκδικηθεί…

Αφόρητη ζήλια

Η 28χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία τα ξημερώματα της Τετάρτης πέρασε την πόρτα του αστυνομικού μεγάρου και με όση δύναμη της είχε απομείνει, άρχισε να εξιστορεί στους αστυνομικούς όσα είχε υποστεί λίγες ώρες νωρίτερα από τον πρώην σύντροφό της. Σύμφωνα με την καταγγελία της, επί αρκετούς μήνες είχε επισυνάψει δεσμό με έναν 48χρονο Ηρακλειώτη, ο οποίος εργάζεται στα Χανιά. Ομως, όπως τόνισε η ίδια, μη αντέχοντας άλλο την αφόρητη ζήλια του και την καταπίεση, πριν από λίγο καιρό τού ζήτησε να χωρίσουν. Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος. Καθημερινά της τηλεφωνούσε και της ζητούσε να τα ξαναβρούν, ενώ φέρεται να την απειλούσε ότι σε διαφορετική περίπτωση θα το πλήρωνε ακριβά. Αρχικά η 28χρονη θεώρησε ότι μέρα με τη μέρα ο θυμός του θα ξεθυμάνει, ότι θα δεχόταν τον χωρισμό και θα την άφηνε ήσυχη. Ο 48χρονος όμως είχε πλέξει άλλα σχέδια στο θολωμένο μυαλό του…

Το βράδυ της Τετάρτης, ο 48χρονος έφυγε από τη δουλειά του και έφτασε στο Ηράκλειο προκειμένου να μεταπείσει τη φίλη του. Εστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της και όταν την είδε να πλησιάζει, της ζήτησε να συζητήσουν. Να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία… Εκείνη όμως αρνήθηκε. Τότε ο άνδρας, που ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα επιθετικός και να την απειλεί. Λίγα λεπτά αργότερα έχασε τελείως τον έλεγχο. Σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, ξαφνικά την άρπαξε, την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και την οδήγησε στην ερημική περιοχή του Μαραθίτι στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εκεί φέρεται να την ξυλοκόπησε άγρια, προκειμένου να ανακόψει την αντίστασή της κι έπειτα τη βίασε… Ομως, η φρικαλεότητα δεν τελείωσε εκεί.

Με ένα μαχαίρι που κρατούσε στα χέρια του, τη βούτηξε από τα μαλλιά και της τα έκοψε, ενώ στη συνέχεια την εγκατέλειψε γυμνή και αιμόφυρτη και τράπηκε σε φυγή. Με όση δύναμη της είχε απομείνει, η άτυχη κοπέλα κατάφερε να περπατήσει από την ερημική περιοχή έως τον κεντρικό δρόμο, όπου ζήτησε βοήθεια από διερχόμενους.

Οι έρευνες

Λίγη ώρα αργότερα πήγε στην Αστυνομία και κατήγγειλε τον άνθρωπο τον οποίο κάποτε αγάπησε κι εκείνος της το ξεπλήρωσε με αυτόν τον τρόπο. Αμέσως άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη, δίχως όμως να καταφέρουν να βρουν κάποιο ίχνος του.

Οπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην «Espresso», «το αυτόφωρο έληξε χθες και πλέον η απόφαση είναι στα χέρια του εισαγγελέα. Του διαβιβάστηκε η δικογραφία που σχηματίστηκε και πλέον ο ίδιος θα αποφασίσει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον 48χρονο» τόνισαν και πρόσθεσαν: «Πρόκειται πραγματικά για μια ιστορία φρίκης που δεν τη χωρά ανθρώπινος νους». Η 28χρονη, αφού μετέβη στο νοσοκομείο για την περιποίηση των τραυμάτων της, πλέον βρίσκεται στο σπίτι της σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Στο πλευρό της βρίσκονται συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι προσπαθούν να τη στηρίξουν, προκειμένου να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

Γιούλη Σταρίδα 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...