Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Κριοί, Σκορπιοί οι… άπιστοι!

Ποια ζώδια θα απατήσουν το ταίρι τους το καλοκαίρι

Ανήκετε στην κατηγορία των άπιστων ή των σταθερών ζωδίων; Πόσο μας επηρεάζει τελικά η καλοκαιρινή περίοδος και πόσο ανεβαίνει η σεξουαλικότητά μας με τις υψηλές θερμοκρασίες; Καθώς έρχεται η αυγουστιάτικη εβδομάδα της παραδοσιακής ελληνικής ραστώνης και των διακοπών (εν όψει του Δεκαπενταύγουστου), η «Espresso της Κυριακής» με τη βοήθεια της γνωστής αστρολόγου και εκπροσώπου της American of Astrologers of Hellas Δήμητρας Παπανικολοπούλου κάνει το δικό της ζωδιακό γκάλοπ.

Πόσο άπιστος είναι ένας Κριός ή πόσο σταθερός μπορεί να είναι ένας Καρκίνος; «Οι εκπρόσωποι όλων των ζωδίων αντιδρούν βάσει των ερεθισμάτων που δέχονται και βάσει των ενστίκτων τους. Ενα ζώδιο, αν δεν έχει την απιστία μέσα του, και γυμνός να εμφανιστεί ο άλλος μπροστά του δεν θα κάνει την παραμικρή κίνηση να δοκιμάσει από το… ψητό.

»Αντίθετα με άλλα άπιστα ζώδια, που και με πανοπλία να εμφανιστεί ο άλλος μπροστά τους, θα του τη βγάλουν μέσα σε λίγα λεπτά» εξηγεί η κυρία Παπανικολοπούλου, η οποία, εκτός από την πρόβλεψή της για κάθε ζώδιο ξεχωριστά, βαθμολογεί τους εκπροσώπους ολόκληρου του ζωδιακού κύκλου ανάλογα με το πόσο επιρρεπείς είναι ή όχι στην απιστία και δίνοντας τον μεγαλύτερο βαθμό στο πιο άπιστο ζώδιο.

Κριός
Το έχει στο… DNA του
POINT: 10

O Κριός, εάν δεν προσέξει, μπορεί να οδηγηθεί ακόμα και σε χωρισμό στην περίπτωση που είναι παντρεμένος. Οποιος έχει γεννηθεί στο ζώδιο αυτό είναι γεννημένος για την απιστία, είναι φαν της μιας νύχτας, λατρεύει το one night stand και βέβαια πιστεύει ότι τα πολλά λόγια είναι φτώχεια και μπαίνει γρήγορα στο ψητό και σε αυτό που τον συμφέρει.

Ταύρος
Δεν είναι ο μήνας του
POINT: 5

Γενικότερα του Ταύρου του αρέσει το καλό φαγητό και το καλό σεξ. Αν κάποιος θέλει να τον κερδίσει, καλό θα ήταν να τον ταΐσει καλά και εκείνος ξέρει ακριβώς τι θα κάνει, αφού θα σας ανταμείψει με το καλύτερο σεξ. Είναι φιλήδονος, γι’ αυτό ό,τι είναι να κάνετε αφήστε το για τον άλλο μήνα (αυτός ο μήνας δεν είναι και τόσο καλός και ένας Ταύρος βαριέται μέχρι και να απατήσει.

Δίδυμοι
Είναι παιχνιδιάρηδες
POINT: 8


Οι Δίδυμοι είναι σε μέτριο επίπεδο όσον αφορά την απιστία τους. Αλλά για να μην ξενερώσει, καλό θα ήταν να τον αφήσετε να δείξει τις δικές του ικανότητες στο να ρίχνει αυτόν ή αυτή που θέλει. Αρκεί εσείς μόνο να του δείξετε τις διανοητικές σας ικανότητες, καθώς είναι εγκεφαλικός τύπος.

Καρκίνος
Πονηρός και μέτριος
POINT: 7

Ενας Καρκίνος, εκτός από υπερευαίσθητος και ντροπαλός, ντροπή στην απιστία ουδεμία νιώθει. Είναι πονηρός, δηλαδή είναι ικανός να δείχνει τον και καλά αθώο, αλλά να σας κάνει να λιώνετε μαζί του. Το επίπεδο απιστίας του γι’ αυτόν τον μήνα είναι και σε αυτόν μέτριο. Για να δω ποιος/ποια θα του το «ανεβάσει»;

Λέων
Στην καλύτερη φάση
POINT: 9

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά». Η απιστία στους άντρες ειδικά Λέοντες είναι σαν το κόκκινο φουστάνι, γι’ αυτό πρέπει πρώτα να τους κάνετε να καούν και μετά, μόλις έχουν ανάψει για τα καλά, να τους ρίξετε στο κρεβάτι όσο πιο αργά γίνεται, αν θέλετε να έχετε καλά αποτελέσματα. Είναι στην καλύτερη φάση τους.

Παρθένος
Το… σιγανό ποταμάκι!
POINT: 8

Είναι σιγανά ποταμάκια όσοι έχουν γεννηθεί στο ζώδιο αυτό. Και αυτά θα πρέπει να φοβάστε. Θα πρέπει οπωσδήποτε να μην ξεχάσετε ότι για έναν Παρθένο η βαθμολογία αυτή είναι ουσιαστικά το άριστα. Αρα εσείς ξέρετε… βουρ! Μην τους δίνετε όμως και πολύ αέρα, γιατί έτσι κι αλλιώς το προβάδισμα θέλουν και όλα τα υπόλοιπα τα κανονίζουν από μόνοι τους. Και όπως είναι φυσικό, γίνονται και άπιστοι αν θέλουν.

Ζυγός
Φλερτάρει συνέχεια
POINT: 8

Είναι άτομα οι Ζυγοί που φλερτάρουν συνέχεια. Είναι ικανοί όχι για ένα night stand αλλά 101 night stand. Είναι δραστήριοι τύποι, ακράτητοι, αλλά στα δύσκολα γίνονται πραγματικά ασυγκράτητοι. Αυτό συμβαίνει γιατί η ζωή τους είναι μία τραμπάλα: πότε γέρνει από τη μία, πότε από την άλλη.

Σκορπιός
Στα σύννεφα πετάει
POINT: 10

«Δώσ’ μου, δώσ’ μου, δώσ’ μου το κορμί σου θέλω, θέλω, να είμαι ο εραστής σου». Αυτά θα σας τραγουδάει ένας Σκορπιός και φυσικά από την αρχή θα σας δείξει το πόσο σας θέλει γιατί είναι στα «ψηλά» του αυτήν την περίοδο. Κάντε του τα δικά σας μαγικά κόλπα και αρχίστε μετατρέποντας το χώμα σε πέτρα…

Τοξότης
Κι άλλο φαρμάκι!
POINT: 8

Ο Τοξότης έτσι και αλλιώς είναι γεννημένος για την απιστία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει σταθερός, γιατί καθετί καινούργιο θέλει να το ανακαλύπτει και αυτό είναι που τον ανάβει. Θέλει δηλαδή να τα δοκιμάζει όλα. Είναι «κέρνα με κι άλλο φαρμάκι» για τα άτομα που κάνουν σχέση μαζί του.

Αιγόκερως
Θέλει την ηρεμία του
POINT: 6

Εντάξει, τους Αιγόκερους μην τους φοβάστε και πολύ, δεν είναι οι μέρες τους για απιστία. Εξάλλου του Αιγόκερου δεν του αρέσουν και πολύ οι καβγάδες, τους βαριέται -παρότι αυτός τους δημιουργεί-, γι’ αυτό είπε να κάνει ένα break, να ηρεμήσει λίγο και να πάρει δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα για τις μελλοντικές απιστίες του.

Υδροχόος
Εγκεφαλικός τύπος
POINT: 6

Λόγω του πείσματος που έχουν απιστούν με το ξερό τους το κεφάλι και όχι με το σώμα. Που ουσιαστικά το καλύτερο είναι να απιστήσουν με το σώμα. Αλλά και πάλι δεν είναι από τη φύση τους και τραγικά άπιστοι, τα πράγματα μάλιστα αυτήν την περίοδο είναι λίγο πεσμένα. Το τελευταίο που θα έπρεπε να περιμένετε από έναν Υδροχόο είναι η απιστία.

Ιχθύες
Με όρεξη και ορμή
POINT: 9

Οποιος έχει γεννηθεί στο ζώδιο του Ιχθύ, είναι άτομο που φλερτάρει και σαλιαρίζει με κάθε ευκαιρία. Αυτήν την περίοδο οι Ιχθύες έχουν μεγάλη όρεξη και ορμή μέσα τους και τα θέλουν όλα δικά τους. Γι’ αυτό είναι και πολύ επιρρεπείς όταν τους δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουν εξωσυζυγικές καταστάσεις.

{{-PCOUNT-}}29{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...