Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Επαναστατούν και προκαλούν!

Γιατί οι τρεις κόρες της Ντέμι Μουρ κυκλοφορούν τόπλες στους δρόμους και κάνουν στριπτίζ on camera

Εμαθαν δίπλα στην καλύτερη του είδους. Η μητέρα τους υπήρξε η πρώτη ηθοποιός που έκανε γυμνό εξώφυλλο σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και από τις πρώτες που μετέτρεψαν το σώμα τους σε ναό πλαστικών επεμβάσεων, την εποχή που το μπότοξ θεωρούνταν ακόμα επικίνδυνο. Παντρεύτηκε το toyboy της και συνέχισε να ζει τη ζωή της στο μάξιμουμ, μέχρι που το 2012 κατέρρευσε από ένα κοκτέιλ ναρκωτικών ουσιών. Στον βωμό της ομορφιάς, της επιτυχίας και του έρωτα, η Ντέμι Μουρ θυσίασε όμως τις τρεις κόρες που απέκτησε από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, καθώς η εμμονική ενασχόληση με τον εαυτό της την ώθησε να βάλει σε δεύτερη μοίρα τον ρόλο της μητέρας. Το αποτέλεσμα; Είναι αυτό που διαβάζει σχεδόν καθημερινά κανείς στις σελίδες του αμερικανικού Τύπου.

Η 23χρονη Σκάουτ Γουίλις προκάλεσε σάλο με την πρόσφατη ανάρτηση φωτογραφίας της στη σελίδα της στο Instagram που τη δείχνει να περπατά τόπλες στους δρόμους της Νέας Υόρκης, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για τη λογοκρισία που επικρατεί στο διαδίκτυο. Με το σχόλιο «νόμιμο στη Νέα Υόρκη, αλλά όχι στο Instagram», η Σκάουτ, η μόνη από τις τρεις αδερφές που κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές της, έγινε η πιο διάσημη οπαδός του κινήματος Free The Nipple και πηγή έμπνευσης για αντίστοιχες ομαδικές διαδηλώσεις σε διάφορες πόλεις των ΗΠΑ. «Στηρίζω το δικαίωμα της κάθε γυναίκας να επιλέγει μόνη της πώς θα εκπροσωπήσει το σώμα της, λαμβάνοντας την απόφαση βάσει της προσωπικής της επιθυμίας και όχι του φόβου για το πώς θα αντιδράσουν οι γύρω της ή πώς θα την κρίνει η κοινωνία» είπε η ίδια γι’ αυτή την προκλητική της κίνηση.

Η 25χρονη αδερφή της Ράμερ Γουίλις μπορεί να δήλωσε ότι η ίδια δεν έχει τα κότσια να βγει γυμνή στους δρόμους, όμως στις δημόσιες εμφανίσεις της ντύνεται πλέον πιο προκλητικά από ποτέ. Αποκορύφωμα, η εμφάνισή της στο event “Women in Music Celebration” του περιοδικού «Elle», τον Απρίλιο, με μαύρη δημιουργία της Franziska Fox από λιγοστό ύφασμα, που άφηνε να διαφανεί πως από μέσα δεν φορούσε εσώρουχο.

Εκείνη που δείχνει να περνάει πιο δύσκολα από όλες είναι όμως η μικρότερη. Η 20χρονη Ταλούλα ήταν εξαιρετικά δεμένη με τον πατέρα της, με αποτέλεσμα να αρχίσει να εκδηλώνει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά από τότε που εκείνος αφοσιώθηκε περισσότερο στη δεύτερη οικογένειά του. Εβαψε τα μαλλιά της πράσινα, άρχισε να ξενυχτά και να πίνει μέχρι τελικής πτώσης, ενώ διαβάζοντας κανείς το μπλογκ της, με αναφορές σε θέματα βίας και σαδομαζοχισμού, διαπιστώνει ότι πρέπει να είναι συχνά υπό την επήρεια ουσιών. Την περασμένη εβδομάδα η selfie της με φουσκωμένη κοιλιά και τη λεζάντα «baby on board» στο Instagram πυροδότησε φήμες περί εγκυμοσύνης, οι οποίες ωστόσο διαψεύστηκαν μέσα από τη βιντεοσκοπημένη συνέντευξη που έδωσε στο StyleLikeU.com. Στη διάρκειά της επιδόθηκε σε στριπτίζ on camera, στο πλαίσιο της προσπάθειάς της να ενημερώσει τον κόσμο για τη διαταραχή δυσμορφίας σώματος με την οποία -όπως αποκάλυψε για πρώτη φορά- διαγνώστηκε σε ηλικία 13 ετών. «Διάβαζα αυτές τις ανόητες tabloid, όταν ήμουν περίπου 13 κι ένιωθα άσχημη. Πάντα» αποκάλυψε η Ταλούλα, συμπληρώνοντας ότι αμέσως μετά εκδήλωσε και διατροφικές διαταραχές. «Αρχισα να λιμοκτονώ και έφτασα να ζυγίζω 43 κιλά. Εχασα τις καμπύλες μου και το στήθος μου εξαφανίστηκε. Δεν είχα σχήμα, παρά μόνο κρεμασμένο δέρμα παντού. Τότε κλείστηκα ακόμα περισσότερο στον εαυτό μου» είπε, έχοντας πλέον αφήσει πίσω της τις δύσκολες αυτές στιγμές.

4r23r234r4 1
Η Ντέμι Μουρ στο διάσημο εξώφυλλο

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...