Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Επιστρέφει στο πανί με τον εγγονό!

Ο «κακός» του ελληνικού σινεμά σε ταινία για το trafficking με πρωταγωνιστή τον Ανέστη Βλάχο Jr

Με θέμα το εμπόριο ανθρώπων κάνει το ντεμπούτο του στη μεγάλη οθόνη ως πρωταγωνιστής ο Ανέστης Βλάχος Junior! Ο πατέρας του Ηρακλής Βλάχος είναι παραγωγός στην ταινία, που στόχο έχει να πάρει μέρος σε πολλά διαγωνιστικά φεστιβάλ, ενώ σημαντικό ρόλο θα κρατάει και ο «κακός» του ελληνικού σινεμά Ανέστης Βλάχος, ο οποίος δέχτηκε να συμμετάσχει προκειμένου να βοηθήσει τον γιο του και τον εγγονό του σε αυτή την παραγωγή. Ο Ανέστης Jr είναι η αδυναμία του παππού του, γι’ αυτό κι εκείνος θέλει να τον στηρίξει στα πρώτα του βήματα στον χώρο του κινηματογράφου. Στην ταινία θα παίξουν ρόλους νέοι ηθοποιοί, με κύριο χαρακτηριστικό την καταγωγή τους από τη Νιγηρία και άλλα μέρη της Αφρικής.

Το θέμα της ταινίας αφορά τα ανθρώπινα δικαιώματα και συγκεκριμένα των γυναικών ανά τον κόσμο, που πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης. Η υπόθεση του σεναρίου, που υπογράφει ο Σταύρος Καλλιγάς, βασίζεται σε αληθινή ιστορία και μαρτυρία παθούσης, αλλά και σε στοιχεία μυθοπλασίας, απαραίτητα για την υλοποίησή του. Ο σεναριογράφος αγγίζει το θέμα με μεγάλη ευαισθησία και αναδεικνύει, εκτός από το υποκριτικό του ταλέντο, και το συγγραφικό.
«Πρόκειται για την ιστορία μιας γυναίκας από τη Νιγηρία, η οποία πέφτει θύμα trafficking στη χώρα της και καταλήγει στην Ελλάδα. Ερχεται με κάποια όνειρα, που σύντομα γίνονται εφιάλτες, αφού τίποτα από όσα της υποσχέθηκαν δεν ισχύει.

Αντί για δουλειά σε σπίτι πλουσίων, βρέθηκε παρά τη θέλησή της στους δρόμους της Αθήνας ως ιερόδουλη. Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν στα τέλη Αυγούστου και σκοπός μας είναι να προλάβουμε να παρουσιαστεί σε πολλά διαγωνιστικά φεστιβάλ αλλά και στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας. Στην ταινία θα παίζουν κυρίως νέα παιδιά με καταγωγή από την Αφρική, ενώ έχουμε συζητήσει και με καταξιωμένους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους» λέει ο Ηρακλής Βλάχος στην «Espresso». Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Γιώργος Γκάβαλος.

Το casting

Οσο για τους ρόλους των νέων παιδιών, εκτός από τον εγγονό του «κακού» του ελληνικού κινηματογράφου Ανέστη Βλάχο, θα δούμε και τη Maeva Medus, η οποία έχει δουλέψει για αρκετά χρόνια στον χώρο των media. Θα συμμετάσχουν ακόμη η Ελενα Καζαμπλάνκα και η Κατερίνα Νουάνζε, οι οποίες από τον χώρο του μόντελινγκ θα περάσουν στην υποκριτική, ενώ έχουν γίνει συζητήσεις και με τον Στέφανο Μουαγιέ, τον Μιχάλη Αφολαγιάν και την Τσίλα. Η ταινία αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις αρχές της νέας σεζόν, ενώ γυρίσματα θα γίνουν τόσο στην Αθήνα όσο και στην Αφρική.

Τεριάννα Παππά

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...