Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκρατήστε την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας.

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε πριν προχωρήσετε σε οριστικές αποφάσεις τις οικονομικές σας συναλλαγές. Μην πιστεύετε όποια υπόσχεση σας δίνουν, ενώ ξέρετε ότι δεν έχει αντίκρισμα. Δείτε την πραγματικότητα ως έχει και σταματήστε να ζείτε μέσα σε ουτοπίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μερικές σχέσεις σας χρειάζονται αλλαγές για να προχωρήσουν και να έχουν διάρκεια. Θα γίνει μια αναμόρφωση στη ζωή σας και οι διαδικασίες ανανέωσης δεν θα είναι τόσο εύκολες. Ολα έχουν τον τρόπο τους για να γίνουν, όπως επίσης και το αντίστοιχο τίμημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αιφνίδιες αλλαγές σε σχέδια θα σας γεμίσουν άγχος και θα προκαλέσουν αστάθεια στις σχέσεις σας. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε προσεκτικά τι συμβαίνει γύρω σας. Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην επιμένετε στις απόψεις σας όταν βλέπετε πως κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει. Οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και είναι πιθανόν να σας φέρουν εμπόδια και δυσκολίες.

ΛΕΩΝ: Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα. Κάντε μια προσπάθεια να ενισχύσετε την τύχη σας ,που δεν σας έχει εγκαταλείψει. Η πιθανότητα να αδράξετε σημαντικές ευκαιρίες που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας είναι μεγάλη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ως διά μαγείας θα ανακαλύψετε τις βαθύτερες αιτίες των προβλημάτων σας και θα πάρετε τη μεγάλη απόφαση να τα καταπολεμήσετε από τη ρίζα τους προκειμένου επιτέλους να αποκτήσετε ψυχική ηρεμία και γαλήνη.

ΖΥΓΟΣ: Βοηθήστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η ικανότητά σας να αξιοποιείτε τις συζητήσεις στις οποίες συμμετέχετε θα σας οδηγήσει σε ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συγκρατήστε την υπερβάλλουσα και καταπιεστική συμπεριφορά σας. Βρείτε τρόπους που θα σας απεγκλωβίσουν από παλιές τακτικές και λανθασμένες συμπεριφορές. Μην αφήσετε οι απορίες ή οι αντιφάσεις να προκαλέσουν ρήξη στη σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι αναγκαίο να κάνετε μερικά βήματα προόδου στην επικοινωνία σας. Η ακλόνητη στάση σας είναι που δημιουργεί τα προβλήματα με τον σύντροφό σας. Είστε αρκετά έξυπνοι για να μαθαίνετε από τα λάθη σας και να μην τα επαναλαμβάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι υποχρεώσεις σας στον επαγγελματικό τομέα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τις αντοχές σας. Δημιουργική και αρκετά ερωτική θα είναι η σημερινή ημέρα, παρόλο που κάποιες δυσκολίες είναι πιθανόν να σας φέρουν προ εκπλήξεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκμεταλλευτείτε την επικοινωνία σας για να διαφυλάξετε τις σχέσεις σας από καλοθελητές που δρουν παρασκηνιακά. Τα επαγγελματικά σας σχέδια δεν θα προσκρούσουν σε εμπόδια, αντιθέτως θα αρχίσουν σιγά σιγά να πραγματοποιούνται.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Μη μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Τα εξωτερικά γεγονότα σας κάνουν να είστε δυνατοί, αλλά παράλληλα να φέρεστε εριστικά.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...