Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Πέτρος Φιλιππίδης: Διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο!

Σε σειρά ιατρικών εξετάσεων υποβάλλεται ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το ελαφρύ εγκεφαλικό που υπέστη τα ξημερώματα της Παρασκευής. Ηταν γύρω στις 4 π.μ., όταν ο ηθοποιός και σκηνοθέτης που κρατείται στις Φυλακές Κορυδαλλού ένιωσε αδιαθεσία και μούδιασμα στη δεξιά πλευρά, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στα Επείγοντα του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. Ο 59χρονος κρατούμενος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία βγήκε καθαρή. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να μείνει στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί στον θάλαμο κρατουμένων της Νευρολογικής Κλινικής αλλά, αντίθετα με τη γνώμη των συνηγόρων του που τον συμβουλεύουν να παραμείνει, ζήτησε να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ηθοποιός φέρεται ότι πονάει στην καρδιά, για τον λόγο αυτόν αναμένονται τα αποτελέσματα από το triplex και κάποιες άλλες εξετάσεις που του έχουν γίνει και στη συνέχεια θα αποφασιστεί τι θα ακολουθήσει. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, σε περίπτωση που οι γιατροί εντοπίσουν θρόμβο, τότε θα αποφασίσουν πώς θα τον διαλύσουν.

201410091329030.8812 ZEYG FILIPIDI 08102014 1

«Χθες (σ.σ. προχθές) το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και είναι γεγονός ότι είχε τέσσερις μέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά, τον είδε ο γιατρός ότι δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Τον πήγαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, έγιναν όλες οι εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι είχε πάθει πρόσφατα εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει ακόμα και ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο» είχε πει νωρίτερα σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή ο δικηγόρος του προφυλακισμένου ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε:

«Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί, για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για να βγει. Υπέγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση, γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι, τότε μπορεί να πεθάνει».

Παράλληλα, ο δικηγόρος έκανε γνωστό πως δεν επιτρέπεται στη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου να δει τον Πέτρο Φιλιππίδη στο νοσοκομείο. «Με μένα επικοινωνούσε από χθες το βράδυ, μέχρι την ώρα που τον πήγαν στο νοσοκομείο» είπε ο κ. Δημητρακόπουλος και συμπλήρωσε: «Δεν την αφήνουν να μπει μέσα. Μπορεί να μην τον ξαναδεί και δεν την αφήνουν να μπει μέσα. Δεν άφησαν ούτε τη γυναίκα του ούτε τον γιο του. Είναι τυπική η αυστηρότητα των αστυνομικών».

Υπενθυμίζεται ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις και το πρωί της Πέμπτης, αλλά ζήτησε να υπογράψει ο ίδιος το εξιτήριο και να μη νοσηλευτεί με δική του ευθύνη. Οπως είπε, δεν ήθελε να θεωρηθεί πως προσπαθούσε να αποφύγει τη δίκη του για μια υπόθεση βιασμού κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του. Η δίκη συνεχίστηκε χθες, με τον ίδιο εν τέλει να είναι απών.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...