Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 27 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΑκούστε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, που προσπαθούν να σας...

Σάρκες και λαμαρίνες! Νεκρά δύο νέα παιδιά σε τροχαίο – σοκ στα Χανιά!

Σε ανείπωτη τραγωδία κατέληξε η βόλτα στη θάλασσα για δύο νεαρά ζευγάρια από το χωριό Κάνδανος, στα Χανιά, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα, με συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους ο 23χρονος οδηγός και η μία από τις δύο κοπέλες, ηλικίας μόλις 15 χρονών!

Παράλληλα, τραυματίστηκε σοβαρά η δεύτερη επιβαίνουσα, ηλικίας 23 χρονών, η οποία δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων, το φοβερό τροχαίο συνέβη λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής. Ο 23χρονος οδηγός με καταγωγή από τη Γεωργία με τη συνομήλικη κοπέλα του και ο 17χρονος με τη 15χρονη Αλβανίδα φίλη του έφυγαν από την Κάνδανο για να πάνε μία βόλτα στη θάλασσα. Στο ύψος μετά τη σήραγγα Τοπολίων, στην Κίσσαμο, το αυτοκίνητό τους εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε δέντρο και, στη συνέχεια, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με διερχόμενο αγροτικό όχημα, στο οποίο επέβαιναν μία 76χρονη και ο γιος της.

ΝΕΚΡΟ 23ΧΡΟΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δύο νεαρά ζευγάρια να μετατραπεί σε άμορφη μάζα από λαμαρίνες, από την οποία οι διασώστες απεγκλώβισαν νεκρό τον 23χρονο, ενώ βαριά τραυματισμένες ανασύρθηκαν η 23χρονη και η 15χρονη, η οποία τελικά δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά της κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων «Αγιος Γεώργιος» Γιώργο Μπέα, η 23χρονη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάστασή της να χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Τέλος, ελαφρά τραυματίστηκε ο 17χρονος συνοδηγός, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ, καθώς και οι επιβαίνοντες του άλλου οχήματος.

Όπως έγινε γνωστό, ο 23χρονος οδηγός του αυτοκινήτου δεν διέθετε δίπλωμα οδήγησης, ενώ το όχημα ήταν ανασφάλιστο και ανήκε στη μητέρα του.

ΝΕΚΡΗ 15ΧΡΟΝΗ

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η τραγική είδηση, το διαδίκτυο κατακλύστηκε από μηνύματα θλίψης. «Φίλε μου, δεν περίμενα να γίνουν έτσι τα πράγματα. Να ξέρεις πως σ’ αγαπάω και δεν πρόκειται να σε ξεχάσω ποτέ» έγραψε ένας φίλος του 23χρονου, ενώ άλλος χρήστης τόνισε: «Μαύρη μέρα για την Κάντανο η Κυριακή. Καλό ταξίδι στα δύο παιδιά, καλή δύναμη στα άλλα δύο και κουράγιο στους γονείς τους».

Σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, 27 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε τροχαία στην Κρήτη από τις αρχές του 2022, έναντι 19 που έχασαν τη ζωή τους την ίδια περίοδο το 2021. Ενδεικτικό του προβλήματος είναι, επίσης, το γεγονός ότι μόνο το τελευταίο δεκαήμερο στο νησί έγιναν θυσία στον βωμό της ασφάλτου τέσσερα άτομα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....