Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 28 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΑναζητήστε τα αίτια αν κάποιες στιγμές αισθανθείτε ανεπαρκείς σε...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Μόνο… σεξ δεν έκαναν

Δήμητρα Αλεξανδράκη και Δημήτρης Μηλιώνης αναστάτωσαν κοσμική παραλία της Μυκόνου

Αυτός και αν είναι έρωτας! Και τι έρωτας! Φωτιά και λάβρα, που τα καίει όλα στο πέρασμά της. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο σύντροφός της Δημήτρης Μηλιώνης αναστάτωσαν κοσμική παραλία της Μυκόνου, αφού αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα μετέφεραν -ούτε λίγο ούτε πολύ- την… κρεβατοκάμαρά τους στην ξαπλώστρα. Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και λίγους μήνες, επιδόθηκε σε μαραθώνιο φιλιών και παιχνιδιών, κολάζοντας τους λουόμενους, αφού δεν ξεκολλούσε ο ένας από τον άλλον, κάνοντας σαν ερωτευμένοι έφηβοι. Ο επιχειρηματίας ήταν ξαπλωμένος, ενώ το μοντέλο είχε πέσει στην αγκαλιά του, χωρίς να την απασχολεί ο περίγυρος. Οταν, δε, ζεστάθηκαν αρκετά (και μαζί με αυτούς και πολλοί από τις γύρω σεζλόνγκ) αποφάσισαν να βουτήξουν στα καταγάλανα νερά. Κι εκεί όμως συνέχισαν τα… ίδια. Ο Μηλιώνης πήρε στους ώμους του τη Δήμητρα κι εκείνη χάρισε… προνομιακή θέα των προσόντων της στους λουόμενους, κάτι όχι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού το γαλάζιο μπραζίλιαν μπικίνι που φορούσε δεν άφηνε και πολλά στη φαντασία.

Βγαίνοντας από τη θάλασσα, το μοντέλο σκόρπισε… απλόχερα εγκεφαλικά, ωστόσο κατέληξε ξανά στην ξαπλώστρα με τον αγαπημένο της, για το… δεύτερο ημίχρονο. Δεν γνωρίζουμε αν υπήρξαν αντιδράσεις απ’ όσους βρίσκονταν σε κοντινή απόσταση από το ζευγάρι, όμως σίγουρα κάποιοι τους κοιτούσαν με… ζήλια, αφού οι δυο τους δεν σταμάτησαν στιγμή να δείχνουν τον έρωτα που νιώθει ο ένας για τον άλλον. Πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η Δήμητρα διαθέτει ένα από τα πιο hot κορμιά της showbiz, το οποίο συνδυάζει όμως με μια «εκρηκτική» προσωπικότητα, αν θυμηθούμε και τα κατορθώματά της στο reality show του ΑΝΤ1 «Next top model». Γι’ αυτό και δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τι ενδέχεται να συμβεί, αν συναντηθεί κάπου στα Ματογιάννια -για παράδειγμα- με κάποια πρώην σύντροφο του Δημήτρη Μηλιώνη, εξίσου αλέγκρα και… τσαούσα!

Στο νησί και η πρώην του επιχειρηματία, Ζέτα Θεοδωροπούλου

r34qfw3q4f 1 

ΚΙ ΕΝΩ η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο Δημήτρης Μηλιώνης διατυμπανίζουν με… πράξεις τον έρωτά τους, η πρώην αγαπημένη του επιχειρηματία, η Ζέτα Θεοδωροπούλου βρίσκεται επίσης στη Μύκονο. Κάποιοι λένε ότι ανάμεσα στις δύο καλλονές υπάρχει ένας ακήρυχτος πόλεμος για την καρδιά του γοητευτικού άνδρα, αν και η Ζέτα έχει δηλώσει ότι πλέον δεν ενδιαφέρεται για την προσωπική ζωή του πάλαι ποτέ συντρόφου της. Από την άλλη, κάποιοι -μάλλον κακεντρεχείς- υποστηρίζουν ότι οι εκδηλώσεις λατρείας κι έρωτα της Δήμητρας σε δημόσιο χώρο είχαν ως στόχο -ενδεχομένως- τη θεωρητικά αντίζηλό της. Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι το «Next top model» θα έφτανε σε τέτοιο σημείο και δεν μένει παρά να συναντηθούν οι δυο τους και να δούμε τις αντιδράσεις τους. Πάντως, η Ζέτα δεν δείχνει να ενδιαφέρεται για τέτοιου είδους κόντρες, αφού κι εκείνη έχει τους θαυμαστές της, οι οποίοι μάλιστα της αφήνουν πανάκριβα δώρα στην πόρτα της. Οχι, θα κάτσει να σκάσει!

Ελισσάβετ Κυρίτση 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...