Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Εκατομμυριούχος «ορφανή» εξπέρ στις σούπερ απάτες

Εκατομμυριούχος 32χρονη στη Βοστόνη έπεισε κόσμο και κοσμάκη ότι...

Ο Μπον Τζόβι πλάγιασε με πάνω από 100 ερωμένες

Οταν πρόσφατα ο Τζον Μπον Τζόβι παραδεχόταν δημόσια ότι...

Η Μπρίτνεϊ πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Το φυσάει και δεν κρυώνει η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μετά...

«Πότε μια γυναίκα πρέπει να φύγει» – Η Παρασκευή Φασούλη μιλά για...

Η ψυχίατρος-ψυχαναλύτρια και τακτικό μέλος της Βορειοελλαδικής Ψυχαναλυτικής Εταιρείας...

Απολογία-ξεκατίνιασμα της 25χρονης που μαχαίρωσε τη φερόμενη ως ερωμένη του άντρα της

Είχε απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει!

«Μουδιασμένο» εξακολουθεί να παραμένει το πανελλήνιο από τις εξελίξεις και τις αποκαλύψεις γύρω από την ερωτική αντιζηλία που όπλισε το χέρι της 25χρονης Μπιάνκα στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Η δικογραφία από τη ματωμένη υπόθεση και οι περιγραφές για τις μανιασμένες μαχαιριές που δέχτηκε η 27χρονη Κλέα προκαλούν ανατριχίλα. Η κατηγορούμενη παραδέχεται ότι πριν από λίγες εβδομάδες πιάστηκε στα χέρια με την Κλέα και την ξεμάλλιασε, γιατί την έπιασε να φιλιέται στο κρεβάτι με τον άνδρα της, ενώ διέδιδε ότι έκανε πιάτσα στις κακόφημες περιοχές της Θεσσαλονίκης.

Η Μπιάνκα στην κατάθεση που έδωσε ανέφερε: «Διαμένω στην Ελλάδα από το 2004. Το 2012 παντρεύτηκα στην Αλβανία με πολιτικό γάμο και από τότε μένω μαζί του στην Πυλαία. Μαζί με τον σύζυγό μου αποκτήσαμε δύο παιδιά, ένα αγόρι που είναι οκτώ χρόνων και ένα κορίτσι που είναι τεσσάρων χρόνων σήμερα. Ο σύζυγός μου διατηρούσε ερωτική σχέση τα τελευταία οκτώ χρόνια με το θύμα και αυτό το γνώριζα, διότι πολλές φορές την έβρισκα στο σπίτι μου μαζί με τον σύζυγό μου, να βρίσκονται στο κρεβάτι ξαπλωμένοι. Δεν έχω δει ποτέ να έχουν ερωτική επαφή, παρά μόνο να φιλιούνται στο στόμα, παρ’ όλα αυτά όλα αυτά τα χρόνια διέμενα με τον σύζυγό μου».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αρκετές φορές τα τελευταία οκτώ χρόνια είχα μιλήσει με το θύμα και τους γονείς της, λέγοντας να σταματήσει τη σχέση που έχει με τον σύζυγό μου, απειλώντας ότι θα τη χτυπήσω και θα τη σκοτώσω. Μάλιστα μία φορά πιαστήκαμε στα χέρια. Παρ’ όλα αυτά εκείνη δεν σταματούσε τη σχέση που είχε με τον σύζυγό μου και του έλεγε άσχημα πράγματα για μένα, τα οποία δεν είναι αλήθεια, όπως ότι εγώ κάνω πιάτσα στη Γιαννιτσών με την προτροπή του πατριού και του αδερφού μου, και ότι πάω με άλλους άντρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πριν από έναν μήνα να με διώξει από το σπίτι ο σύζυγός μου και να κρατήσει τα παιδιά. Έκτοτε μένω με τη μητέρα μου στο Κορδελιό. Αυτό τον μήνα συνεχώς με κατηγορεί σε συγγενείς και λέει άσχημα πράγματα για μένα. Αυτό με θύμωσε τόσο πολύ που πήρα την απόφαση να τη βρω και να τη μαχαιρώσω. Δεν ήθελα να τη σκοτώσω. Γι’ αυτόν τον λόγο πήρα ένα μαχαίρι από το σπίτι μου, πήγα στην Πυλαία και τη βρήκα έξω από το σπίτι».

f2 78

Στο σημείο αυτό εξηγεί ότι πλησίασε την Κλέα και της είπε «έλα να μου τα πεις από κοντά» και αυτή έτρεξε να φύγει, λέγοντας ότι δεν θέλει να μιλήσει. «Εγώ την κυνηγούσα και έξω απ’ το σπίτι της αδερφής της την πρόλαβα και της είπα “θα μου τα πεις εμένα” και αυτή μου είπε “συγγνώμη, Μπιάνκα” και τότε έβγαλα ένα μαχαίρι που είχα κρυμμένο στην αριστερή μασχάλη μου και τη μαχαίρωσα τρεις φορές, πρώτα δύο φορές στην κοιλιά και μετά μία στον αριστερό ώμο. Μετά έκατσα εκεί, πήγα στο σπίτι της αδερφής της όπου ζήτησα ένα τηλέφωνο για να πάρω την Αστυνομία, ζητώντας συγγνώμη από αυτήν, απ’ την αδερφή και τον γαμπρό της. Μετανιώνω για την πράξη μου, διότι ήθελα να τη φοβερίσω για να σταματήσει να λέει κακά πράγματα για μένα και ζητώ συγγνώμη».

Χθες, μετά την απολογία της, η 25χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της Θανάση Χατζάκο, δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τη νεαρή γυναίκα, αλλά να τη φοβερίσει. Εις βάρος της 25χρονης έχουν απαγγελθεί οι κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Μεγαλόψυχη μέσα από το νοσοκομείο η Κλέα: «Τη συγχωρώ γιατί έχει δύο παιδιά»

Έτοιμη να συγχωρήσει την 25χρονη Μπιάνκα για την άγρια επίθεση που δέχτηκε και λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή δηλώνει η Κλέα.

«Τη συγχωρώ γιατί έχει δύο παιδιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα μέσα από το νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ, όπως εξήγησε, αγνοεί τα κίνητρα της επίθεσης που δέχθηκε.

«Δεν ξέρω για ποιον λόγο το έκανε αυτό. Αν την είχα μπροστά μου, θα της μιλούσα ωραία, δεν ξέρω αυτή πώς ήρθε και με μαχαίρωσε. Εγώ θα συζητούσα μαζί της ωραία και όχι να έρθει να μου επιτεθεί» τόνισε, επισημαίνοντας πως έχει δεχθεί μαχαιριές σε κοιλιά και ώμο. Παράλληλα επανέλαβε ότι δεν διατηρούσε σχέση με τον σύζυγο της 25χρονης.

f3 DEXIA PHOTO

Σε ερώτηση για το αν φοβήθηκε ότι θα χάσει τη ζωή της είπε: «Σε μια στιγμή αυτό σκέφτηκα, λέω πως “τώρα δεν θα ζήσω”…» ενώ για τη στιγμή της επίθεσης επιβεβαίωσε ότι έτρεξε μέσα στο σπίτι με το μαχαίρι στον ώμο της και η αδελφή της κατάφερε να το βγάλει.

«Εγώ λιποθύμησα, δεν είχα δύναμη να σηκωθώ, ήμουν πολύ χάλια» ανέφερε, τονίζοντας πως δεν είχε δώσει κανένα ραντεβού με κάποιον. «Εγώ δεν ήξερα τίποτα, γιατί, αν με είχαν ειδοποιήσει, θα είχα πάρει τα μέτρα μου. Βγήκα από το σπίτι μου και πήγαινα στην αδελφή μου όπως πάω για έναν καφέ, και με φώναξε εκείνη τη στιγμή. Εγώ, έτσι όπως την είδα όμως, δεν μου φάνηκε ότι ήθελε να μιλήσουμε, γιατί έτρεχε, και εκείνη τη στιγμή που ήμουν στην πόρτα της αδελφής μου έβγαλε το μαχαίρι και μου το κάρφωσε στην κοιλιά» περιέγραψε και συνέχισε: «Φώναζε εκείνη την ώρα. Εγώ δεν είχα σκοπό να της πάρω τα παιδιά της, με τον άνδρα της είμαστε φίλοι. Δεν είχαμε σχέση ερωτική, ούτε ζευγάρι ήμασταν – αυτή είχε μια ζήλια. Δεν περίμενα ότι θα έρθει να με μαχαιρώσει. Από εμένα είναι συγχωρεμένη, γιατί έχει δύο παιδιά».

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...