Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Απίστευτη δήλωση στον ανακριτή από τον πατέρα της μικρής Αμέλιας! Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Δεν βούτηξε να σώσει το αγγελούδι του γιατί έχει άσθμα

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες ο πατέρας της 6χρονης Αμέλιας από την Κόρινθο, που πνίγηκε στην περιοχή Καλαμάκι. Προηγουμένως, προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του να μην βουτήξει στη θάλασσα για να σώσει το αγγελούδι του, ανέφερε στον ανακριτή: «Πανικοβλήθηκα όταν το παιδί έπεσε στη θάλασσα. Δεν είχε μαγιό, γιατί η μαμά της το είχε ξεχάσει. Δεν της χάλαγα χατίρι».

Ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος με τον περιορισμό της εξόδου από τη χώρα και την παρουσίασή του κάθε πρώτη του μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Υπενθυμίζεται ότι στον άνδρα είχε ασκηθεί δίωξη για θανατηφόρα έκθεση ανηλίκου.

f2a πατερας

Όπως ισχυρίστηκε ο άνδρας, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε βάλει στο παιδί σωσίβιο και κολυμπούσε μαζί του στο νερό. Στη συνέχεια υποστήριξε ότι προσπάθησε να ανεβάσει την Αμέλια πάνω σε δεμένη βάρκα, αλλά του γλίστρησε από τα χέρια, της έφυγε το σωσίβιο από τη μέση και η μικρή βρέθηκε στον βυθό, σε βάθος έξι μέτρων. Στο σημείο αυτό δήλωσε ότι δεν μπόρεσε να βουτήξει για να σώσει το παιδί, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα με άσθμα.

Έτσι, όπως ισχυρίστηκε, βγήκε στη στεριά για να αναζητήσει βοήθεια, ωστόσο δεν είχε μαζί του το κινητό του και περπάτησε αρκετή ώρα για να βρει κάποιον.

Τελικά, η μικρή Αμέλια εντοπίστηκε κάτω από τη βάρκα από ψαροντουφεκά, ο οποίος την έβγαλε στη στεριά και της παρείχε τις πρώτες βοήθειες. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από την πλευρά της, η χαροκαμένη μάνα, σε κατάσταση σοκ, περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε. «Ήμουν στη δουλειά όταν με πήρε μια γειτόνισσα και μου είπε ότι ψάχνουν το παιδί μου και δεν το βρίσκουν. Αμέσως πήρα ταξί και ήρθα στο νοσοκομείο στην Κόρινθο» είπε η μητέρα της 6χρονης, που βρίσκεται σε διάσταση με τον σύζυγό της, και συμπλήρωσε: «Εδώ και έναν μήνα είχαμε έρθει στην Κόρινθο. Ημασταν στο νέο μας σπίτι και στις 12 το μεσημέρι ήρθε και πήρε το παιδί ο πατέρας του. Εγώ ήμουν εδώ, δούλευα».

f3 46

Όπως τονίζει, ο εν διαστάσει σύζυγός της ξέρει κολύμπι, αλλά έχει πρόβλημα με την αναπνοή. «Το αγαπούσε το παιδί. Δεν ξέρω τι έγινε» επεσήμανε και κατέληξε λέγοντας πως έχει επιστρέψει στο σπίτι της, όπου έχουν έρθει και οι γονείς της για να τη στηρίξουν.

Μέσα από μαρτυρίες και καταθέσεις ξετυλίγεται σταδιακά το κουβάρι της περίεργης υπόθεσης, ωστόσο δημιουργούνται παράλληλα και πολλά ερωτήματα. Η Αμέλια συνήθιζε το τελευταίο διάστημα να ανεβαίνει πάνω στη συγκεκριμένη βάρκα και να ζωγραφίζει. Αυτή ήταν η αγαπημένη της ασχολία κάθε φορά που πήγαιναν στην παραλία.

Ωστόσο, τη μοιραία εκείνη ημέρα, ο καιρός ήταν άστατος, επομένως δεν πήραν μαζί τους μαγιό. Αφού έφαγαν -λένε αυτόπτες μάρτυρες- το κοριτσάκι ζήτησε να πάνε στη βάρκα. Ο πατέρας της τής είπε ότι δεν είχαν μαζί τους μαγιό, όμως η Αμέλια επέμενε και έτσι δέχθηκε να μπουν στη θάλασσα. Ο πατέρας πήρε ένα σωσίβιο, το φόρεσε στην κόρη του και ξεκίνησαν για να πάνε στη βάρκα. Ακολούθησαν τραγικές στιγμές, με την 6χρονη να χάνει τελικά τη ζωή της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...