Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Στον εισαγγελέα η καταγγελία πρώην συνεργάτη της Κιβωτού του Κόσμου για ξυλοδαρμό ανηλίκων

Οι... σκιές στο μικροσκόπιο

Στα χέρια της Εισαγγελίας Βόλου «πέρασε» η υπόθεση καταγγελιών που έκανε ένας αθλητής και πρώην συνεργάτης του παραρτήματος της Κιβωτού του Κόσμου, του πατέρα Αντώνιου, στο χωριό Διμήνι, κοντά στον Βόλο.

Ο άνδρας υποστήριξε ότι τρία παιδιά έπεσαν θύματα ξυλοδαρμού από στέλεχος του φορέα. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να διαπιστωθεί εάν ευσταθεί η καταγγελία και αν τελέστηκε το αδίκημα της σωματικής βλάβης κατά αδύναμων προσώπων σε βαθμό πλημμελήματος.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Ασφάλεια Βόλου και αναμένεται να κληθούν για κατάθεση ο Χρόνης Χλίτσιος, που έκανε την καταγγελία, υπάλληλοι του φορέα, αλλά και οι ανήλικοι που φέρεται ότι κακοποιήθηκαν.

Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 3 Αυγούστου καταγράφηκε περιστατικό ξυλοδαρμού τριών παιδιών από στέλεχος της Κιβωτού του Κόσμου που εργάζεται στην Αθήνα, σε υπόγειο χώρο του παραρτήματος.

«Την Παρασκευή 19 Αυγούστου παρουσιάστηκα στην Ασφάλεια και κατήγγειλα περιστατικό ξυλοδαρμού, που έλαβε χώρα στις 3 Αυγούστου σε υπόγειο χώρο του παραρτήματος της Κιβωτού από στέλεχος που είχε έρθει από την Αθήνα, όπως αυτό αναφέρθηκε από τα ίδια τα παιδιά» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο προφίλ του στο facebook ο Χρόνης Χλίτσιος.

f2 χλιτσιος χρονης

«Επειδή όμως είναι το δεύτερο γεγονός μέσα σε οκτώ μήνες που εμπλέκεται ο ίδιος άνθρωπος σε κακοποίηση ανηλίκου, πήρα την απόφαση να το καταγγείλω στις αρμόδιες Αρχές, προκειμένου να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να αποδοθούν ευθύνες σε όποιον αναλογούν» συμπλήρωσε.

Η καταγγελία αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Κιβωτού του Κόσμου, που με δελτίο Τύπου θέλησε να ρίξει «φως» στην υπόθεση ώστε να μη μείνει καμία.. σκιά. «Την Τετάρτη 10 Αυγούστου, στο γραφείο της Κοινωνικής Υπηρεσίας της δομής του Βόλου, τρεις έφηβοι, συνοδευόμενοι από τον παιδαγωγό τους, έκαναν προφορική αναφορά σε μεμονωμένο περιστατικό άσκησης σωματικής βίας, που φαίνεται να έλαβε χώρα μία εβδομάδα πριν από συγκεκριμένο στέλεχος του φορέα (ο οποίος δεν ανήκει στο δυναμικό της δομής). Δύο ημέρες αργότερα, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των υπαλλήλων της δομής, συντάχθηκε επιστολή προς τη διοίκηση της Κιβωτού, διά της οποίας ζητήθηκε να διερευνηθούν όσα ισχυρίστηκαν οι ανήλικοι» αναφέρεται αρχικά στο δελτίο Τύπου και συμπληρώνεται:

«Κανένας από τους υπογράφοντες υπαλλήλους δεν ήταν παρών στο συμβάν (ούτε ο καταγγέλλων κ. Χλίτσιος), οπότε ουδείς δύναται να γνωρίζει την αλήθεια. Η επιστολή εστάλη στα κεντρικά της Κιβωτού. Την ίδια μέρα, η κεντρική διοίκηση διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει κινητοποίηση, ώστε το ζήτημα να διερευνηθεί. «Είναι αυτονόητο πως και η παραμικρή υποψία για την ύπαρξη βίας σε δομή παιδικής προστασίας της Κιβωτού χρήζει άμεσης διερευνήσεως. Έχουμε χρέος να προστατέψουμε τα παιδιά, για τα οποία ο καθένας από εμάς ξεχωριστά δίνει καθημερινά αποθέματα της ψυχής του».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...