Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Θρίλερ με την κηδεία του Βαρδή

Σήμερα η νεκρώσιμος ακολουθία στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Παιανία

Ενας σημαντικός καλλιτέχνης έφυγε προχθές από τη ζωή, αλλά το τελευταίο «αντίο» σε εκείνον από θαυμαστές και φίλους του από τον καλλιτεχνικό χώρο εξελίχθηκε σε… θρίλερ. Η έλλειψη ενημέρωσης από το οικογενειακό περιβάλλον του για τον τόπο τέλεσης της εξόδιου ακολουθίας, συν μία πληροφορία πως η οικογένεια έχει ζητήσει ειδική άδεια προκειμένου η ταφή να τελεστεί στην οικία του Αντώνη Βαρδή στην Παιανία, μπέρδεψαν τους ανθρώπους που ήθελαν να είναι παρόντες στο ύστατο χαίρε. Αποτέλεσμα; Πολλοί θαυμαστές και φίλοι του καλλιτέχνη πήγαν στο νεκροταφείο της Παιανίας, χωρίς ποτέ να τελεστεί το μυστήριο.

Πιθανή εκταφή

Η Καίτη Γκρέυ, ο Φαίδων Γεωργίτσης με τη σύζυγο και την κόρη του, ο Γιώργος Μαργαρίτης και ο παλαίμαχος παλαιστής Γιώργος Τρομάρας ήταν εκεί, ενώ ο Αντώνης Ρέμος είχε στείλει στεφάνι, το οποίο βέβαια δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητο που το μετέφερε. Η κόρη του συνθέτη Καλλιστώ Βαρδή ωστόσο σε ανάρτησή της στο facebook αποκάλυψε ότι επρόκειτο για επιθυμία του πατέρα της να ταφεί στο κτήμα του σπιτιού τους, κάτι που τελικά δεν ήταν εφικτό. Η εξόδιος ακολουθία λοιπόν θα ψαλλεί σήμερα στις 11.00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Ιησού στην Παιανία, ενώ η ταφή θα γίνει από το νεκροταφείο της περιοχής.

Να τονίσουμε ότι ο Αντώνης Βαρδής είχε ζητήσει από τους δικούς του ανθρώπους να μη σταλούν στεφάνια, αλλά να δοθούν δωρεές από τον κόσμο σε απόρους και αστέγους, είτε στην Κοινωνική Κουζίνα «Ο άλλος άνθρωπος», που φροντίζει να παρέχει γεύματα σε ανθρώπους χωρίς σπίτι, είτε να προσφερθούν φάρμακα στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού.

Μετά την αναμπουμπούλα πάντως που προκλήθηκε χθες, εξαιτίας της προσέλευσης κόσμου στο νεκροταφείο της Παιανίας, ο ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Βαρδή ξέσπασε μέσω facebook: «Για άλλη μία φορά οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι έκαναν το θαύμα τους. Αφού καταφέρανε να τον πεθάνουν δύο φορές πριν και ταλαιπώρησαν όλους μας, είπαν ας κάνουμε μία μέρα πριν μια πρόβα και γεμίσανε το Κοιμητήριο Παιανίας. Τι να πω…» έγραψε ο Χρήστος Δείξιμος. Ωστόσο, στη συγκεκριμένη περίπτωση (σε αντίθεση από το τραγικό λάθος που έκαναν sites να γράψουν για τον θάνατο του καλλιτέχνη, ενώ ήταν ακόμη ζωντανός), μάλλον κάποιες ευθύνες υπάρχουν και στην οικογένεια, που κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό τον τόπο τέλεσης της κηδείας.

Ο Γιάννης Βαρδής ωστόσο για άλλη μία φορά συγκίνησε με τα λόγια που έγραψε για την απώλεια του πατέρα του. «Είσαι πλέον ο άγγελός μου και σε κουβαλάω μέσα μου, γιατί είμαι αυτό που ήθελες, είμαι… εσύ, με όσα ελαττώματα κι αν κουβαλούσες, όπως έλεγες. Είσαι ο θεός μου, σ’ αγαπώ» έγραψε.

Το «αντίο» με μια συγγνώμη της Χαρούλας Αλεξίου

ΑΝΑΜΕΣΑ στα διαδικτυακά μηνύματα που ανέβασαν χθες φίλοι και συνάδελφοι του Αντώνη Βαρδή ξεχωρίζει αυτό της Χαρούλας Αλεξίου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια, με την οποία ο συνθέτης είχε μια ιδιαίτερη επαγγελματική και προσωπική σχέση, μεταξύ άλλων, του ζητεί συγγνώμη, επειδή δεν του είπε ποτέ πόσο πολύ τον αγάπησε. «Ηταν ο φίλος μου όταν ήμασταν νέοι και οι δυο. Ηταν ο μουσικός που θαύμαζα. Ηταν ο συνθέτης που έγραφε και λάτρευα τις μουσικές του. Ηταν ο Αντώνης μου, ο Αντώνης μας, ήταν η ψυχή της παρέας, η ψυχής της μοναξιάς, η ψυχή της περηφάνιας, του γέλιου, του θυμού, της ανατροπής, της γλύκας, της διαφωνίας, του χιούμορ, της φιλίας, της αγάπης, της φλόγας.

»Ο Αντώνης!!! Η αγάπη μετά, από μακριά, ο θαυμασμός, το νοιάξιμο, η κιθάρα του που με χάραξε. Καλό σου ταξίδι, αγαπημένε μου, συγγνώμη αν δεν σου είπα πόσο πολύ σ’ αγάπησα για όλα αυτά που ήσουν. Μακάρι να τα ένιωσες… Θα “ξημερώνει” χωρίς εσένα, μάτια μου, και με πονάει πολύ αυτό. Χαρούλα» έγραψε η ερμηνεύτρια στην προσωπική σελίδα της στο facebook.

Απαγορευτικό στη Μαραγκόζη από την κόρη του
rt352y24t 1Μια κόντρα που, όπως φαίνεται, κρατάει χρόνια «αποκαλύφτηκε» χθες το βράδυ στο διαδίκτυο. Μετά την είδηση θανάτου του Αντώνη Βαρδή, από τους πρώτους που τον «αποχαιρέτησαν» μέσω facebook ήταν η Χριστίνα Μαραγκόζη. Η τραγουδίστρια και ο συνθέτης ήταν παντρεμένοι, ωστόσο μετά τον χωρισμό τους είχαν σταματήσει την οποιαδήποτε επαφή. Αυτός όμως δεν ήταν λόγος για τη Χριστίνα ώστε να μην εκφράσει τα συλλυπητήριά της, αλλά και την αγάπη της για τον πρώην σύζυγό της.

Θα ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, η τραγουδίστρια να είναι παρούσα σήμερα στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή. Ομως ένα μήνυμα στο facebook άλλαξε τα δεδομένα. «Δεν θα σου επιτραπεί η είσοδος αύριο. Μην έρθεις άδικα» της έγραψε σε private message η κόρη του συνθέτη Καλλιστώ Βαρδή, με αποτέλεσμα η τραγουδίστρια να ξεσπάσει, αποκαλύπτοντας μάλιστα και το κείμενο που έλαβε. «Μόλις πήρα αυτό το μήνυμα και η θλίψη μου είναι μεγάλη. Δηλαδή απαγορεύεται να αποχαιρετήσω τον άνθρωπο που αγάπησα, παντρεύτηκα και έζησα μαζί του δέκα χρόνια; Πόσο λυπάμαι…» πόσταρε στον δικό της «τοίχο», αποκαλύπτοντας πως οι σχέσεις της με την οικογένεια Βαρδή ήταν ανέκαθεν σε οριακό σημείο.

Αλκίνοος Μπουνιάς
Φωτό: Βαγγέλης Μασιάς 

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...