Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Καταδίκη για 9 καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης στον εκπαιδευτικό από τη Μυτιλήνη

«Μισή» ενοχή του μακρυχέρη καθηγητή...

Καζάνι που βράζει θυμίζει η Μυτιλήνη μετά την πρόσφατη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου με την οποία κρίθηκε ένοχος μόνο για εννέα από τις 18 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση που αντιμετωπίζει ένας σάτυρος καθηγητής Γυμνασίου, ο οποίος δεν δίσταζε να αυνανίζεται μέσα στην τάξη και να θωπεύει τις μαθήτριές του!

Στον έκφυλο καθηγητή επιβλήθηκε φυλάκιση 28 μηνών, όμως το δικαστήριο έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεσή του, με συνέπεια να κυκλοφορεί ελεύθερος. Νωρίτερα η εισαγγελέας της έδρας είχε προτείνει την απαλλαγή του από τις κατηγορίες, κάτι που τελικά δεν έκανε δεκτό το δικαστήριο. Την ίδια ώρα, πάντως, οι ελπίδες του για μείωση της ποινής του στο Εφετείο φαίνεται να εξανεμίζονται, καθώς η εισαγγελέας Εφετών Βορείου Αιγαίου, η οποία μελέτησε ενδελεχώς την υπόθεση, άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μυτιλήνης.

Ειδικότερα, η εισαγγελική λειτουργός έκρινε ότι ο καθηγητής θα έπρεπε να καταδικαστεί και για τις 18 καταγγελλόμενες πράξεις. Έκρινε, επίσης, ότι δεν θα έπρεπε να του αναγνωριστούν ελαφρυντικά, δεδομένου ότι η καταδίκη του είναι για κατά συρροή πράξεις ασέλγειας, όλες σε βάρος ανηλίκων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, μεταξύ των υποθέσεων που πρέπει να επαναδικαστούν, σύμφωνα με την εισαγγελέα Εφετών, είναι καταρχήν εκείνη που αφορά ένα περιστατικό το οποίο συνέβη στα τέλη Μαΐου του 2018. Σύμφωνα με την καταγγελία που είχε γίνει τότε, κατά τη διάρκεια της περίφημης «θεματικής εβδομάδας» του σχολείου ο εκπαιδευτικός, ο οποίος έχει τεθεί σε αργία από τα καθήκοντά του από τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, έβαλε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του και άρχισε να αυτοϊκανοποιείται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των μαθητών του! Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε μειοψηφήσει η πρόεδρος του δικαστηρίου, η οποία είχε ζητήσει να κριθεί ένοχος ο κατηγορούμενος.

«Επρεπε, κατά τη γνώμη μου, να κριθεί ένοχος…» είχε επισημάνει η ίδια κατά την ανακοίνωση της απόφασης την 1η Σεπτεμβρίου.

Ο σάτυρος εκπαιδευτικός αθωώθηκε, μεταξύ άλλων, και για το ότι ακούμπησε το μόριό του σε μία μαθήτριά του και έκανε μασάζ σε πέντε μαθήτριες και έναν μαθητή του, καθώς επίσης για το ότι έβαλε το γεννητικό όργανό του μέσα από το παντελόνι του στην πλάτη και στο στόμα άλλου κοριτσιού!

Αντίθετα, κρίθηκε ένοχος γιατί το 2016 χτύπησε στα… οπίσθια έναν μαθητή και την επόμενη χρονιά τον υποχρέωσε να καθίσει επί δέκα λεπτά στα πόδια του, ενώ εκείνος χάιδευε το μόριό του μπροστά του! Επίσης, καταδικάστηκε για την ενέργειά του να σηκώσει στον πίνακα μία μαθήτρια και, αφού την πλησίασε από πίσω, να την πιέσει με το γεννητικό όργανό του στα οπίσθια, ενώ χάιδευε το κορμί και το στήθος της!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...