Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

H Αχτσιόγλου υπέκυψε στο trend πειρασμό και μας έδειξε ένα άλλο...

Mια... άλλη Εφη Αχτσιόγλου από αυτήν που ξέρουν οι...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ....

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το «φως» που… λύγισε τη Σκορδά

«Λύγισε» η Φαίη Σκορδά μπροστά στις κάμερες την ώρα...

Τσαγκρινού και dj Stephan αποκάλυψαν το φύλο του μωρού που περιμένουν

Γάμο και βάφτιση μαζί θέλουν να κάνουν η Ελενα...

Πάγωσε η Χρυσούπολη Καβάλας με την εν ψυχρώ  δολοφονία του 52χρονου Δημήτρη Νικηφορίδη

Στον κύκλο γνωριμιών του 52χρονου Δημήτρη Νικηφορίδη, ο οποίος έπεσε νεκρός νωρίς χθες το πρωί με μια σφαίρα στην καρδιά έξω από το εργοστάσιο μαρμάρου στο οποίο εργαζόταν στη Χρυσούπολη Καβάλας, στρέφονται οι έρευνες των διωκτικών Αρχών.

Η εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει να διαλευκάνουν την υπόθεση, είναι ότι το θύμα ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος και γι’ αυτό ερευνώνται προς πάσα κατεύθυνση τα κίνητρα της επίθεσης που παραπέμπει σε προσωπικές διαφορές. Ενα στοιχείο που τους κάνει να αναζητούν τον δράστη της άγριας δολοφονίας στο ευρύτερο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του θύματος είναι ότι ο 52χρονος ήταν συστηματικός κυνηγός. Σύμφωνα με όσα είδαν το φως, ο δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ τον αδικοχαμένο άνδρα, πυροβολώντας τον πισώπλατα με κυνηγετική καραμπίνα σχεδόν εξ επαφής, κοντά στην καρδιά. Στη συνέχεια περισυνέλεξε τον κάλυκα για να καλύψει τα ίχνη του και έσπευσε να εξαφανιστεί.

mesa

Το στυγερό φονικό συνέβη γύρω στις 6 χθες το πρωί, όταν ο εργοδηγός Δημήτρης Νικηφορίδης είχε μόλις παρκάρει το αυτοκίνητό του και πήγαινε στη δουλειά του, έξω από τη Χρυσούπολη. Εξω από την επιχείρηση μαρμάρου στον δρόμο προς Κεραμωτή τον πλησίασε ένας άγνωστος και τον πυροβόλησε από κοντινή απόσταση τραυματίζοντάς τον θανάσιμα. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι συνάδελφοί του μέσα στο εργοστάσιο μαρμάρου άκουσαν τον πυροβολισμό, αλλά δεν έδωσαν σημασία και συνέχισαν να εργάζονται.

Το πτώμα του άτυχου πατέρα δύο παιδιών, η μητέρα των οποίων αντιμετωπίζει κινητικά προβλήματα, εντόπισε ο επιστάτης της επιχείρησης, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Αμεσα έσπευσαν αστυνομικοί, οι οποίοι απέκλεισαν το σημείο της δολοφονίας και άρχισαν αυτοψία για την εξακρίβωση των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγινε το ειδεχθές έγκλημα. Λίγο αργότερα έφτασε στο εργοστάσιο ιατροδικαστής, ο οποίος εξέτασε το άψυχο σώμα του 52χρονου.

Ολα δείχνουν ότι ο δράστης γνώριζε πως ο αδικοχαμένος εργοδηγός εκτελούσε καθημερινά το συγκεκριμένο δρομολόγιο και την ώρα που έφτανε στη δουλειά του και του είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Οι συνάδελφοι και οι φίλοι του είναι σοκαρισμένοι και δεν μπορούν να εξηγήσουν τι προκάλεσε το δολοφονικό αμόκ του δράστη.

«Μόλις το μάθαμε, πέσαμε από τα σύννεφα. Δεν είχε ακουστεί το παραμικρό για τον άνθρωπο αυτόν. Δούλευε σε εργοστάσιο μαρμάρων και πήγαινε στη δουλειά του. Ηταν παντρεμένος, με δύο παιδιά. Ανθρωπος οικογενειάρχης. Με όλο τον κόσμο τα είχε μια χαρά. Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά, πετάχτηκε ο άλλος και τον σκότωσε. Ο άνθρωπος πήγαινε στη δουλειά του και τον σκότωσαν!» δήλωσε συγκλονισμένος στο Newsit.gr ένας φίλος του Δημήτρη Νικηφορίδη.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ιωσήφ αντικρίζει πρώτη φορά τον Σίμο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Απόπειρα δολοφονίας αρχινονού έξω από την πίστα της Λιόλιου

Σε διαρκή πόλεμο για την ηγεμονία της νύχτας βρίσκεται...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...