Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Σαν Φρανσίσκο: Αφαντη ανήλικη κόρη κροίσου

Ανθρωποκυνηγητό για να εντοπίσει τη 16χρονη κόρη Αμερικανού κροίσου...

Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη: H… καράτε Σταματάκαινα του «Σασμού»

Είναι η «γριά Σταματάκαινα» του «Σασμού», που συγκλόνισε στη...

«Oσκαρ για celebrities» χωρίς guest την… ΑΑΔΕ!

Μπορεί τα «τσακάλια» της ειδικής ομάδας ελέγχου για τα...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Κοπέλα στη «λίστα» του ομαδικού ροζ βίντεο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

«Μπορεί να μη ζούσα τώρα, αν δεν με είχε σώσει η μάνα μου»

Σοκάρει η αποκάλυψη μίας από τις 141 κοπέλες οι οποίες έπεσαν θύματα του μαζικού revenge porn, που άφησε άφωνη την κοινή γνώμη, ότι έφτασε ένα βήμα προτού βάλει τέλος στη ζωή της όταν είδε τις προσωπικές στιγμές της να βγαίνουν «φόρα παρτίδα» σε ροζ σάιτ!

Η νεαρή κοπέλα, η οποία ήταν «φακελωμένη» στη «λίστα της ντροπής», που κυκλοφορεί από κινητό σε κινητό μέσω της εφαρμογής «mega play», εξομολογήθηκε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά πρόλαβε και τη σταμάτησε η μητέρα της.

«Είχα πέσει σε κατάθλιψη, είχα κάνει και απόπειρα αυτοκτονίας, αλλά με σταμάτησε η μητέρα μου» είπε και περιέγραψε πώς διέρρευσε το ροζ βίντεο που την απεικονίζει σε προσωπικές στιγμές με τον πρώην σύντροφό της.

«Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο είχα μια σχέση. Κάποια στιγμή μού είχε ζητήσει να βιντεοσκοπήσουμε τις ερωτικές μας πράξεις. Εμένα δεν είχε πάει το μυαλό μου βέβαια σε κάτι πονηρό, γιατί, εντάξει, ήμουν και πολύ ερωτευμένη τότε και τυφλωμένη.
Οταν του είχα πει να τα σβήσουμε, δεν τα έσβησε ποτέ και μετά από κάποιους μήνες που του ζήτησα να χωρίσουμε αυτός, μετά από έναν μήνα, δημοσίευσε τα βίντεο παντού, τα έστειλε από κινητό σε κινητό, μάλλον από γνωστό σε γνωστό. Μετά, ο γνωστός το έστειλε σε άλλον γνωστό και πήγαιναν από χέρι σε χέρι, μέχρι που το δημοσίευσαν μέχρι και σε σάιτ» τόνισε, συμβουλεύοντας τα νέα κορίτσια να μην εμπιστεύονται κανέναν:

«Είχε σκοπό τα λεφτά; Να με εκδικηθεί; Δεν ξέρω τι. Να μην εμπιστευόμαστε ποτέ σε κανέναν προσωπικές μας στιγμές, προσωπικές μας φωτογραφίες, βίντεο, τα πάντα. Και εγώ μπορεί να μη ζούσα τώρα, αν δεν με είχε σώσει η μάνα μου» επεσήμανε. Τα βίντεο εστάλησαν και στον εργοδότη της κοπέλας, ο οποίος ανέφερε: «Οταν η εργαζόμενή μου πέρυσι ήρθε για την πρώτη της συνέντευξη και μου φάνηκε ενδιαφέρουσα, μετά από 10 ημέρες μού ήρθαν στο κινητό μου, στο Viber, από γυναίκα εδώ στην Πάτρα, τα προσωπικά βίντεο της κοπέλας. Μου περιέγραψε ότι “αυτή που σκέφτεσαι να προσλάβεις στο ιατρείο σου έχει κάνει αυτά τα βίντεο”. Τα είδα, κατάλαβα ότι είναι προσωπικές στιγμές. Διεγράφησαν… Δεν με επηρέασε στο αν θα την προσλάβω» είπε μιλώντας στον ANT1.shutterstock 1709599717

Στο «αμαρτωλό» αρχείο περιλαμβάνονται συνολικά 141 φάκελοι, με καθέναν από αυτούς να αφορά και από ένα κορίτσι! Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι πως κάθε φάκελος φέρει το αρχικό του μικρού ονόματος και τον τόπο καταγωγής της κοπέλας που εμφανίζεται στα ακατάλληλα βίντεο – για παράδειγμα «Ι. Κατερίνη», «Π. Βέροια» ή «Λ. Πάτρα» κ.ο.κ. Μέχρι στιγμής για την υπόθεση του μαζικού revenge porn έχουν ταυτοποιηθεί δύο άνδρες που ζουν στην Αθήνα και φέρεται ότι διαχειρίζονταν το σάιτ στο οποίο ανέβαιναν τα παράνομα βίντεο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...