Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

«Ηλεκτροσόκ» στους οίκους ανοχής – Όλα στο… ημίφως και κλιματισμός με… μέτρο

Σβηστά... κόκκινα φανάρια

Όσοι τρέχουν… ξαναμμένοι στους οίκους ανοχής για να ικανοποιήσουν τα ερωτικά τους ένστικτα, με τα χέρια τους έτοιμα να κατεβάσουν το φερμουάρ του παντελονιού τους, πλέον θα πρέπει να εξοπλίζονται με… κεριά ή φακούς για να βλέπουν, ενώ θα νιώθουν τον ιδρώτα να κυλάει στα κορμιά τους, καθώς δεν θα λειτουργεί το air condition!

Κι αυτά γιατί ακόμη και το αρχαιότερο επάγγελμα της Ελλάδας δεν κατάφερε να μείνει έξω από τον «χορό» της ακρίβειας, με αποτέλεσμα τα σπίτια του πληρωμένου έρωτα στη Θεσσαλονίκη να παίρνουν μέτρα για να μειώσουν τα έξοδα!

Οι οίκοι ανοχής βιώνουν μία από τις πιο δύσκολες περιόδους, πράγμα που οδηγεί στην άνθηση του παράνομου σεξ «κατ’ οίκον». Οι λογαριασμοί ρεύματος είναι δυσβάσταχτοι και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η πελατεία είχε ήδη μειωθεί αισθητά εξαιτίας της πανδημίας οι υπεύθυνοι αναγκάζονται να πάρουν σημαντικές αποφάσεις, αποσκοπώντας να ρίξουν το κόστος, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγουν το λουκέτο.

Έτσι, εξαιτίας των φουσκωμένων λογαριασμών ρεύματος, οι οίκοι ανοχής στη Θεσσαλονίκη θα αναγκαστούν στο εξής να σβήνουν οριστικά τα γνώριμα φανάρια έξω από τις πόρτες τους, ενώ προχωρούν και σε άλλα μέτρα που θα προκαλέσουν αίσθηση, αλλά και… ζέστη στα ήδη «καυτά» σεντόνια τους!

Όπως εξηγεί η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου, προ της πανδημίας στα σπίτια του έρωτα λειτουργούσαν επί εικοσιτετραώρου βάσεως τα κλιματιστικά, κάτι που έχει σταματήσει πλέον, όπως τονίζει.

«Ο λογαριασμός ρεύματος για έναν μέσο οίκο ανοχής ανέρχεται στα 1.000 ευρώ, ενδεχομένως και περισσότερο. Οπότε, όλοι μας λαμβάνουμε τα μέτρα μας, προσπαθώντας να μειώσουμε την κατανάλωση. Πολλοί κλείνουν πλέον τα κλιματιστικά όταν δεν υπάρχει πελάτης, με αποτέλεσμα να υπάρχει αναμονή ως ότου δροσιστούν τα δωμάτια. Παλαιότερα, βέβαια, δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο, απλώς πλέον είναι μια έκτακτη λύση, όπως φυσικά και το να κλείνουμε τα φώτα» ανέφερε.

Σύμφωνα με την πρόεδρο του σωματείου, η ακρίβεια οδηγεί σε λουκέτα, τα λουκέτα στην άνθηση της παράνομης εργασίας και η μαύρη αγορά στην κατάρρευση του κλάδου.

«Οι νόμιμες εργαζόμενες στους οίκους ανοχής αγγίζουν μόλις το 6%, ενώ το ποσοστό των παράνομων έχει εκτοξευτεί πάνω από το 90%. Αυτό που θα γίνει είναι ότι θα τα κλείσουν όλοι και οι εργαζόμενοι του χώρου θα βγουν στους δρόμους, κάτι που ήδη παρατηρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό» επισήμανε η Ελλη Κανελλοπούλου και κατέληξε τονίζοντας:
«Τίθεται ζήτημα επιβίωσης πια. Ο κίνδυνος είναι καθημερινός και έχουμε φτάσει σε σημείο που λέμε ότι “δεν βγαίνουμε”».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...