Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Βιασμός 12χρονης: Και πολιτικοί στο πελατολόγιο για να βιάσουν το κοριτσάκι

Τι περιέχει το στικάκι που κρατούσε η καταγγέλλουσα

Φρίκη δίχως τέλος προκαλούν οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που βίωνε το 12χρονο κορίτσι στα χέρια του 53χρονου κτήνους, στον Κολωνό, αφού χθες ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής στο Γκάζι, που αυτοχαρακτηρίζεται νέα πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος, πήγε αυτοβούλως στην ανακρίτρια με ένα στικάκι.

26301773

Σκοπός της Κωνσταντίνας Καρατζιώτη ήταν να καταθέσει πως ο Ηλίας Μίχος είχε πάει το παιδί στον οίκο ανοχής της για να συνευρεθεί με πελάτες, ανάμεσά τους και επωνύμους.
Ωστόσο η κίνησή της αυτή προκαλεί αίσθηση! Αν πράγματι όλα όσα ισχυρίζεται είναι αλήθεια, θα έπρεπε ήδη να έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος της για όσα συνέβαιναν στον οίκο ανοχής. Και αυτό διότι είναι καθ’ ομολογίαν συναυτουργός των ίδιων κακουργημάτων για τα οποία κατηγορείται ο βασικός κατηγορούμενος.

Διαβάστε επίσης: «Ο Μίχος έφερνε το κορίτσι στον οίκο ανοχής και το εξέδιδε σε επώνυμους πελάτες. Έφερνε κι άλλα παιδιά»

kolwnos 15

«Είμαι η πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδας. Ηρθα να καταθέσω σήμερα γι’ αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Ο 53χρονος ερχόταν με τη 12χρονη στον οίκο ανοχής που έχω στο Γκάζι και την έφερνε για να πηγαίνει το κοριτσάκι με επώνυμους πελάτες. Επί τρεις μήνες έκανε αυτή τη δουλειά αυτός, είχε φέρει κι άλλα παιδιά, ανάμεσά τους και Τσιγγανάκια, αλλά δεν το γνώριζα για να κάνω καταγγελία. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα εδώ στην ανακρίτρια να μιλήσω. Εφερα και το στικάκι που δείχνει μέσα τον 53χρονο με τη 12χρονη» δήλωσε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας.

Βιασμός 12χρονης: Συνελήφθη και ο πατέρας της μικρής

michos

Σε ερώτηση δημοσιογράφων σχετικά με τους επωνύμους που συνευρέθηκαν με τη 12χρονη, η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη απάντησε πως πρόκειται για ηθοποιούς, καλλιτέχνες και πολιτικούς, ενώ σχολίασε ότι θα βγάλει κι άλλα στη φόρα τις επόμενες ημέρες. Στις επίμονες ερωτήσεις πώς τόσον καιρό η ίδια δεν είχε δει και καταλάβει ότι ένα ανήλικο παιδί εμφανιζόταν στον χώρο της, δεν θέλησε να απαντήσει. Επειτα μετέβη και κατέθεσε το επίμαχο στικάκι στη ΓΑΔΑ.

Η δικηγόρος της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου χαρακτήρισε βάσιμη τη μαρτυρία της γυναίκας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η 12χρονη έχει αναφερθεί και σε αλλά παιδιά που έχουν περάσει τα ίδια, ενώ φέρεται ότι αναγνώρισε από φωτογραφία που της επιδείχθηκε το σπίτι εντός του οποίου την εξέδιδαν.

Την ίδια ώρα, η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος Ελλη Κανελλοπούλου διαψεύδει πως η γυναίκα που προέβη σε δηλώσεις έξω από τα δικαστήρια έχει σχέση με το σωματείο. «Είναι ένα εξαρτημένο άτομο, το οποίο με μιμείται χρόνια. Δεν θέλω να μπλέξω με εξαρτημένα άτομα. Της έχω πει να μην το κάνει αυτό, να μη με μιμείται. Δεν ήταν ποτέ ούτε πρόεδρος ούτε μέλος του σωματείου μας» τόνισε η πρόεδρος του σωματείου Ελλη Κανελλοπούλου και συμπλήρωσε:

michosss

«Εμείς οι ίδιες λέμε να αλλάξει ο νόμος και από τα 18 έτη που βγαίνουν οι άδειες να πάει στα 21 έτη. Ποια θα βάλει ένα 12χρονο στο σπίτι της; Αν δεν έχουμε παιδιά, έχουμε ανίψια. Ελεος. Τα παιδιά είναι για παίζουν, όχι για να εξυπηρετούν άνδρες».

Αποκάλυψη για ζευγάρι που ήθελε να συνευρεθεί με την ανήλικη για να ανανεώσει τον γάμο του

Ακόμη και την πιο νοσηρή φαντασία, δίνοντας σάρκα και οστά στις σκοτεινότερες παρυφές του ανθρώπινου ψυχισμού, προκαλούν οι αποκαλύψεις που βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας για την αρρωστημένη δράση του 53χρονου υπανθρώπου από τον Κολωνό. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες ο θείος της ανήλικης, ακόμη και ένα παντρεμένο ζευγάρι ήθελε να συνευρεθεί μαζί της για να… ανανεώσει τον γάμο του!

«Το έβλεπα ταραγμένο το παιδί, φοβισμένο, και νόμιζα ότι παίρνει ναρκωτικά. Εψαξα τα πράγματά του εγώ, έψαξαν και οι γονείς του… τίποτα. Μας είπε προχθές ότι το απείλησε με ένα πιστόλι που είχε, το απείλησε “θα σε σκοτώσω και εσένα και την οικογένειά σου και θα πεινάσετε, θα σας κάνω να πεινάσετε. Εμένα δεν με πιάνει κανένας, να το ξέρεις, έχω επαφές”, τέτοια πράγματα» είπε αρχικά ο θείος της 12χρονης για την εκπόρνευσή της και συνέχισε:

d7671f58cfd2481d9d992a122ed2fd15

«Στη Λευκάδα η αδελφή μου της πήρε το κινητό, γιατί χτύπαγε συνέχεια. Το άρπαξε και είδε 240 άτομα και δεν είναι μόνο το site που λένε. Στο facebook, εκτός από το κανονικό της προφίλ που την έχω κι εγώ μέσα, την είχε φτιάξει να μοιάζει 17 χρόνων με τα φίλτρα και με αυτά. Βλέπω έναν-δυο μαντράχαλους, μεγάλους… 60, 59 ετών. Eστελναν, τους απείλησα: “Τι θες εσύ με το μικρό;” “Ποιο μικρό, δεν είναι 17;” «Και 17 να ήταν… Πού την ξέρεις;” Το έκλεισαν το προφίλ τους εντελώς. Ε, και μετά τα πήγαμε στην Αστυνομία εμείς αυτά για να βρει το κύκλωμα. Περιμέναμε σχεδόν έναν μήνα».\φ1 ξεγυρ 9

Ωστόσο, όσα εξιστόρησε στη συνέχεια είναι αδιανόητα: «Μεταξύ όσων είδα είναι εκείνα που έγραφαν “Πότε θα έρθεις, μωρό μου; Αγάπη μου…”, ό,τι στέλνουν σε μια μεγάλη γυναίκα… “κάνεις καλό σ@ξ;”. Μετά έστελνε ένας παντρεμένος και μίλαγε και η γυναίκα του μαζί! Το σηκώνω εγώ στο Messenger, ακούω μια γυναίκα. Λέει, “έλα, κορίτσι μου…”. Μόλις ακούν εμένα, το έκλεισε κατευθείαν. Τους απείλησα και αλλάξανε κατευθείαν… ανώμαλοι όλοι» ανέφερε φανερά εξοργισμένος.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...