Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Ο διοικητικός υπάλληλος στο Νοσοκομείο Μεταξά, που πέρασε την 12χρονη για… 17χρονη

Το ραντεβού μεσημεριάτικα του Αναστάσιου Λ. με το κοριτσάκι μέσα στο αυτοκίνητό του στα Σεπόλια

Απανωτές είναι οι εξελίξεις στη φρικιαστική υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, αφού ακόμη δύο άνδρες έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας. Πρόκειται για έναν 36χρονο, διοικητικό υπάλληλο στο Νοσοκομείο Μεταξά, που φέρεται ότι βίαζε την ανήλικη αντί αμοιβής, και έναν 33χρονο εργαζόμενο φαρμακαποθήκης, που τη γνώρισε από την εφαρμογή Blindchat και τη συνάντησε τρεις φορές.

Ο 33χρονος Αναστάσιος Λ., κάτοικος Αγίας Βαρβάρας, συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής έπειτα από ένταλμα σύλληψης και το Σάββατο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα Δευτέρα. Οπως προέκυψε από την έρευνα, συνομιλούσε με το κοριτσάκι μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και στη συνέχεια συναντήθηκε τουλάχιστον τρεις φορές μαζί του στην περιοχή των Σεπολίων. Ο ίδιος έδωσε μια διαφορετική εκδοχή του πώς λειτουργούσε το ροζ δίκτυο που είχε στήσει ο Ηλίας Μίχος, υποστηρίζοντας πως ο 53χρονος «ψάρεψε» πελάτες μέσα από το site ενηλίκων, προσποιούμενος τη 12χρονη.

Έτσι, του έκλεισε ραντεβού μέρα μεσημέρι στα Σεπόλια, ενώ του ζήτησε να καλύψει τα τζάμια του οχήματός του με μπλούζες και πετσέτες για να μην τους βλέπει ο κόσμος! Το απίστευτο είναι ότι στο τρίτο ραντεβού τού ζήτησε να του βάλει προκαταβολικά τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό. Μάλιστα, όταν πήγε ο ίδιος ο Μίχος στο ΑΤΜ και είδε ότι δεν είχε μπει το έμβασμα, ακυρώθηκε η συνάντηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 33χρονου, Γιάννη Μπαρκαγιάννη, ο Αναστάσιος Λ. υποστηρίζει πως δεν κατάφερε τελικά να προχωρήσει με τη μικρή, καθώς όταν συνέβη αυτό με τις πετσέτες ο ίδιος δυσαρεστήθηκε και έφυγε, τη δεύτερη φορά το κοριτσάκι πήρε τα 60-70 ευρώ, είπε «πάω να τα δώσω στη μαμά μου», έφυγε και καθυστερούσε να εμφανιστεί, με αποτέλεσμα εκείνος να φύγει και την τρίτη φορά ακυρώθηκε, γιατί τα χρήματα μέσω e-banking καθυστέρησαν.

MIXOS

Ο συλληφθείς, που εργάζεται σε εργοστάσιο και κατάγεται από φτωχή οικογένεια, ανέφερε πως ο Μίχος, εμφανιζόμενος ως το παιδί, τον «πολιορκούσε» μέσω του συγκεκριμένου site. Του είπε πως το κοριτσάκι είναι 17 ετών και, όπως λέει, αν γνώριζε την πραγματική ηλικία του δεν θα το προσέγγιζε καν. Το βράδυ του Σαββάτου άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων προχώρησαν στη σύλληψη και του 36χρονου Ν.Κ., διοικητικού υπαλλήλου στο Νοσοκομείο Μεταξά. Οπως έγινε γνωστό, συνομιλούσε με τη 12χρονη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων, όπου τη βίασε με χρηματικό αντίτιμο.

Το πρωί της Κυριακής ο άνδρας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε και εκείνος προθεσμία για σήμερα. Ομοίως, ο 36χρονος υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι κατά την επικοινωνία που είχε με την ανήλικη εκείνη του είπε πως είναι 17 ετών. «Την πέρασα για ενήλικη και μου είπε ότι είναι 17, οπότε την πίστεψα» ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά. Χθες έγινε γνωστό πως ο Ν.Κ. τέθηκε σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.

Τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να εκδοθούν τέσσερα νέα εντάλματα συλλήψεων για πρόσωπα που η 12χρονη έχει κατονομάσει και οι αστυνομικοί έχουν φτάσει στα ίχνη τους. Η ανήλικη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά μόλις συνέλθει οι αστυνομικοί θα της δείξουν φωτογραφίες υπόπτων προκειμένου να αναγνωρίσει τους «πελάτες» του κυκλώματος και να αρχίσει ένας νέος κύκλος συλλήψεων.

ilias michos syzygos 850x560 1

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...