Φεύγει οργισμένος ο σεΐχης

Αθωώθηκαν οι δύο αστυνομικοί που είχαν κατηγορηθεί ότι πρόσφεραν στη Ρόδο υπηρεσίες security στον κροίσο από τα εμιράτα

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου χθες το απόγευμα οι δύο αστυνομικοί που κατηγορήθηκαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων ότι συνόδευαν ως φρουροί τον 70χρονο σεΐχη Khalifa Bin Mohamed Bin Khalifa Al- Nahyan από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Την ίδια ώρα, πληροφορίες θέλουν τον σεΐχη να αποχωρεί δυσαρεστημένος από το νησί, μετά τη σύντομη δικαστική περιπέτεια στην οποία ενεπλάκη.

Η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων είχε δεχτεί τον περασμένο Αύγουστο τρία ανώνυμα τηλεφωνήματα από γυναίκα η οποία κατήγγειλε ότι ο 35χρονος ανθυπαστυνόμος και ο 37χρονος αρχιφύλακας παρείχαν επί πληρωμή υπηρεσίες ασφαλείας στον βαθύπλουτο Αραβα, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια παραθέριζε σε πολυτελή κατοικία στην περιοχή «Μήδεια». Κατά την έρευνα των «Αδιάφθορων» προέκυψε ότι από τις 27 Αυγούστου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου οι δύο αστυνομικοί συνόδευαν καθημερινά τον σεΐχη στις εξόδους του σε τοπικό εστιατόριο, καθώς και στη διαδρομή προς το σπίτι του. Οι ίδιοι ωστόσο χαρακτήρισαν τις κατηγορίες περί παράβασης καθήκοντος ανυπόστατες και προσβλητικές.

Ο σεΐχης υποστήριξε ότι είχε φιλικές σχέσεις με τους αστυνομικούς και τους ζητούσε να τον συνοδεύουν λόγω… συμπάθειας, ενώ από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε τίποτα εις βάρος τους. Ομως η συνεχής παρακολούθηση τον ενόχλησε και προγραμματίζει να αναχωρήσει από το νησί με το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Την ίδια ώρα, η εντυπωσιακή θαλαμηγός «Katara» του εμίρη του Κατάρ, σεΐχη Χαμάντ μπιν Χαλίφα αλ Θάνι κατέπλευσε στον όρμο της Ψαρούς, στη Μύκονο, χωρίς όμως τον 62χρονο κροίσο! Στο υπερπολυτελές κότερο επιβαίνει ο Σαουδάραβας πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ, ο οποίος απόλαυσε το μπάνιο του στην παραλία παρέα με δεκάδες άλλους λουομένους, αλλά ζήτησε ευγενικά από τους φωτογράφους να μην τον απαθανατίσουν και εκείνοι σεβάστηκαν την επιθυμία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Δευτερόλεπτα πριν πάθει το εγκεφαλικό ο Μυλωνάκης απάντησε σε μήνυμα της Μεσσαροπούλου λέγοντας…»

Μία αποκάλυψη έκανε ο Δήμος Βερύκιος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Happy Day» για την Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κεφαλονιά: «Ραγίζει» καρδιές η μητέρα της 19χρονης – «Η Μυρτώ μου θα έρθει σπίτι, δεν έφυγε»

Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της στο κέντρο του Αργοστολίου και κατέληξε λίγες ώρες αργότερα μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν είναι σύντροφος αλλά ο γιος της – Γνωστή τραγουδίστρια ποζάρει αγκαλιά με τον Βαγγέλη της!

Η τραγουδίστρια πρόσφατα δημοσίευσε φωτογραφίες με τον γιο της να την κρατάει αγκαλιά και όπως βλέπετε αν δεν ξέραμε πως ήταν το παιδί της θα λέγαμε πως βρήκε νέο σύντροφο.

Κεφαλονιά: Η βιντεοκλήση και τα SMS της Μυρτώς με 66χρονο – Η κατάθεσή του τα ανατρέπει όλα

Η κατάθεση ενός 66χρονου άντρα από την Πρέβεζα φέρνει...

Μάχη για τη ζωή της δίνει η Νάντια Φαρές – Βρέθηκε στον πάτο της πισίνας

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η Γαλλίδα ηθοποιός Νάντια Φαρές, η οποία έγινε διάσημη μέσα από την ταινία «Πορφυρά ποτάμια» δίπλα στον Βενσάν Κασέλ και τον Ζαν Ρενό

Σοφία Χατζηπαντελή: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή προκάλεσαν έντονη συζήτηση,...