Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Η Ντανιέλα, ο «Τόνι Μοντάνα» και τα κολαστήρια στον Κεραμεικό

Οι μαρτυρίες της Μαρίας και της Ρενάτας, που αμείβονταν με μόλις 10 ευρώ το ραντεβού

Η 29χρονη Ντανιέλα και ο 32χρονος φίλος της από την Αλβανία με το ψευδώνυμο «Τόνι Μοντάνα», από τον ήρωα της ταινίας «Σημαδεμένος» με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο, ήταν οι εγκέφαλοι του κυκλώματος εκμετάλλευσης ανυπεράσπιστων γυναικών από τη Μολδαβία, τις οποίες εξέδιδαν σε έξι οίκους ανοχής στον Κεραμεικό.

Ανάμεσα σε αυτές, η Μαρία και Ρενάτα, οι οποίες εξαναγκάζονταν να πηγαίνουν μέχρι και με 50 άντρες την ημέρα για μόλις 10 ευρώ το ραντεβού, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα τα έπαιρνε το ζευγάρι των μαστροπών που «ξέπλενε» τα κέρδη από την εκμετάλλευση των γυναικών στο ανθοπωλείο-βιτρίνα «Valentino», στην οδό Αλεξανδρείας, στον Κολωνό.

Το κύκλωμα δρούσε από τα τέλη του 2019, «στρατολογώντας» γυναίκες από τη Μολδαβία που αντιμετώπιζαν οικονομικά προβλήματα. Με το πρόσχημα ότι θα τους έβρισκαν δουλειά, τις έφερναν στην Ελλάδα, όπου ξεκινούσε ο εφιάλτης τους, καθώς τις έβγαζαν στο κλαρί.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων και στελέχη της Interpol έφτασαν στα ίχνη του κυκλώματος και οργάνωσαν την αστυνομική επιχείρηση με το όνομα «Βαλεντίνο», λόγω του ονόματος του ανθοπωλείου, σφραγίζοντας την περασμένη Παρασκευή συνολικά έξι οίκους ανοχής στις οδούς Ιάσονος και Μεγάλου Αλεξάνδρου. Εκεί εκδίδονταν η Μαρία και η Ρενάτα, θύματα του κυκλώματος μαστροπών.

Την 20χρονη Μαρία, που είχε έρθει σε επαφή με το κύκλωμα μέσω social media, την οδήγησαν σε διαμέρισμα στην οδό Μάρνη, ζητώντας της να καταβάλει ενοίκιο 180 ευρώ τον μήνα. Η κοπέλα αναγκάστηκε να κάνει δεκάδες ραντεβού με πελάτες του οίκου ανοχής, μέχρι που σταμάτησε, λόγω έντονων πόνων στην κοιλιακή χώρα, και διέφυγε στην πατρίδα της. Οταν επέστρεψε στην Ελλάδα, την επαναπροσέγγισαν για να αποπληρώσει το χρέος της, με αποτέλεσμα να συνεχιστεί το μαρτύριό της στους οίκους ανοχής.

Η 26χρονη συμπατριώτισσά της Ρενάτα είναι το δεύτερο θύμα των προαγωγών. Είχε γνωριστεί με την Ντανιέλα και τον «Τόνι Μοντάνα» στα τέλη του 2019 και έμενε μαζί τους. Η νεαρή αναγκάστηκε να εκδίδεται εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ώστε να καταβάλει χρέος 3.000 ευρώ για τη μεταφορά της από τη Μολδαβία στην Ελλάδα.

Ο 32χρονος «Τόνι Μοντάνα» ή «Σόνυ» είχε αναλάβει τη φύλαξη και τον ρόλο του… μεταφορέα των εκδιδόμενων γυναικών στους οίκους ανοχής, χρησιμοποιώντας ένα βαν από επιχείρηση πώλησης μπαταριών αυτοκινήτων. Ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης επιχείρησης είχε μισθώσει στο ζευγάρι κτίριο στην οδό Ιάσονος, όπου στεγάζονταν οι τρεις από τους έξι παράνομους οίκους ανοχής. Εξάλλου, στο ανθοπωλείο «Valentino» η Ντανιέλα χρησιμοποίησε ως «αχυράνθρωπο» πρώην εργαζόμενο σε έναν από τους οίκους ανοχής.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν συνολικά εννέα μέλη του κυκλώματος, μεταξύ των οποίων και ο άντρας που μίσθωνε το κτίριο στην οδό Ιάσονος, παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς εκμεταλλευόταν οίκους ανοχής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...