Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση: «Όσα (δε) λέμε» κάθε Δευτέρα στο...

Η Άννα Δρούζα επιστρέφει στην τηλεόραση και μας προσκαλεί...

Η έκπληξη που ετοιμάζουν παιδιά του συλλόγου «Μουσικό Οραμα» στη «Γιορτή Μητέρας...

Πλησιάζει η ημέρα για τη δεύτερη «Γιορτή Μητέρας Παιδιού...

Δημήτρης Καλλιβωκάς: «Ανάσταση» στην Τήνο!

Μπορεί να πέρασε από σαράντα κύματα με την υγεία...

Τα απίστευτα μηνύματα μίσους της 38χρονης βιτριολίστριας με τον πρώην κουνιάδο της

Ξεσπά η αδελφή του θύματος: «Είναι επικίνδυνη και μυθομανής»

Όσο περνούν οι μέρες τόσο έρχονται στο φως νέα συγκλονιστικά στοιχεία για όσα φρικιαστικά εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου η 38χρονη γυναίκα-αράχνη στην Κρήτη «έλουσε» με καυστικό υγρό τον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Φ3

Όπως αποκάλυψε η αδελφή του θύματος, η βιτριολίστρια βρήκε την ευκαιρία να βάλει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιό της την ώρα που ο 36χρονος κοιμόταν!

Η γυναίκα που «σήκωσε στο πόδι» τις αστυνομικές Αρχές της Κρήτης, με αποτέλεσμα να την αναζητούν επί τρία 24ωρα, μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην ανακρίτρια λίγο πριν από τις 8 χθες το πρωί. Μάλιστα, εκείνη την ώρα συνέβη και ένα ευτράπελο:

Θέλοντας να αποφύγουν τυχόν εντάσεις και δυσάρεστες… συναντήσεις, οι αστυνομικοί επιχείρησαν να βάλουν την 38χρονη στο κτίριο από την πίσω πόρτα. Ωστόσο, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι ήταν κλειστή, με συνέπεια να αρχίσουν να χτυπάνε με την ελπίδα ότι θα τους ανοίξει κάποιος!

kafstiko ugro

Βλέποντας ότι περνάει η ώρα και δεν ανταποκρίνεται κανείς, αποφάσισαν να τα παρατήσουν και να πάνε με τα πόδια στην μπροστινή είσοδο. Όμως, κάποιος από μέσα κατάλαβε την τελευταία στιγμή τι γινόταν και τους άνοιξε την πόρτα. Τελικά, η 38χρονη Μ.Σ., που εμφανίστηκε στις διωκτικές Αρχές νωρίς το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το ερχόμενο Σάββατο. Νωρίτερα είχε προσπαθήσει να δικαιολογηθεί για την απόφασή της να παραδοθεί έπειτα από τρεις ημέρες, λέγοντας στον εισαγγελέα ότι κρυβόταν επειδή φοβόταν.kafstiko igro kokologiannis

«Κρυβόμουν γιατί φοβόμουν, δεν μπορούσα να διαχειριστώ την όλη κατάσταση. Ημουν και είμαι σε σοκ» φέρεται ότι ήταν η εξήγηση που έδωσε στον εισαγγελικό λειτουργό.

«Έχουμε να κάνουμε με μια κακοποιημένη γυναίκα, η οποία φοβόταν και φοβάται τον συγκεκριμένο άνθρωπο, καθώς, όπως αναφέρει, δεν ήταν η πρώτη φορά που την είχε χτυπήσει» τόνισε ο εκ των δικηγόρων της «εκρηκτικής» μελαχρινής. Παράλληλα, επεσήμανε ότι η εντολέας του είχε δεχθεί επίθεση από τον εν διαστάσει σύζυγό της, προτού του ρίξει το οξύ.jjs

«Τη συγκεκριμένη ημέρα δέχθηκε μια πολύ σοβαρή επίθεση, την οποία θα περιγράψει στον ανακριτή, και αντέδρασε ρίχνοντάς του το υγρό» είπε ο κ. Λύτρας. Υποστήριξε, δε, ότι η 38χρονη δεν είχε προσχεδιάσει την επίθεση και πως το καυστικό υγρό που έριξε στον 36χρονο δεν ήταν βιτριόλι, αλλά καθαριστικό.

Από την πλευρά του, ο εκ των δικηγόρων του θύματος Αλέξης Κούγιας, με δελτίο Τύπου που έστειλε, χαρακτήρισε «συκοφαντικούς» τους ισχυρισμούς της 38χρονης περί κακοποίησής της. Προειδοποίησε, μάλιστα, ότι θα προβεί σε υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος της κατηγορουμένης και στην υποβολή μήνυσης για συκοφαντική δυσφήμηση του θύματος και της οικογένειάς του.

Απίστευτα μηνύματα μίσους με τον πρώην κουνιάδο της

Σοκάρουν τα μηνύματα μίσους που είχαν ανταλλάξει η 38χρονη βιτριολίστρια με τον αδελφό του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της, τον οποίο δεν δίστασε να περιλούσει με καυστικό υγρό μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για συνομιλίες που είχε η 38χρονη με τον πρώην κουνιάδο της λίγο αφότου ο 36χρονος της ζητήσει να χωρίσουν. Οπως υποστηρίζει η 38χρονη, ο εν διαστάσει σύζυγός της δεχόταν πιέσεις από την οικογένειά του να δώσει τέλος στον γάμο τους. Ομως, εκείνος δεν ήθελε να την αποχωριστεί και της έδωσε δύο επιλογές: είτε να μην ξανακάνει σχέση στο μέλλον και να συνεχίσουν να συναντιούνται στα κρυφά ή να επιστρέψει στον προηγούμενο σύζυγό της και να συνεχίσουν να έχουν επαφές.299476638 792745062077431 9047575148719709913 n 1

Ενδεικτικά των τεταμένων σχέσεων της 38χρονης με την οικογένεια του θύματος ήταν τα μηνύματα που είχε ανταλλάξει στα τέλη του περασμένου Ιουνίου με τον αδελφό του 36χρονου, στα οποία τον κατηγορούσε ότι είχε σχεδιάσει, σε συνεννόηση με άλλα συγγενικά πρόσωπα, να παντρέψουν τον σύζυγό της με άλλη γυναίκα.

«Έχουν περάσει 10 μέρες από τότε που πήρες το χαρτί του γάμου μου στα βρόμικα χέρια σου σαλιάρη. Αμπατάριστο πράγμα. Αύριο κιόλας φρόντισε να με πάρει η (σ.σ.: αναφέρει όνομα) για την πρώτη υπογραφή. Φρόντισε να πετύχεις τον νέο σου στόχο και να παντρέψεις αυτόν τον καημένο με τη μουτσούνα που διαλέξατε με τη μανούλα σου που είστε ίσα και όμοια» ανέφερε η 38χρονη σε ένα μήνυμά της, με τον πρώην κουνιάδο της να της απαντά «Μωρή (…) του Αρκαλοχωρίου, έχεις και μούτρα και μιλείς». Υστερα από αυτό η βιτριολίστρια του είχε γράψει: «Αξιολύπητε. Είμαι κλάσεις ανώτερη από εσένα, ρε καραγκιόζη. Ηρθε επιτέλους η ώρα να μιλήσουμε στη γλώσσα που καταλαβαίνεις».

Ξεσπά η αδελφή του θύματος: «Είναι επικίνδυνη και μυθομανής»

Λίγα 24ωρα μετά την παρανοϊκή επίθεση με καυστικό υγρό, η αδελφή του 38χρονου θύματος έσπασε τη σιωπή της και ξέσπασε κατά της 38χρονης βιτριολίστριας, χαρακτηρίζοντάς τη «επικίνδυνη» και «μυθομανή»!

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε αρχικά ότι ο αδελφός της θα χρειαστεί να υποβληθεί σε τουλάχιστον 25 χειρουργεία τους επόμενους μήνες, προκειμένου να σωθεί το μάτι του.
«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 7 το πρωί και βγήκαμε στις 18.30. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Εχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» εξήγησε η αδελφή του 36χρονου, προσθέτοντας ότι το επόμενο χειρουργείο του αδελφού της έχει προγραμματιστεί σε 12 ημέρες. «Αυτό το πράγμα που έκανε (ενν. η 38χρονη) είναι έγκλημα. Πέταξε ένα δίκιλο βάζο. Πώς είναι τα δίκιλα βάζα για το μέλι; Αυτό του πέταξε. Οι αστυνομικοί μού έδειξαν και το βάζο, αλλά και τα μπουκάλια που είχε χρησιμοποιήσει και προμηθεύτηκε, όπως είπε, από το διαδίκτυο» είπε η συγγενής του Γ.Μ., ο οποίος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι η 38χρονη «είχε αναμείξει το καυστικό υγρό με υγρό από τις πισίνες. Εχει πει πάρα πολλά ψέματα». Στην ερώτηση ποιο ήταν το κίνητρο της αρρωστημένης επίθεσης, η γυναίκα απάντησε «ήταν ζήλια για να μην τον αφήσει ήσυχο. Είναι μυθομανής, επικίνδυνη, εμμονική και ζηλιάρα»!profile player 960x540 3

Η ίδια δήλωσε πεπεισμένη ότι η πρώην νύφη της είχε οργανώσει την επίθεση.
«Η τοπική κοινωνία στην Κρήτη ξέρει ποια είναι η γυναίκα, γιατί έχει κάνει και στο παρελθόν παρόμοια πράγματα. Μιλάμε για μια γυναίκα που το έκανε επειδή ήθελε να τον καταστρέψει» εκτίμησε.

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...