Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Βιασμός 12χρονης: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στη λίστα της φρίκης

Σάλος για το μέλος του κόμματος που συνομίλησε με τη 12χρονη από τον Κολωνό για να συνευρεθούν ερωτικά

Συνεχίζεται ο σάλος με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που συνομίλησε το περασμένο καλοκαίρι με τη 12χρονη από τον Κολωνό προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά αντί αμοιβής, ενώ έκανε… πάσα το τηλέφωνό της σε ακόμη τρία άτομα, η ταυτότητα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο 54χρονος Α.Α., που ήταν μέχρι προχθές μεγαλοστέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του κεντρικού οργάνου του κόμματος, είναι κάτοχος διαδικτυακής διεύθυνσης που εμπλέκεται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό που είχε πέσει θύμα βιασμών και μαστροπείας.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα» για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης: Πολιτικό στέλεχος είχε συνομιλήσει με τη μικρή

Όπως είχε προ ημερών γράψει η «Espresso», εμπλέκεται και πολιτικός στη δυσώδη υπόθεση και αυτό επιβεβαιώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών Αρχών. Οπως προέκυψε, ο πολιτικός εισήλθε στην ψηφιακή πλατφόρμα Blindchat το βράδυ της 19ης Ιουλίου 2022 και συνομίλησε με το προφίλ της 12χρονης για 12 ολόκληρα λεπτά, από τις 20.01 έως και τις 20.13.

6b08dedd120d7fb7127f757c5a827659 L

Αντικείμενο της συζήτησης, σύμφωνα με τα έγγραφα που απεστάλησαν στην ανακρίτρια, ήταν η ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη αντί αμοιβής. Μάλιστα, αφού έλαβε το τηλέφωνο του μικρού κοριτσιού, το έστειλε σε ακόμη τρεις χρήστες της διαδικτυακής εφαρμογής!

Ο ίδιος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, καθώς, όπως είπε, ενημερώθηκε από δημοσιογράφο ότι είναι στη λίστα των 212 που συνομιλούσαν με το προφίλ της 12χρονης. Αρνήθηκε ότι συνομίλησε με το κορίτσι προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά, αλλά και ότι έστειλε το τηλέφωνό της σε ακόμη τρεις άνδρες. Οπως ισχυρίστηκε, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα για να μιλήσει με μια φίλη του.

Όμως από τις έρευνες προέκυψε πως το πολιτικό στέλεχος «απασχολούνταν» στο Blindchat από τις 17 έως και τις 24 Ιουλίου. Μάλιστα, προφανώς για να θολώσει τα νερά, αναδημοσίευσε στις 20 Οκτωβρίου 2022 στο προσωπικό προφίλ του στο twitter άρθρο του Αλέξη Τσίπρα με τίτλο «Το κορίτσι του Κολωνού είναι δικό μας παιδί»! Μετά την αποκάλυψη ότι ήταν ένας από τους 212 της λίστας, η γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου προχώρησε το βράδυ του Σαββάτου στη διαγραφή του Α.Α. από το κόμμα.

Αμέσως μετά ο 54χρονος προχώρησε σε δημόσια ανάρτηση αναφέροντας: «Επειδή έπεσε πάνω σε δημοσιεύματα. Μία μέρα στα μέσα του καλοκαιριού χρησιμοποίησα τη διαδικτυακή εφαρμογή blindchat και δεν συνομίλησα με ανήλικο άτομο. Για ό,τι άλλο ακουστεί σχετικά με το όνομά μου θα υπεραμυνθώ έναντι παντός νομίμου δικαιώματός μου με μηνύσεις και αγωγές». Στη συνέχεια έκλεισε το προφίλ του στο facebook.26301771

Από την πλευρά του ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του αφήνει αιχμές προς την ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και την κυβέρνηση για επιλεκτικές διαρροές.

«Δυστυχώς, η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι “αποκαλύψεων” και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ξεκαθαρίζει το εξής: Μετά από επίσημη επικοινωνία με το ΥΠΡΟΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή – καμία συγκάλυψη» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.MIXOS

«Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και Αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις, όμως, δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διέψευσαν ότι ο υφυπουργός Λευτέρης Οικονόμου παρείχε ενημέρωση στον τομεάρχη του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Σπίρτζη για στέλεχος του κόμματος.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...