Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Πένυ Σκάρου: Ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου με τα χρώματα του...

Πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ξιφασκία με τον Παναθηναϊκό ΑμεΑ η...

Ο κανίβαλος του Βέγκας

Κομμάτια ωμής σάρκας είχε στο στόμα του κανίβαλος που...

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Βιασμός 12χρονης: Απολογούνται σήμερα ο 43χρονος ηλεκτρολόγος και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου

Πηγές από την Αστυνομία επισημαίνουν ότι καθυστερεί η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης

Προβληματισμό προκαλεί στις διωκτικές Αρχές η στάση της ανακρίτριας που έχει χρεωθεί την υπόθεση του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, καθώς πηγές από την Αστυνομία επισημαίνουν ότι καθυστερεί η έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος όλων όσοι βίασαν την άτυχη μικρούλα.

m1

Την ίδια ώρα, ο συνήγορος της μητέρας της ανήλικης αφήνει σοβαρές αιχμές για τους χειρισμούς της δικαστικής λειτουργού αναφορικά με τον οίκο ανοχής-κολαστήριο, όπου ο 53χρονος παιδοβιαστής μαστροπός Ηλίας Μίχος μετέφερε το παιδί για να εκδίδεται σε αδίστακτους παιδόφιλους!

michos biasmos

Σύμφωνα με πληροφορίες, κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ. τονίζουν ότι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε συλλήψεις χωρίς την έκδοση ενταλμάτων. Το αποτέλεσμα είναι, μέχρι σήμερα, να έχουν γίνει μόνο 10 συλλήψεις, συμπεριλαμβανόμενων του 53χρονου και της 37χρονης μητέρας της ανήλικης, παρά το γεγονός ότι η 12χρονη έχει καταθέσει πως βρέθηκε στο ροζ στούντιο τουλάχιστον πέντε φορές! Κατά τα λεγόμενά της, μάλιστα, μέσα σε μισή ώρα συνευρισκόταν με πέντε άντρες, κάτι που σημαίνει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 25 άνδρες.

Φ1 2022 10 14T083804

Αναφερόμενος στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται, ο συνήγορος υπεράσπισης της μητέρας της 12χρονης Απόστολος Λύτρας εξέφρασε φόβους ότι οι παιδοβιαστές μπορεί να διαφύγουν στο εξωτερικό. «Τα εντάλματα σύλληψης άργησαν να εκδοθούν και, επειδή η έρευνα από πλευράς κύριας ανάκρισης πάει με πολύ αργούς ρυθμούς, πολύ φοβάμαι ότι στο τέλος κάποιοι από τους εμπλεκομένους, πράγματι, θα διαφύγουν στο εξωτερικό. Δεν έχει η Αστυνομία ευθύνη πάνω σε αυτό. Από την κύρια ανάκριση έχουν αργήσει. Δεν μπορούσαν να τους συλλάβουν, γιατί δεν υπήρχε ένταλμα σύλληψης» δήλωσε ο κ. Λύτρας. Ο ίδιος χαρακτήρισε «αδιανόητο» ότι η 12χρονη υποχρεώθηκε τρεις φορές να δώσει πολύωρη κατάθεση.michos

«Μου προκαλεί, πράγματι, ιδιαίτερη εντύπωση πόσες φορές θα κληθεί το παιδί για να αναγνωρίσει τους βιαστές του και πώς είναι δυνατόν να μην μπορεί να καταλάβει κάποιος ότι αυτό μπορεί να γίνει μία φορά και όχι το παιδί να ταλαιπωρείται τόσες φορές για τόσο πολλές ώρες, καθώς επίσης είναι αδιανόητο εν έτει 2022 να μην υπάρχει, όπως ορίζει ο νόμος, ειδικός χώρος εξέτασης του παιδιού και αυτή η εξέταση να γίνεται στη ΓΑΔΑ» ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας και της θείας της ανήλικης, μιλώντας στο newsbreak.gr. Σε άλλες δηλώσεις του τόνισε ότι η στάση της δικαστικής λειτουργού κατά τη διάρκεια της πολύωρης κατάθεσης ήταν απαξιωτική απέναντι στο κοριτσάκι. Οπως είχε διαρρεύσει, μάλιστα, τις προηγούμενες ημέρες το παιδί είχε ξεσπάσει σε κλάματα.

ΗΛΙΑΣ ΜΙΧΟΣ 3

«Στην ανάκριση που έγινε πριν από δύο μέρες (σ.σ.: την περασμένη Τρίτη,) που ήταν η ψυχολόγος, μια αστυνομικός και η ανακρίτρια, σύμφωνα με αυτά που ανέφερε η 12χρονη στη θεία, η συμπεριφορά της ανακρίτριας προς τη 12χρονη δεν ήταν η ενδεδειγμένη. Αυτό που έμαθα, χωρίς να έχω μιλήσει με τη 12χρονη -μου το έχει μεταφέρει η θεία-, είναι ότι ο τρόπος απέναντι στη 12χρονη ήταν ιδιαίτερα απαξιωτικός, με αποτέλεσμα να μεσολαβήσει η ψυχολόγος και η αστυνομικός σε αυτή τη διαδικασία για να γίνονται οι ερωτήσεις πιο ήρεμα» είπε ο κ. Λύτρας.

ilias michos syzygos 850x560 1Τέλος, αποκάλυψε ότι έχει εξασφαλίσει φωτογραφίες από το διαμέρισμα Αirbnb που είχε μετατραπεί σε ροζ στούντιο. Μάλιστα, σε αυτές απεικονίζονται παιδικά ποδήλατα, τα οποία βρίσκονται έξω από τον οίκο ανοχής! Παρ’ όλα αυτά, όταν ζήτησε τα σχετικά στοιχεία της δικογραφίας για να εξακριβωθεί αν επρόκειτο για το στούντιο της φρίκης όπου βιαζόταν το κορίτσι, η ανακρίτρια αρνήθηκε να τα δώσει, εμμένοντας στο «γράμμα του νόμου».

Michos d

Σήμερα πρόκειται να περάσουν το κατώφλι του ανακριτικού γραφείου για να απολογηθούν ο 43χρονος ηλεκτρολόγος και ο 55χρονος προπονητής ποδοσφαίρου, που συνελήφθησαν σε εκτέλεση των τελευταίων ενταλμάτων σύλληψης. Κατά πληροφορίες, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να εκδοθούν ακόμα δύο εντάλματα σε βάρος προσώπων που είχαν επικοινωνήσει με το προφίλ της 12χρονης στην εφαρμογή γνωριμιών BlindChat και έκλεισαν «ραντεβού» μαζί της. Οι δύο νέοι ύποπτοι είναι άνθρωποι της «διπλανής πόρτας», με «καθαρό» ποινικό μητρώο. Ο ένας εξ αυτών, ο οποίος είναι πολύτεκνος, είχε φτιάξει μάλιστα κρυφό προφίλ στο διαδίκτυο για να βρίσκει «πληρωμένη» ηδονή! Ο δεύτερος είναι άγαμος, ανεπάγγελτος και κατοικεί στην ευρύτερη περιοχή της Ηλιούπολης. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, εντοπίστηκε από μηνύματα που βρήκε η θεία της μικρής στο Viber.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...