Δευτέρα, 11 Αυγούστου, 2025

Φλεγόμενος Αύγουστος: Μέτωπα παντού – «Αγνώριστες» περιοχές

Δεν περνά μέρα χωρίς να εκδηλωθούν πυρκαγιές, που σε...

Παναγιώταρου στο Nammos της Μυκόνου χωρίς ρετούς

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορεί να έχει κάνει τη Μύκονο...

Σαμπρίνα: Από live στην Πρέβεζα, στο νοσοκομείο

Δύσκολες ώρες βιώνει η Σαμπρίνα, καθώς κατά τη διάρκεια...

Σήμερα στις 13.00 από το Α Κοιμητήριο Αθηνών, η κηδεία της κόρης...

Συντετριμμένοι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, η σύζυγός του...

Οικογενειακή φίλη της «Κιβωτού του κόσμου» «έσπασε» τη σιωπή της: «Τα έκλειναν στο κλουβί χωρίς φαγητό»

«Η μητέρα πήγε να του αλλάξει μπλούζα και είδε μελανιές, τράβηξε φωτογραφίες και ζητούσε να μιλήσει στον πατέρα Αντώνιο»

Οικογενειακή φίλη της «Κιβωτού του κόσμου» «έσπασε» τη σιωπή της και μίλησε στο «Πρωινό» για πράγματα που γνώριζε που γινόντουσαν στη δομή.

«Το 8χρονο αγοράκι είναι ένα άσπρο, ροδαλό, τώρα δεν είναι, ήταν, τώρα είναι κίτρινο και μέσα σε τρεις μήνες έμεινε μισό. Και μαρτύρησε στη μάνα αλλά το επισκεπτήριο γινόταν πάντα με παρουσία δεσμοφύλακα. Κοινωνικής λειτουργού σε ένα μικρό δωμάτια, πολύ μικρό, 2 επί 3 ώστε να μην υπάρχει τρόπος να μιλήσεις κρυφά και τέτοια στο αυτί. Λοιπόν λέει ο μικρός “με κλειδώνουν σε ένα δωμάτιο, νηστικό, για τιμωρία”. Και το παιδί γι’αυτό έχει αδυνατίσει.

Διαβάστε επίσης: Καταθέσεις πρώην φιλοξενουμένων της «Κιβωτού» «καίνε» τον πατέρα Αντώνιο

Στο μεταξύ, η μητέρα του δεν ξέρω πήγε να του αλλάξει μπλούζα και είδε μελανιές, τράβηξε φωτογραφίες. Και είχε ζητήσει επανειλημμένα να δει τον πατέρα Αντώνιο για να του καταγγείλει για το προσωπικό ότι δεν φέρονται καλά στα παιδιά. Δεν τη δέχτηκε ποτέ. Ποτέ, ποτέ. Ψέματα λέει ότι δεν ήξερε. Γιατί δεν δεχότανε αφού του έλεγε μια μάνα “Θέλω να σε δω;” Λοιπόν πήγε με τις φωτογραφίες που του τράβηξε στη πλάτη και είπε η μάνα “αυτές τις είναι οι μελανιές”, λέει “πάει και ξύνεται στα δέντρα”. Ενώ το παδί το έκλειναν νηστικό για τιμωρία».

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε ο Λιάγκας on air: «Πατέρα Αντώνιε ήσουν ανίκανος να είσαι επικεφαλής μιας τέτοιας δομής»

Τα παιδιά είχαν καταγγείλει και για σεξουαλική παρενόχληση ή μόνο για κακοποιητική συμπεριφορά;

«Κακοποιητική συμπεριφορά, που το βάζανε τιμωρία νηστικό. Λοιπόν, μετά για να την εκδικηθούν, τα πήγανε στο Βόλο τα δύο αγόρια για να κάνει λέει έξοδο να πηγαίνει για να την εξοντώσουν οικονομικά. Αυτή είναι η στήριξη από τον πατέρα Αντώνιο. Η εξόντωση, ψυχολογική και οικονομική της μάνας».

Είχαν καταγγείλει και στον Βόλο τα παιδιά ιστορίες;

«Ναι. Θα σας στείλω το κλουβί, που τον κλείσανε τον μικρό στο Βόλο, μέσα στο λιοπύρι το καλοκαίρι χωρίς νερό και φαγητό για τιμωρία θα σας στείλω φωτογραφία».

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του Κόσμου»: «Είναι όλα ψέματα», λέει με ανακοίνωση η ΜΚΟ

Για ποιο λόγο το έκαναν αυτό θέλω να μάθω;

«Γιατί ήταν άτακτος, είναι άτακτος. Το ρώτησα το παιδάκι και του λέω “Σ…τι έκανες παιδί μου και σε έβαλαν στο κλουβί”; Μου λέει την είπα “π…” του λέω γιατί την είπες έτσι και μου λέει γιατί όλο με μαλώνει, δεν με αφήνει. Με βάζει τιμωρία να μην φάω και εγώ την είπα “π…”».

Διαβάστε επίσης: Παπαδημητριάδης: «Επέμειναν στο επιχείρημα για τα “άτακτα” παραβατικά παιδιά που εκδικούνται το ζευγάρι»
Η μητέρα πώς κατάφερε και πήρε τα παιδιά της πίσω;

«Η μητέρα κάθε επισκεπτήριο πήγαινε στο κοριτσάκι και στα άλλα παιδάκια και αγοράκια καινούργια ρούχα, έτσι για να τους δίνει χαρά.. Πήγαινε με τσάντες με κρουασάν, γαριδάκια (…) και δεν του δώσανε του παιδιού τα ρουχαλάκια, του δώσαν ένα παλιό κολάν».

Διαβάστε επίσης: «Κιβωτός του κόσμου»: «Βροχή» οι καταγγελίες παιδιών για ξύλο και βασανιστήρια

{{-PCOUNT-}}19{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα τραγικά παιχνίδια της μοίρας για τη γλυκιά Λένα Σαμαρά

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο ο αδόκητος χαμός της...

Έφη Κακαράντζουλα: Η ζωή της βιτριολίστριας στις Γυναικείες Φυλακές Θηβών

Σε κοκέτα των γυναικείων φυλακών της Θήβας, με... κλίση...

Διπλή χαρά για Σαμαρά

Μετά την αποφοίτηση του γιου του Κώστα από το...

Μαρίνα Σταυράκη: Βασίλισσα των φίλτρων η πρώην κυρία Πατούλη!

Η Μαρίνα Σταυράκη, πρώην σύζυγος Γιώργου Πατούλη, μπορεί να...

Αθίγγανη ακινητοποιούσε τη 10χρονη κορούλα της… για να τη βιάζει όποτε ήθελε ο σύντροφός της

Αδυνατεί να συλλάβει ανθρώπου νους την ακραία διαστροφή μιας...

Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης: O Ελληνας που ταΐζει «χρυσό» μπέργκερ βασιλιάδες

Ο Κωνσταντίνος Χατζηβασίλης δεν είναι απλώς ένας σεφ. Είναι...

Οι EΧΑΤΗlιΟμέΝοι του Σκάι

Βαλίτσες και φύγανε! Ετοιμοι να πετάξουν για τις εξωτικές...