Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Χρήστος Τσικνιάς: Αγωνία για τον μίμο της πίστας

Δύσκολες ώρες για τον καλλιτέχνη Χρήστο Τσικνιά, ο οποίος...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Γνωστός επιχειρηματίας είναι ερωτευμένος με βουλευτίνα της Ν.Δ.

Αντιστέκεται στο μαρκάρισμά του για να την κάνει δικιά του

Ανέκαθεν τα δύσκολα στοιχήματα ήταν ελκυστικά για τους ισχυρούς άντρες. Από την άλλη, οι πιο παθιασμένοι έρωτες έχουν γεννηθεί μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες.

Αυτό φαίνεται πως έχει κατά νου και ο γνωστός επιχειρηματίας που κινείται μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, ο οποίος διαπρέπει στον χώρο του real estate και δεν σταματάει να πολιορκεί γνωστή βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, προκειμένου να κερδίσει την… καρδιά της. Ο ίδιος, μάλιστα, γνωρίζει καλά από δυσκολίες. Την περίοδο του κορονοϊού, για παράδειγμα, χρειάστηκε να νοσηλευτεί και απαιτούσε όχι μόνο εκείνος, αλλά και η οικογένειά του μεταχείριση VIP από το νοσοκομείο όπου βρισκόταν.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε βάλει και τα «μεγάλα μέσα» (πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς, ακόμα και ποδοσφαιρικούς παράγοντες) να τηλεφωνούν στο νοσοκομείο προκειμένου να τον φροντίσουν! Σύμφωνα, λοιπόν, με απολύτως διασταυρωμένες πηγές της «Espresso», ο επιχειρηματίας έχει… δαγκώσει τη λαμαρίνα με την πολιτικό και δεν φαίνεται να πτοείται με τίποτα από τις άμυνες που η ίδια κρατάει.

Οι κολακείες προς το πρόσωπό της δίνουν και παίρνουν, ενώ όσο η ίδια αποδέχεται το φλερτ χωρίς όμως να ενδίδει τόσο ο γνωστός επιχειρηματίας πεισμώνει και επιμένει.

Ο ίδιος, άλλωστε, γνωρίζει και από την επαγγελματική του πορεία (αν και κάποιοι στην πιάτσα αμφισβητούν το επιχειρηματικό του δαιμόνιο) πως το ωραίο απαιτεί θυσίες και ό,τι αξίζει αποκτάται με κόπο. Γι’ αυτό όπου σταθεί και όπου βρεθεί ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους πως το… στενό μαρκάρισμα της πολιτικού θα συνεχιστεί μέχρι ο ίδιος να κερδίσει τη δική του ευκαιρία.

Τα πράγματα όμως είναι δύσκολα. Ή μάλλον αντικειμενικά δύσκολα, καθώς απέναντί του ο επιχειρηματίας έχει μια σειρά εμποδίων. Πρώτο και κύριο, ο πρόσφατος χωρισμός της γνωστής πολιτικού από τον επί χρόνια σύντροφό της. Δεν είναι δα και εύκολο να περάσεις από τη μία σχέση στην άλλη. Οπως και να το κάνεις, κατάλοιπα μένουν και ορισμένες φορές είναι δύσκολο να ξεπεραστούν. Το δεύτερο, όμως, εμπόδιο μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι σημαντικότερο.

Η πολιτική κατάσταση στη χώρα είναι τεταμένη, ενώ συχνά πυκνά εξελίξεις τρέχουν και από την πλευρά των Βρυξελλών, καθώς το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων έχει απασχολήσει και την Ευρώπη. Έτσι, η «γαλάζια» βουλευτής, που είναι πρώτης γραμμής και ιδιαίτερα μαχητική, αναγκάζεται να δίνει σε καθημερινή βάση τις δικές της μάχες.

Η εξίσωση είναι δύσκολη και ο επιχειρηματίας το έχει κατανοήσει. Όμως αυτό φαίνεται πως για την ώρα περισσότερο τον πεισμώνει, παρά τον αποθαρρύνει. Γι’ αυτό τον λόγο άλλωστε -όπως μαθαίνουμε- εντείνει το στενό πρέσινγκ, ώστε να έρθει λίγο πιο κοντά της. Θα τα καταφέρει; Αυτό μόνο η όμορφη βουλευτής μπορεί να το απαντήσει!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...