Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Με βιτριόλι πήγε να «ξεκάνει» τον πρώην σύζυγό της η 38χρονη Μαρία Σ.

Η νέα αυτή εξέλιξη καταρρίπτει όσα είχε υποστηρίξει η προφυλακισμένη 38χρονη

Βιτριολίστρια και με τη βούλα της επιστήμης είναι πλέον η 38χρονη Μαρία Σ. από το Ηράκλειο, που τον περασμένο Οκτώβριο εκτόξευσε το καυστικό υγρό στον 36χρονο πρώην σύζυγό της Γιώργο Μ., ο οποίος ακόμα νοσηλεύεται με σοβαρά προβλήματα από τα εγκαύματα που υπέστη.

Από τη χημική ανάλυση των δειγμάτων της καυστικής ουσίας και από το γυάλινο δοχείο που τη μετέφερε η δράστιδα μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου είχε κλείσει το ραντεβού με τον πρώην της, εντοπίστηκε εξαιρετικά υψηλή συγκέντρωση θειικών ανιόντων, κάτι που σημαίνει ότι επρόκειτο για πυκνό υδατικό διάλυμα θειικού οξέος.

Επίσης, το καφέ χρώμα του δείγματος, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα διαλύματα θειικού οξέος είναι άχρωμα, υποδεικνύει την πιθανή ανάμειξή του με κάποιο άλλο υγρό.

Παράλληλα, οι φθορές στο τζιν παντελόνι του θύματος και η ανίχνευση εξαιρετικά υψηλών συγκεντρώσεων θειικών ανιόντων στα υδατικά εκχυλίσματα «δείχνουν» πυκνό διάλυμα θειικού οξέος, όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Η νέα αυτή εξέλιξη καταρρίπτει όσα είχε υποστηρίξει η προφυλακισμένη 38χρονη μέσω του δικηγόρου της Απόστολου Λύτρα, κατά τη μεταφορά της στο εισαγγελέα, ότι το καυστικό υγρό δεν ήταν βιτριόλι, αλλά «καθαριστικό».

Φ2 2022 11 29T122125.865

«Το μόνο που μου έχει μεταφέρει είναι ότι έχουν ακουστεί αρκετά πράγματα τα οποία δεν στέκουν με την πραγματικότητα. Το συγκεκριμένο υγρό, από αυτά που μας είπε, είναι ελάχιστης ποσότητας και είναι καθαριστικό. Ουσιαστικά, καμία σχέση με βιτριόλι, που έχει ακουστεί» είχε αναφέρει τότε ο κ. Λύτρας.

Πλέον η θέση της είναι δυσχερέστερη έναντι του νόμου, καθώς, μετά την ανάλυση, αποδομείται ο ισχυρισμός της 38χρονης ότι δεν ήθελε να προκαλέσει ζημιά. Η 38χρονη γνώριζε ακριβώς τι αγόραζε από το ίντερνετ, από όπου, όπως λέει, προμηθεύτηκε το υγρό, καθώς στο μπουκάλι θα αναγραφόταν εμφανώς ότι πρόκειται για θειικό οξύ.

Η 38χρονη διώκεται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, αν και η ίδια απέδωσε την επίθεση στη συμπεριφορά του πρώην συζύγου της. «Θόλωσα και του έριξα το μπουκαλάκι με το καυστικό υγρό», επειδή, όπως ανέφερε, ήταν θύμα κακοποίησης από τον ίδιο και τον αδερφό του.

Οι δυο τους βρίσκονταν σε διάσταση και εκείνη, όσο ο 36χρονος βρισκόταν στη φυλακή για ποινικές υποθέσεις, φέρεται ότι πληροφορήθηκε για εξωσυζυγικές σχέσεις που είχε και, θέλοντας να τον εκδικηθεί, οπλίστηκε με το βιτριόλι.

Έτσι, μετά την αποφυλάκισή του, εκείνη του έκλεισε ραντεβού στο ξενοδοχείο στο Ηράκλειο για να συνευρεθούν ερωτικά, ωστόσο εκεί του έκανε την επίθεση και στη συνέχεια εξαφανίστηκε για λίγες ημέρες, έως ότου εμφανίστηκε ενώπιον των Αρχών. Μάλιστα είχε προηγηθεί ένα περίεργο κάλεσμα στον κουνιάδο της, στον οποίο έστελνε αποκαλυπτικές φωτογραφίες της προκειμένου να τον δελεάσει και να συναντηθούν…

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...