Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Ανατριχίλα με την τελευταία κατάθεση της 12χρονης στον Κολωνό για τον Μίχο και τους πελάτες της

Ο κύριος... Μercedes με το «βρόμικο» στόμα!

Δεν χωράει ανθρώπινος νους όσα φρικιαστικά έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση βιασμού και εκπόρνευσης της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό, μέσα από την τέταρτη στη σειρά και τελευταία κατάθεσή της στους ψυχολόγους του Ανηλίκων.

6b08dedd120d7fb7127f757c5a827659 L

Στις πολύωρες συζητήσεις-καταθέσεις της με την ειδική ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. υπήρχαν στιγμές που η μικρή δεν άντεχε, ήθελε να σταματήσει την κουβέντα και άλλες φορές που η ίδια ξεκλείδωνε και έλεγε πράγματα που προηγουμένως είχε αρνηθεί να καταθέσει.

michos

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων γνώριζαν ότι ο Μίχος έβαζε το παιδί να βγάζει βίντεο και φωτογραφίες τις οποίες πούλαγε 20 και 25 ευρώ σε διαδικτυακούς πελάτες. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί ανατριχίλα είναι ότι ο 53χρονος την υποχρέωνε σε live sex show. Συγκεκριμένα, η 12χρονη κατέθεσε πως έκανε live μεταδόσεις σε άτομα που της υποδείκνυε ο Μίχος, με βασικό πελάτη έναν 60χρονο, ο οποίος δεν έχει συλληφθεί.

φ1 ξεγυρ 9

Η συζήτηση άρχισε όταν οι αστυνομικοί τής έδειξαν μία φωτογραφία ενός 60χρονου άνδρα, με το μικρό όνομα «Γιώργος». «Αυτόν, σε αυτήν τη φωτογραφία, τον θυμάμαι. Τον λένε “Γιώργο” και έστελνε λεφτά για φωτογραφίες – βίντεο. Και με βιντεοκλήση στο Viber ζητούσε να με δει και χωρίς ρούχα. Είχε βάλει τέσσερις φορές χρήματα και είχε ζητήσει να βρεθούμε από κοντά, αλλά ποτέ δεν βρεθήκαμε. Δεν το κανονίσαμε. Γνώριζε ότι είμαι 16» είπε.

188833031 4599296156764928 8886987517474429838 n 1 768x1024 002

Η ανήλικη κοπέλα, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι, εκτός από τα αυτοκίνητα στο μετρό των Σεπολίων, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι, το Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, «επισκεπτόταν» γνωστό ξενοδοχείο της πόλης (αναφέρει το όνομά του), όπου τη βίαζε ένας άνδρας που κυκλοφορούσε με τζιπ. Ομως στην ίδια κατάθεση αναφέρει ότι έχει πάει και σε σπίτι πελάτη.

311103653 1325825551489092 8620477190686283523 n

Η αποκάλυψη αυτή έγινε όταν της έδειξαν μία φωτογραφία. «Με αυτόν είχαμε βρεθεί 16 Ιουλίου και μένει στον Κορυδαλλό. Το θυμάμαι γιατί εκείνες τις ημέρες είχα γενέθλια. Τον γνώρισα από το blindchat και μιλούσαμε στο Viber. Είχαμε βρεθεί τρεις φορές. Δύο στο αυτοκίνητο και μία στο σπίτι του. Το αυτοκίνητο ήταν μαύρο, νομίζω. Oταν πήγαμε σπίτι του, το έβαλε μέσα σε ένα πάρκινγκ. Πιλοτή. Το σπίτι είχε κουζίνα, ένα δωμάτιο και μπάνιο. Μόλις έμπαινες στο σπίτι ήταν η κουζίνα» κατέθεσε το παιδί.

Φ3

Η ανήλικη αναφέρθηκε και σε έναν «παχουλό μεσήλικο» που κυκλοφορούσε με ηλεκτρικό αυτοκίνητο και ο οποίος την πίεζε να φεύγουν διήμερα μαζί. «Είχαμε βρεθεί τρεις-τέσσερις φορές, μου είχε προτείνει να πάμε διήμερα παρέα. Είχε το όνομα του ΑΜ στο Viber και στο WhatsApp, ήταν παντρεμένος, είχε δύο κόρες και ένα άσπρο αμάξι Toyota, κάπως έτσι. Δεν τον αναγνώρισα πουθενά μεταξύ των υπόπτων που μου έδειξαν σε φωτογραφίες» ανέφερε η 12χρονη.

Michos d

Παράλληλα, κάνει λόγο για έναν 55χρονο που κυκλοφορούσε με μια θηριώδη Mercedes, αναφέρει το όνομά του, λέγοντας πως κατάφερε να του ξεγλιστρήσει γιατί συνεχώς της μιλούσε πολύ άσχημα.

11102022dhmgadamix003 2

«Βρεθήκαμε, έδινε λεφτά, αλλά δεν έγινε τίποτα. Ήθελε να γίνει αυτός, απλά εγώ του είπα “όχι”. Είχε προσπαθήσει να με φιλήσει, αλλά δεν ήθελα. Δεν κάναμε τίποτα. Απλά μου μίλαγε» εξήγησε. Σε αυτό το σημείο, όπως αναφέρεται στην κατάθεση, η μικρή δεν μπορούσε άλλο να καταθέσει και ζήτησε να κάνουν διάλειμμα. Στο τέλος της συζήτησης το κοριτσάκι είπε ότι τσακώθηκαν με τον μεσήλικο με τη Mercedes γιατί «μου μίλαγε πρόστυχα».

Ακόμα μία αποκάλυψη που έκανε η μικρή κοπέλα είναι ότι υπήρχαν φορές όπου, επειδή ήταν αργά το βράδυ, έφευγε κρυφά από το σπίτι μέσα από τον φωταγωγό. «Τότε, όταν βρεθήκαμε, ήταν βράδυ. Αργά και επειδή οι γονείς μου κοιμόντουσαν και όλοι μας κοιμόμασταν, εγώ έφυγα κρυφά. Ηταν μεσάνυχτα. Οι γονείς μου κοιμόντουσαν στο σαλόνι και στην κουζίνα έχει έναν φωταγωγό που βγαίνεις. Δίπλα από το παράθυρο είναι ο φωταγωγός και έτσι έφυγα» ανέφερε η 12χρονη, όταν οι αστυνομικοί της έδειξαν τη φωτογραφία ενός 39χρονου άνδρα με τον οποίο μιλούσαν μέσω εφαρμογής, και συμπλήρωσε: «Με το πρόσωπο αυτό συναντήθηκα μία φορά. Τότε που το έσκασα από τον φωταγωγό».

Τέλος, το κοριτσάκι έκανε λόγο για διευκολύνσεις που έκανε ο Ηλίας Μίχος σε πελάτες, οι οποίοι πλήρωναν με δόσεις για να συνευρεθούν μαζί της, ενώ αναφέρθηκε και στο Airbnb της οδού Ραιδεστού, στο κέντρο της Αθήνας. Οπως είπε, εκεί συναντούσε έναν άνδρα σε κάθε επίσκεψη, ενώ ο Ηλίας Μίχος είχε κλειδί και άνοιγε και έμπαινε μέσα σαν να ήταν, όπως είπε χαρακτηριστικά, «κανονικό σπίτι».

Μετά την τέταρτη κατάθεση που δημοσίευσε το protothema.gr και τις νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις της 12χρονης ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών, καθώς στο στόχαστρο μπαίνουν και άτομα που έχει κατονομάσει και αναγνωρίσει η μαθήτρια και τα οποία δεν έχουν κληθεί ακόμη να καταθέσουν ούτε έχουν συλληφθεί.

Την ίδια ώρα ο Ηλίας Μίχος, μέσα από το κελί των Φυλακών Γρεβενών, έδωσε μέσω του συνηγόρου του μια νέα πληροφορία. Αφορά έναν μυστηριώδη άνδρα, με το μικρό όνομα «Γιώργος» (αναφέρει και το επώνυμό του), για τον οποίο, όπως λέει, έχει κάνει έρευνα. Ειδικότερα, του το έχει εκμυστηρευτεί, ισχυρίζεται, και η 12χρονη ότι αυτός ο άνδρας τη βίαζε προτού γνωρίσει τον Μίχο.

Με αυτόν τον τρόπο ο κατηγορούμενος θέλει να αποδείξει ότι δεν ήταν ο πρώτος που είχε βιάσει την ανήλικη, αλλά υπήρχε κι άλλος νωρίτερα.

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

«Χρυσά δάκρυα» της Johnson & Johnson για το καρκινογόνο ταλκ της εταιρίας

Διατεθειμένη να πληρώσει όσο όσο για να απαλλαγεί από...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...