Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

17χρονη δεν άντεξε την απόρριψη και έσφαξε την 22χρονη φίλη της με 40 μαχαιριές

«Τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε!»

Η ερωτική απόρριψη φέρεται ότι θόλωσε το μυαλό μιας 17χρονης μαθήτριας λυκείου, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, και την οδήγησε να σκοτώσει με απανωτές μαχαιριές την 22χρονη φίλη της το απόγευμα της περασμένης Κυριακής μέσα στο σπίτι της, στο Μαρούσι!

«Τη σκότωσα όταν ζήτησε να μην ξαναβρεθούμε!» ήταν τα πρώτα λόγια που είπε η ανήλικη για την 22χρονη φοιτήτρια Γερμανικής Φιλολογίας, με την οποία φέρεται ότι ήταν πολύ δεμένες και είχαν στενή σχέση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 17χρονη, η οποία λαμβάνει βαριά φαρμακευτική αγωγή, τον τελευταίο καιρό δεν έπαιρνε τα χάπια της. Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος τής άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία. Κατόπιν την παρέπεμψε στον ανακριτή Ανηλίκων, στον οποίο θα οδηγηθεί εκ νέου σήμερα για να απολογηθεί.

Το άγριο φονικό συνέβη στο σπίτι της μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, στο Μαρούσι, την ώρα που απουσίαζαν οι γονείς της. Οπως είπε η άγουρη δολοφόνος στους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας, θόλωσε όταν η φίλη της τής ζήτησε να χωρίσουν, με συνέπεια να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο και να αρχίσει να το καρφώνει με απίστευτη μανία στον σβέρκο, στον λαιμό και σε άλλα σημεία του κορμιού της άτυχης 22χρονης. Οταν η γιαγιά της ανήλικης άκουσε τη φασαρία, ειδοποίησε τον γιο και τη νύφη της, η οποία, μπαίνοντας στο σπίτι αντίκρισε την κόρη της να τρέχει ξυπόλυτη και βουτηγμένη από πάνω έως κάτω στο αίμα! Στη συνέχεια μπήκε στο δωμάτιο της κόρης της, όπου βρέθηκε αντιμέτωπη με ένα μακάβριο θέαμα, καθώς βρήκε την 22χρονη να κείτεται στο πάτωμα, χωρίς να έχει τις αισθήσεις της.

Λίγη ώρα αργότερα έφτασε στο σπίτι και ο πατέρας της ανήλικης φόνισσας, ο οποίος είναι γνωστός καρδιολόγος του Αμαρουσίου. Παρά το μεγάλο σοκ που υπέστη, ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και πέρασαν χειροπέδες στη 17χρονη. Παράλληλα εκλήθη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τη βαριά τραυματισμένη γυναίκα. Ωστόσο, ήταν ήδη αργά, καθώς η 22χρονη είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν οι συγγενείς της 17χρονης δήλωσαν βαθιά συγκλονισμένοι με την απώλεια της άτυχης φοιτήτριας και εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της:

«Ως οικογένεια είμαστε βαθύτατα συγκλονισμένοι για την απώλεια της υπέροχης και αξιαγάπητης φίλης της κόρης μας. Τα θερμότατα συλλυπητήρια στην οικογένειά της, συναισθανόμαστε πλήρως την οδύνη τους για τον άνθρωπό τους» ανέφεραν και πρόσθεσαν:

«Τα δύο κορίτσια ξεκίνησαν μια υπέροχη φιλία, η οποία δυστυχώς παρεκτράπη, παρά τη θέλησή μας και την έντονη αντίδρασή μας. Η κόρη μας είναι ένα παιδί με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, δυστυχώς, παρά την ιατρική βοήθεια που της παρείχαμε από την αρχή της εφηβικής της ηλικίας σε αναρίθμητους παιδοψυχίατρους – ψυχολόγους, δεν κατέστη δυνατό να θεραπευθεί. Η Δικαιοσύνη θα αποφανθεί για το έγκλημα που τέλεσε η κόρη μας, με σκοπό να μη βλάψει κανέναν άλλον εις το μέλλον και τελευταίο τον εαυτό της. Οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας γνωρίζουν ότι ο πόνος της απώλειας του παιδιού τους θα ακολουθεί όλους μας για πάντα στη ζωή».

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση της 17χρονης, τόνισε: «Σίγουρα τα εγκλήματα πάθους, όπως το συγκεκριμένο, έχουν πολλές νομικές διακλαδώσεις, αναλύσεις και λεπτομέρειες… Σήμερα θρηνούν δύο οικογένειες, και όχι μία: Η οικογένεια της ανήλικης δράστιδος και η οικογένεια του θύματος».

Όπως αποκάλυψε μια συγγενής της αδικοχαμένης κοπέλας, το μοιραίο βράδυ η 22χρονη είχε πάει στο σπίτι της φίλης της για να της κάνει παρέα, επειδή εκείνη «είχε στενοχώριες»! Συγκλονισμένη ανέφερε ακόμη πως δεν μπορεί να πιστέψει ότι η νεαρή κοπέλα έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή και πρόσθεσε ότι η συγγενής της είχε γνωρίσει την ανήλικη από μια παρέα στο πανεπιστήμιο:

«Δεν γνωρίζω ακόμα πολλά. Ο πατέρας της έχει πάει για να γίνει η νεκροψία, η μητέρα της τρέχει για τα διαδικαστικά. Το κορίτσι μας ήταν 22 χρόνων, τελείωνε τη Γερμανική Φιλολογία στο πανεπιστήμιο της Αθήνας. Φέτος ήταν στο τελευταίο της έτος, ήταν μια γλυκιά κοπέλα, που αγαπούσε και σεβόταν όλο τον κόσμο» είπε η συγγενής της 22χρονης.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...