Νέα ανακοίνωση κατά του Αλέξη Κούγια από τον Όθωνα Παπαδόπουλο

Η μητέρα, ο πατριός και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπολύουν «πυρά» κατά του Παπαδόπουλου και του Λύτρα

Σε σίριαλ εξελίσσεται η διαμάχη του πρώην συνηγόρου υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, Οθωνα Παπαδόπουλου, με τον διάδοχό του Αλέξη Κούγια, τον οποίο κατηγορεί ότι «αγόρασε» την υπόθεση της κατηγορούμενης μητέρας για τη δολοφονία των τριών παιδιών της.

Μία ημέρα μετά τη μήνυση που κατέθεσε εις βάρος του ο Αλέξης Κούγιας, με αφορμή τη γραπτή δήλωση του προκατόχου του περί αγοράς της υπόθεσης Πισπιρίγκου, ο κ. Παπαδόπουλος επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, κατηγορώντας τον για «συκοφαντικό παραλήρημα» και προαναγγέλλοντας την τέταρτη κατά σειρά μήνυση εις βάρος του κ. Κούγια.

«Ακόμη μία φορά προσπαθεί αποτυχημένα να με εμπλέξει με συναδέλφους δικηγόρους, δημοσιογράφους, παρουσιάστριες, κατηγορουμένους, υποθέσεις που δεν έχω χειριστεί ποτέ και ούτε ενδιαφέρθηκα ποτέ να αναλάβω, καθώς και ιατροδικαστές, εκ των οποίων άλλους δεν γνωρίζω και άλλους γνωρίζω πολύ καλά, ενώ λασπολογεί κατά τρόπο παραληρηματικό, εμμονικό και επίμονο. Αντί να ασχολείται με τον χειρισμό της υπόθεσης που έχει αγοράσει, εξακολουθεί να ασχολείται μαζί μου. Θα τα πούμε στις δικαστικές αίθουσες. Πολύ σύντομα» αναφέρει στη νέα γραπτή δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος.

Υπενθυμίζεται πως στην προηγούμενη γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Παπαδόπουλος είχε αναφέρει ως προς την «αγορά» της υπόθεσης από τον Αλέξη Κούγια: «Η υπόθεση Πισπιρίγκου δεν του ανατέθηκε. Την αγόρασε. Την αγόρασε, όταν έκρινε ότι θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για να εξασφαλίσει τις προσωπικές του επιδιώξεις, που, όπως αποδεικνύεται, είναι να περιφέρεται σε τηλεοπτικούς σταθμούς και παράθυρα κατηγορώντας τους πάντες για να διαφημίζει τον εαυτό του».

Στη δήλωση αυτή απάντησε ο Αλέξης Κούγιας με μήνυση εις βάρος του Οθωνα Παπαδόπουλου για το αδίκημα της απιστίας, ενώ στο πλευρό του είναι η οικογένεια της κατηγορουμένης. Η μητέρα, ο πατριός και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου εξαπολύουν «πυρά» κατά των πρώην συνηγόρων της κατηγορούμενης Οθωνα Παπαδόπουλου και Απόστολου Λύτρα, με τους οποίους έχει έρθει σε αντιπαράθεση τις τελευταίες ημέρες ο Αλέξης Κούγιας.

Σε μακροσκελή χθεσινή δήλωσή τους χαρακτηρίζουν «αδίστακτους» τους δικηγόρους Οθωνα Παπαδόπουλο και Απόστολο Λύτρα και σημειώνουν: «Προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Ελληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π. κ. Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας συγχρόνως να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας».

Όπως, μάλιστα, ισχυρίζονται: «Τους δικηγόρους Παπαδόπουλο, Λύτρα αλλά και έναν ανεκδιήγητο Ιωάννου μάς τους επέβαλαν ουσιαστικά εκβιάζοντας και παραπλανώντας μας η Ζήνα Κουτσελίνη και ένας δημοσιογράφος».

Πηγή: dedomeno.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.