Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Γι’ αυτό έσμιξα ξανά τους Κονιτοπουλαίους»

Μια ιδέα να συνενωθούν όλα τα μέλη της θρυλικής...

Το τραγικό τέλος της 4χρονης, που ήταν στα αζήτητα για έξι ημέρες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση της αδίστακτης 32χρονης...

«Ο Χορός του Γαλαξία»: Η φαντασμαγορική παράσταση χορού έρχεται στην Αθήνα

Ο οίκος μόδας Pierre Cardin και ο κορυφαίος χορευτής...

Μανιτάρι-γίγας στην Κοζάνη

Ζυγίζει 5,5 κιλά, το βρήκαν δύο φίλοι στο Βέρμιο και φιλοδοξούν να μπουν στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες

Μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες μπορεί να διεκδικήσει το γιγάντιο μανιτάρι, βάρους 5,5 κιλών, που βρήκαν δύο φίλοι στην Κοζάνη! Ο Πολύκαρπος Τσαουσίδης και ο Πολύδωρος Μαυρουδής δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας στο Βέρμιο, κοντά στον οικισμό του Αγίου Δημητρίου, εντόπισαν ένα τεράστιο μανιτάρι. Στην αρχή δεν κατάλαβαν τι ακριβώς ήταν, αφού λόγω του μεγέθους τους μάλλον με λευκό βράχο έμοιαζε. Πλησιάζοντας το ακούμπησαν και με περιέργεια άρχισαν να το «εξερευνούν» για να δουν για τι πρόκειται. Οταν διαπίστωσαν ότι ήταν μανιτάρι, ενθουσιάστηκαν και αποφάσισαν να το κατεβάσουν στην πόλη για να το ζυγίσουν.

Σιγά σιγά το κουβάλησαν μέχρι τον οικισμό, ενώ όσοι τούς έβλεπαν έμεναν άναυδοι. Οι δύο νεαροί το ζύγισαν, με τη ζυγαριά να δείχνει ότι το βάρος του ήταν 5,5 κιλά. Οι κάτοικοι τώρα αναρωτιούνται αν υπάρχει πιθανότητα να μπει στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες. Πάντως τέτοιου είδους μανιτάρια έχουν βρεθεί αρκετά στην ευρύτερη περιοχή τον τελευταίο καιρό, γεγονός που έχει να κάνει με τις βροχοπτώσεις. Οι ντόπιοι διευκρινίζουν όμως ότι το συγκεκριμένο είναι το μεγαλύτερο και μάλιστα με διαφορά.
Ο Πολύκαρπος Τσαουσίδης και ο Πολύδωρος Μαυρουδής που το βρήκαν δεν έχασαν την ευκαιρία να βγάλουν φωτογραφίες με το μανιτάρι και να τις δημοσιεύσουν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης για να κάνουν τον γύρο των social media.

Εύα Παπαδάτου

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιθυμία της Μοσχολιού που θα γίνει πραγματικότητα είκοσι χρόνια από τον θάνατό της

«Μήνας Βίκυς Μοσχολιού» θα έπρεπε να ονομαστεί ο Αύγουστος,...

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Πώς τραγουδιστής κατέληξε στο Α.Τ. Αλμυρού

Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή στη Νέα...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Το ελληνικό καλοκαίρι της «πριγκίπισσας του τσιμέντου» Αλίνας Καλτσίδου

Τι κι αν κάνει διακοπές στα πιο εξωτικά μέρη...

Τίνα Μεσσαροπούλου: Η γνωριμία με τον Γιώργο Μυλωνάκη, ο έρωτας και ο γάμος

Θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το σχόλιο της Ζωής Κωνσταντοπούλου...
spot_img
spot_img