Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Με τα νέα αμόρε Βασάλος και Βαλαβάνη

Στην Κρήτη με τον νέο της σύντροφο η Ευρυδίκη...

Αγκαλιτσες για in love ζευγαρακια

Φωτογραφημένες αγκαλιές για δύο ακριβοθώρητα ζευγάρια της εγχώριας showbiz!...

Πρόβα καλοκαιριού από τη showbiz

Πρόβα καλοκαιριού για τα «καυτά» κορίτσια της showbiz, που...

Οσα συνέβησαν μέσα και έξω από το φετινό Met Gala στη Νέα...

«Παρέλαση» με τα γυμνά κορμιά τους έκαναν οι διασημότερες...

Βάλτε ηλιακό θερμοσίφωνα MasterSol και βγείτε κερδισμένοι

Τώρα με την αύξηση των λογαριασμών ρεύματος, η συχνή χρήση του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα σίγουρα δεν είναι τόσο συμφέρουσα. Για αυτό, είναι επιτακτική η ανάγκη εύρεσης μιας εναλλακτικής λύσης θέρμανσης του νερού χρήσης. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της εταιρείας MasterSol ήρθαν για να δώσουν ένα τέλος στο πρόβλημα των φουσκωμένων λογαριασμών.

Βάλτε ηλιακό και κερδίστε

Θα αναρωτιέστε πως θα «κερδίσετε» τοποθετώντας έναν ηλιακό θερμοσίφωνα. Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες εκμεταλλεύονται την ηλιακή ενέργεια για την παραγωγή ζεστού νερού. Με αυτό τον τρόπο, θα γλιτώσετε πολλά χρήματα, ειδικά αν έχετε οικογένεια, από την αποφυγή συνεχούς χρήσης του ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.

Έτσι, δεν θα περιορίσετε τις ανάγκες σας σε ζεστό νερό χρήσης για μπάνιο ή άλλες οικιακές δουλειές. Παράλληλα, όμως, θα κάνετε καλό και στο περιβάλλον, καθώς είναι ένας eco friendly τρόπος θέρμανσης του νερού. Συνεπώς, θα κάνετε διπλό καλό, τόσο στην τσέπη σας όσο και στο περιβάλλον.

Τι ηλιακό θερμοσίφωνα να επιλέξετε

Πριν την επιλογή ενός ηλιακού θερμοσίφωνα, καλό είναι να σκεφτείτε κάποια κριτήρια. Βασικά κριτήρια, λοιπόν, για την επιλογή του κατάλληλου ηλιακού θερμοσίφωνα είναι τα άτομα, καθώς και οι ανάγκες ζεστού νερού. Σκεφτείτε μόνο ότι ένα άτομο περίπου χρειάζεται 40 λίτρα ζεστού νερού για μπάνιο. Πολλαπλασιάστε το, λοιπόν, με τα άτομα που βρίσκονται στο σπίτι σας και θα βρείτε την απάντηση.

Τα boilers που διαθέτουν οι ηλιακοί θερμοσίφωνες είναι διαφόρων λίτρων, ιδανικά να καλύψουν κάθε σας ανάγκη! Επιπλέον, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της MasterSol διαθέτουν επιλεκτικούς συλλέκτες, που απορροφούν μεγαλύτερες ποσότητες ηλιακής ακτινοβολίας. Έτσι, θα έχετε άφθονο ζεστό νερό γρήγορα, αλλά ακόμα και σε μέρες χαμηλής ηλιοφάνειας.

Αν στο σπίτι σας έχετε μεγάλες ανάγκες σε ζεστό νερό υπάρχουν και ηλιακοί θερμοσίφωνες διπλής και τριπλής ενέργειας, για να επιλέξετε. Αυτοί οι ηλιακοί θερμοσίφωνες συνδέονται με ηλεκτρική αντίσταση ή και τον λέβητα του καλοριφέρ για να παρέχουν ζεστό νερό ακόμα και τις βροχερές μέρες.

Πότε θα κάνετε απόσβεση

Υπολογίζεται ότι ένα σπίτι που αγοράζει ηλιακό θερμοσίφωνα θα κάνει απόσβεση του χρέους μέσα σε 3-4 χρόνια, αν σκεφτεί κανείς ότι στην Ελλάδα έχουμε ηλιοφάνεια πολλές μέρες και τον χειμώνα. Επιπλέον, τώρα που έχουν ξεκινήσει και επιδοτήσεις για την αγορά ηλιακού θερμοσίφωνα, η απόσβεση μπορεί να γίνει ακόμα πιο γρήγορα!

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες της MasterSol έχουν εγγύηση 5 χρόνων για τα boiler και 15 για τους συλλέκτες. Σε συνδυασμό με τη συντήρησή τους κάθε δύο χρόνια, θα έχετε τον ηλιακό θερμοσίφωνα για ακόμα περισσότερα χρόνια. Έτσι, θα βγείτε κερδισμένοι αφού θα απαλλαγείτε πολύ γρήγορα από τους αυξημένους λογαριασμούς ρεύματος, ενώ θα απολαμβάνετε για πολλά χρόνια άφθονες ποσότητες ζεστού νερού!

Η εταιρεία MasterSol θα καλύψει την κάθε σας ανάγκη

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες ήρθαν να σας απαλλάξουν από το βάρος των αυξημένων λογαριασμών ρεύματος. Για αυτό, μπείτε στο e-shop μας και ό,τι ψάχνετε θα το βρείτε εδώ! Διαφορετικά, τηλεφωνικώς ή στο φυσικό μας κατάστημα, το εξειδικευμένο προσωπικό της MasterSol θα σας δώσει τις καλύτερες συμβουλές για την αγορά του κατάλληλου ηλιακού θερμοσίφωνα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Γαμπρός στην Κρήτη

Με μια «σπορ θερινή» φωτογραφία ευχαρίστησε για τις ευχές...

Ταχτσίδης-Θεοδωροπούλου: «Βόμβα» χωρισμού με τρίτο πρόσωπο

«Μια φορά μονάχα φτάνει, να ραγίσει το γυαλί, η...

Δέσποινα Στυλιανοπούλου: Αγωνία για την «αδελφή» της Αλίκης

Αγωνία για την εξαφανισμένη πρωταγωνίστρια της χρυσής εποχής του...

Στη μονή της Ντάλι με «ξεναγό» τον Ξεκούκη

Κατακόμβη με λείψανα μοναχών, σκήτες μέσα σε σπήλαια που...

Χριστιανοί έβαλαν στο στόχαστρο την Τέιλορ Σουίφτ

Σάλο προκάλεσε με δύο νέα τραγούδια της η Τέιλορ...

Κώστας Σκαφίδας: Η φιλία με Καζαντζίδη, ο Περπινιάδης και η χρυσές πίστες

Επειτα από 68 ολόκληρα χρόνια στο τραγούδι, κατεβάζει ρολά....

Τσιρότο βάζει τέλος στον εφιάλτη των παιδιών

Οι ενέσεις, οι οποίες αποτελούν τον μεγαλύτερο φόβο των...