Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ο Ελληνας Τζάστιν Μπίμπερ!

Ολονυχτίες κάνουν τα κορίτσια και περιμένουν στα σκαλοπάτια για να αγγίξουν τον Βαγγέλη Κακουριώτη

Στο εξωτερικό τα κορίτσια τρελαίνονται για τους One Direction και στην Ελλάδα για τους Boys and Noise. Οσο και αν φανεί παράξενο, ήμουν κι εγώ έξω από το σπίτι του Βαγγέλη Κακουριώτη! Οι ολονυκτίες των κοριτσιών στα σκαλοπάτια του νεαρού καλλιτέχνη, με έφηβες που κάθονται με τις ώρες κλαίγοντας, τραγουδώντας και περιμένοντας καρτερικά να τις δει ο Βαγγέλης, ήταν θέμα συζήτησης για αρκετό καιρό, φάνταζε όμως περισσότερο σαν αστείο. Ωσπου αποδείχθηκε ότι είναι πραγματικότητα, καθώς βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες που επισημαίνουν πως υπάρχουν φορές που τα κορίτσια στα σκαλιά του ξεπερνούν και τα εκατό, δημιουργώντας το αδιαχώρητο όχι μόνο έξω από το σπίτι του, αλλά και στα διπλά στενά!

Οι Νοisers (οι θαυμάστριες του γκρουπ) μετρούν πολλές χιλιάδες και πληθαίνουν διαρκώς. Ο 17χρονος Βαγγέλης, ο 23χρονος Αρης και ο 21χρονος Τζίμης -όπως φαίνεται- έχουν βρει το μυστικό της επιτυχίας και οι γκρούπις τους στήνουν ουρές σε κάθε εμφάνισή τους προκειμένου να τους απολαύσουν. Ειδικά οι Vikators (όπως αποκαλούνται οι φαν του Βαγγέλη) στήνουν καρτέρι ολόκληρα πεντάωρα στα σκαλοπάτια του, ενώ υπάρχουν και φορές που φανατικές θαυμάστριές του πάνε από το πρωί και περιμένουν έως αργά το βράδυ για να τον δουν.

Τα ξέρουν όλα

Ξέρουν τα πάντα για τη ζωή του, από τον σκύλο του, τη λακ και το άρωμα έως το αγαπημένο του φαγητό (μακαρόνια με κιμά), την αγαπημένη του ταινία, ότι του αρέσουν τα ζελεδάκια και η σοκολατόπιτα, την αγαπημένη του σοκολάτα και ό,τι έχει σχέση με εκείνον. Μέσα από τη σελίδα του στο facebook τα κορίτσια επικοινωνούν μεταξύ τους δημιουργώντας φιλίες από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από την Κύπρο, αφού υπάρχουν κορίτσια που έρχονται από το νησί της Αφροδίτης για να τον δουν.

Η «Espresso της Κυριακής» βρέθηκε στα σκαλιά του Βαγγέλη και μίλησε με κάποιες από τις Vikators. «Γενικά, ως συγκρότημα τους γνώρισα πριν από έναν χρόνο, όταν βγήκε το “Κάνε κάτι”, το πρώτο τραγούδι τους» λέει η Ελευθερία. «Οταν είδα από κοντά τον Βαγγέλη, κατάλαβα ότι εκτός από εξαιρετικός μουσικός, είναι και πολύ καλό παιδί. Φέρεται ευγενικά στα κορίτσια που προσπαθούν να τον δουν και να του μιλήσουν τετ α τετ. Οταν -λόγω της δουλειάς του- δεν έχει χρόνο, δεν αγκαλιάζει και δεν μιλάει σε καμία για να μη στενοχωρήσει τις υπόλοιπες και τονίζει πάντα πως λυπάται και πως εύχεται να βρει σύντομα χρόνο. Κάθε φορά που τον βλέπω χαίρομαι πολύ. Υπάρχουν πολλές κοπέλες που αν και έρχονται στο σπίτι του, δεν τον έχουν δει. Μερικές κλαίνε και στενοχωριούνται, αλλά καμία δεν χάνει την πίστη της ότι κάποια μέρα θα τον δει από κοντά. Στην ομάδα των Vikators, που ανήκω εγώ, είμαστε πάνω από 20.000 και είναι σαν να είμαστε μια μεγάλη οικογένεια».

«Αρχισα να κλαίω»

ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ κανείς ότι η ομάδα στην οποία ανήκει η Ελευθερία είναι μία από τις πολλές που έχουν δημιουργηθεί για τον Βαγγέλη, τότε μπορεί να καταλάβει το μέγεθος της απήχησής του στον κοριτσόκοσμο. «Οταν τον είδα από κοντά για πρώτη φορά, άρχισα να κλαίω από τη χαρά μου. Εκείνος με παρηγόρησε και με ευχαρίστησε θερμά για τα δώρα που του πήγα. Χάρηκα πολύ που τον συνάντησα από κοντά, διότι έως τώρα τον έβλεπα μόνο από την τηλεόραση» λέει ενθουσιασμένη η Ελευθερία, που δεν της έφτασε η πρώτη πρόσωπο με πρόσωπο επαφή και ακόμη τη στήνει έξω από το σπίτι του νεαρού καλλιτέχνη για να τον ξαναδεί. Δίπλα της, η Βάσω εξηγεί τη δική της περίπτωση: «Εγώ, ξέρετε, ήρθα από το Αίγιο. Πριν τον δω έκλαιγα, επειδή νόμιζα ότι άλλο ένα όνειρό μου δεν θα γινόταν πραγματικότητα. Οταν τελικά έπειτα από πολλές ώρες αναμονής τον αντίκρισα, τα μάτια μου συνέχισαν να δακρύζουν από χαρά. Το όνειρο πλέον έγινε πραγματικότητα. Ο Βαγγέλης είναι πολύ καλός με όλα τα κορίτσια κι ευγενικός και χάρηκα που ήταν τόσο απλός με όλες μας και τόσο αληθινός».

Τεριάννα Παππά 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...