Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Ζευγάρι ομοφυλόφιλων υιοθέτησε δύο ανήλικα αγοράκια, τα βίαζε, και στη συνέχεια τα εξέδιδε

Διαστροφικοί gay ακτιβιστές

Σάλος με όσα βγαίνουν στη δημοσιότητα μετά τις αποκαλύψεις της αμερικανικής ενημερωτικής ιστοσελίδας Townhall για το σατανικό εύπορο gay ζευγάρι που υιοθέτησε δύο αγοράκια, μετατρέποντας τη ζωή τους σε κόλαση!

Παρότι ένας από τους δύο gay ακτιβιστές είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκου, αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στο να παρακαμφθούν οι διαδικασίες υιοθεσίας, παίρνοντας σε χρόνο ρεκόρ τα δύο άτυχα παιδάκια, οι αθώες παιδικές ψυχές των οποίων παγιδεύτηκαν στις ανώμαλες ορέξεις των θετών πατεράδων τους, του 33χρονου κυβερνητικού υπαλλήλου William Dale Zulock Jr. και του 35χρονου τραπεζίτη Zachary «Zack» Jacoby Zulock (αυτός ήταν που είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για τον βιασμό ενός παιδιού)!

zevg 2

Η ανατριχιαστική υπόθεση ήρθε στο φως ύστερα από πολύμηνη έρευνα της ενημερωτικής ιστοσελίδας Townhall, την ώρα που τα συστημικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ δεν ασχολήθηκαν με αυτή τη φρικτή υπόθεση. Η έρευνα του αμερικανικού μέσου, λοιπόν, αποκάλυψε την αποκρουστική δράση του ζευγαριού ακτιβιστών της LGBTQ, που βίαζε τους μικρούς υιοθετημένους γιους τους -τώρα ηλικίας 9 και 11 ετών– και στη συνέχεια διένειμε τη «σπιτική» παιδική πορνογραφία με τη σεξουαλική κακοποίησή τους!

Μετά τις έρευνες, στο ζευγάρι, το οποίο μένει στην Τζόρτζια, απαγγέλθηκαν κατηγορίες, ενώ η υπόθεση πήρε ακόμη πιο δραματική και ανατριχιαστική τροπή όταν αποκαλύφθηκε ότι οι δύο παντρεμένοι άνδρες όχι μόνο βίασαν τα δύο αγόρια, που υιοθετήθηκαν μέσω μιας χριστιανικής υπηρεσίας υιοθεσίας ειδικών αναγκών, αλλά εξέδιδαν τα παιδιά τους σε παιδοβιαστές στα προάστια της Ατλάντα!

zevg 1

Ηχογραφημένες κλήσεις από τη φυλακή, ένα πλήθος από δικαστικά έγγραφα που έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και μαρτυρία ενός μέλους της οικογένειας, που μίλησε αποκλειστικά στο Townhall, αποκαλύπτουν την έκταση του σωματικού και συναισθηματικού τραύματος που υπέστησαν τα δύο αδέλφια, μαθητές δημοτικού σχολείου, καθώς και τις ανησυχητικές ενδείξεις που το κράτος παρέβλεψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθεσίας του ομόφυλου ζευγαριού, η οποία μάλιστα έγινε «γρηγορότερα από το αναμενόμενο».

Αιμομιξία

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν διευρύνθηκαν και πια αφορούν αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου για τους William Dale Zulock Jr. και Zachary «Zack» Jacoby Zulock.

zevg

Αν και αντιμετωπίζουν πάνω από εννέα φορές ποινή ισόβιας κάθειρξης, δηλώνουν… αθώοι, με τον πρώτο να λέει στο δικαστήριο πως ανάγκασε τον 11χρονο υιοθετημένο γιο του σε «στοματική σύζευξη», «με σκοπό να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του… παιδιού»! Και όλα αυτά με τον σύζυγό του να βιντεοσκοπεί τη φρίκη!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...