Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Ιλον Μασκ ενθουσιάστηκε με την Ελένη Τσολάκη

Ενθουσιάστηκε -με χρονοκαθυστέρηση!- ο Ιλον Μασκ, μεγάλο αφεντικό της...

Ντου διαρρηκτών στο σπίτι του Λούκα Βιλντόζα!

Θύμα διάρρηξης έπεσε το βράδυ της Τρίτης ο Αργεντινός...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Στο... κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη...

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Stelios Foundation Conference Hall – Cine Paris – Σάββατο...

Νεόνυμφοι & επισήμως στη Βενετία

Ο λαμπερός γάμος έγινε στο δημαρχείο της Βενετίας και διήρκεσε μόλις δέκα λεπτά

Γαμπρός και με τη βούλα είναι πλέον ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Το happy end του παραμυθένιου ρομάντζου γράφτηκε στο δημαρχείο της Βενετίας, όπου ο γάμος του χολιγουντιανού σταρ με τη διάσημη δικηγόρο Αμάλ Αλαμουντίν επισημοποιήθηκε με μια τελετή διάρκειας δέκα λεπτών και αξίας 600 ευρώ. H τελευταία σκηνή του γαμήλιου «blockbuster» παίχτηκε στο ιστορικό κτίριο Ca’ Loredan, όπου στεγάζονται τα γραφεία του δήμου, με τον 53χρονο γαμπρό και την 36χρονη νύφη να υπογράφουν τη ληξιαρχική πράξη γάμου τους παρουσία μαρτύρων.

Με ταχύπλοο
q356w45ye54 3Για μία ακόμη φορά, το ζευγάρι φρόντισε να κάνει μεγαλειώδη είσοδο στον χώρο, διασχίζοντας το Grande Canal με το διάσημο πλέον ταχύπλοο «Amore». Η νύφη ήταν ντυμένη στα λευκά μεν, με μπλούζα και παντελόνα Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ δε, φορώντας κι ένα εντυπωσιακό καπέλο, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ανοιχτόχρωμο γκρι κοστούμι για την περίσταση.
q356w45ye54 4Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του Κλούνεϊ στο Λος Αντζελες είχε δηλώσει ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το βράδυ του Σαββάτου, η νομιμοποίηση της ένωσής του με τα δεσμά του γάμου έπρεπε να συνοδεύεται και από τελετή πολιτικού γάμου, βάσει της ιταλικής νομοθεσίας. Το ζευγάρι πλήρωσε έτσι στον δήμο της Βενετίας το ποσό των 600 ευρώ που απαιτείται από αλλοδαπούς που επιθυμούν να παντρευτούν στην πόλη κι έβαλε τις τελικές υπογραφές στην αίθουσα Sala degli Stucchi του δημαρχείου, στις 13.30 τοπική ώρα.
q356w45ye54 5Την ίδια στιγμή, άρχισαν να διαρρέουν στον Τύπο οι πρώτες πληροφορίες για την κεκλεισμένων των θυρών γαμήλια δεξίωση του Σαββάτου. Σύμφωνα με το TMZ.co, το ζεύγος είχε προνοήσει να δώσει σε όλους τους καλεσμένους φωτογραφικές μηχανές, οι οποίες συνοδεύονταν από έναν κωδικό. Ολες οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν από τις «εγκεκριμένες» κάμερες διοχετεύτηκαν σε μια βάση δεδομένων, στην οποία είχε πρόσβαση το επιτελείο του Κλούνεϊ, έτσι ώστε σε περίπτωση τυχόν διαρροής κάποιων εξ αυτών στα media, το ζευγάρι να είναι σε θέση να αναγνωρίσει τον «ένοχο».
q356w45ye54 6Οσο το ζευγάρι ανησυχούσε για τη διαφύλαξη των προσωπικών στιγμών του όμως, ο πατέρας της νύφης είχε τον δικό του «καημό». Στη σύντομη ομιλία που έβγαλε στη δεξίωση ο Ραμζί Αλαμουντίν, φέρεται να είπε χαρακτηριστικά στο ζευγάρι «τώρα ήρθε η ώρα για εγγόνια!».
q356w45ye54 1Η Αμάλ και στις σελίδες του «GQ» με τις εκατό πιο ισχυρές Βρετανίδες
2453tergergf 0
ΕΚΤΟΣ από πιο «τυχερή» γυναίκα στον κόσμο, δεδομένου ότι παντρεύτηκε τον άλλοτε πιο περιζήτητο εργένη του πλανήτη, η Αμάλ Αλαμουντίν θεωρείται και μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες της Βρετανίας. Σύμφωνα με λίστα που συνέταξε το περιοδικό «GQ», σε συνεργασία με την οργάνωση Editorial Intelligence, για τις γυναίκες με το μεγαλύτερο κύρος, αναγνωρισιμότητα, ακτιβιστική δράση και επιρροή, η νέα κυρία Κλούνεϊ χαίρει του ίδιου status με τη βασίλισσα Ελισάβετ, το μοντέλο Κάρα Ντελεβίν και τη δημοσιογράφο και ακτιβίστρια Τζεμίμα Χαν.

Ως δικηγόρος με ειδίκευση στο δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το διεθνές και το ποινικό δίκαιο, χαίρει του σεβασμού των συναδέλφων της κι έχει εκπροσωπήσει γνωστές προσωπικότητες, όπως ο Τζούλιαν Ασάνζ. Οπως έγινε γνωστό μάλιστα, η Αλαμουντίν θα βρεθεί στις 13 Οκτωβρίου και στην Αθήνα, προκειμένου να διαμηνύσει τη θέση της υπέρ της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα, ενώ θα έχει συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα, καθώς και ανθρωπιστικές οργανώσεις.

Τη λίστα των 100 πιο ισχυρών γυναικών της Βρετανίας συμπληρώνουν γνωστά ονόματα από τον χώρο των media, της μόδας, της τέχνης και της πολιτικής, όπως η σχεδιάστρια Στέλλα ΜακΚάρτνεϊ, η κυπριακής καταγωγής καλλιτέχνιδα Τρέισι Εμιν και η μικρή αδερφή της Κέιτ Μος, Λότι.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...