Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Οι ιστορίες διάσημων γυναικών που σε μικρή ηλικία παντρεύτηκαν μεγαλύτερούς τους αλλά...

Πρόωρα «στέφανα» υπό την επήρεια ναρκωτικών, νεανικά παντρολογήματα που...

Έλενα Κουντουρά: «Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι αυθεντικός»

Συμμετείχε σε τέσσερις από τις πιo σημαντικές επιτροπές του...

Λαχανάκια Βρυξελλών στην κουζίνα της Βέφας Αλεξιάδου

Η Βέφα Αλεξιάδου αποτελεί την «εθνική μας μαγείρισσα» και...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

Πώς να πραγματοποιήσετε μια πετυχημένη μετακόμιση;

Σε περίπτωση που έχεις σκοπό να μετακομίσεις ή έχεις ήδη βρει ένα καινούριο σπίτι και είσαι στο στάδιο της προετοιμασίας, καλό είναι να διαβάσεις το παρόν άρθρο. Έχουμε συγκεντρώσει ένα πλήθος από χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τη Μετακόμιση, που θα σου φανούν χρήσιμες και που μπορούν να σε καθοδηγήσουν στην πορεία σου προς τη Μετακόμιση.

Σίγουρα, θα χρειαστεί ένας καλός βασικός σχεδιασμός και το κατάλληλο συνεργείο που θα σου εγγυηθεί μια ασφαλή και οικονομικά λογική μεταφορά των αντικειμένων σου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, καθώς με μια μικρή  προετοιμασία  και τους κατάλληλους έμπειρους συνεργάτες η Μετακόμιση θα ολοκληρωθεί χωρίς περιττές έγνοιες και μεγάλες σπατάλες.

Το MyConstructor αποτελεί μια πλήρως λειτουργική και αποτελεσματική λύση για όσους επιθυμούν να συνεργαστούν με έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό σε προσιτές τιμές. Η πλατφόρμα μας συνεργάζεται με τους κορυφαίους επαγγελματίες που υπάρχουν στην αγορά, όσον αφορά τα τεχνικά επαγγέλματα. Από τη στιγμή που η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται με κριτήριο τα προσόντα, τη γνώση και την εμπειρία τους, να είστε σίγουροι ότι η Μετακόμιση σας θα έχει εγγυημένο αποτέλεσμα και όσα έχετε συμφωνήσει θα ισχύσουν χωρίς την παραμικρή αλλαγή.

Η εταιρεία μας έχει εξασφαλίσει ότι όλοι ανεξαιρέτως οι συνεργάτες μας έχουν τις απαραίτητες άδειες και έγγραφα και μεγάλη εμπειρία στον τομέα τους. Διατηρούμε επίσης μια αυστηρή πολιτική κυρώσεων, όταν παρατηρηθεί ελλιπής εξυπηρέτηση ή δήλωση ψευδών στοιχείων από κάποιο συνεργάτη μας. Το σημαντικό είναι ότι είστε σε θέση να συμβουλευτείτε οι ίδιοι τις αξιολογήσεις των πελατών μας και να προχωρήσετε στην απόφαση που θεωρείτε καλύτερη, σχετικά με την επιλογή του συνεργείου. Ας προχωρήσουμε όμως στο θέμα μας, που είναι η Μετακόμιση.

Μετακόμιση – Τα βήματα που σου προτείνουμε

  1. Για μια επιτυχημένη Μετακόμιση, μελέτησε τις προσφορές των διαφόρων συνεργείων και τις παροχές τους, για να καταλήξεις στην καλύτερη επιλογή. Κατόπιν, θα πρέπει να μιλήσεις με τον εκπρόσωπο ενός απ’ τα συνεργεία που σε ενδιαφέρουν και να περιγράψεις τι ακριβώς χρειάζεσαι, τα αντικείμενα που θέλεις να μεταφέρεις, τη γεωγραφική θέση των δύο σπιτιών, κ.ά. Θα πρέπει επίσης, με τη βοήθεια του συνεργείου, να διευκρινίσεις ποιες υπηρεσίες θα χρειαστείς.
  2. Επόμενο βήμα είναι το δημιουργήσεις μια λίστα με τις εργασίες που έχεις μπροστά σου. Θα πρέπει να δεις ποιες είναι οι πιο άμεσες ανάγκες και γενικά να κάνεις μια ιεράρχηση των προτεραιοτήτων σου, έχοντας ένα πλαίσιο με τις διάφορες προθεσμίες. Για να έχεις μια ομαλή Μετακόμιση, φτιάξε ένα χρονικό πλαίσιο που να μη σε πιέζει υπερβολικά και οργάνωσε τους στόχους σου ανά βδομάδα.
  3. Βάλε μια τάξη στο σπίτι σου, έτσι ώστε να έχεις καθαρό μυαλό και να βλέπεις τι υπάρχει τριγύρω σου, τι πρόκειται να πακεταριστεί και τι να πεταχτεί ή να δοθεί σε τρίτους. Μην ξεχάσεις να προμηθευτείς τα απαραίτητα υλικά που θα σε βοηθήσουν στο πακετάρισμα των αντικειμένων σου, όπως, για παράδειγμα, χάρτινες κούτες και κολλητικές ταινίες.
  4. Σημείωσε στην κάθε κούτα τι βρίσκεται μέσα ή την κατηγορία στην οποία ανήκουν τα αντικείμενα και, μ’ αυτό τον τρόπο, θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αργότερα, όταν θα χρειάζεσαι κάτι συγκεκριμένο. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τη συσκευασία βαριών αντικειμένων σε μεγάλες κούτες, καθώς είναι πολύ πιθανό να σκιστούν και να προκληθεί κάποια ζημιά. Σε περίπτωση που χρειάζεσαι επαγγελματικό πακετάρισμα, μπορείς να αποταθείς στην εταιρεία μεταφορών που θα επιλέξεις για τη Μετακόμιση μέσα από την πλατφόρμα της My Constructor.
  5. Αφαίρεσε τις κουρτίνες και τα κουρτινόξυλα, απεγκατάστησε τα φωτιστικά οροφής και αποσυναρμολόγησε τα έπιπλα και τις ηλεκτρικές σου συσκευές. Καλό θα ήταν, σχετικά με τις ηλεκτρικές συσκευές, να καλέσεις κάποιον επαγγελματία ηλεκτρολόγο, έτσι ώστε να έχεις την απαραίτητη ασφάλεια και να προστατεύσεις τις συσκευές σου.
  6. Μην ξεχάσεις επίσης να προστατέψεις το στρώμα σου τυλίγοντας το με μια πλαστική μεμβράνη ή με ένα σεντόνι με λάστιχο για την κάθε πλευρά, έτσι ώστε το στρώμα σου να παραμείνει καθαρό κατά τη Μετακόμιση.
  7. Πριν ολοκληρωθεί η Μετακόμιση, καλό είναι να κάνεις ένα πρώτο καθάρισμα στο καινούριο σου σπίτι, όσο είναι ακόμη άδειο από έπιπλα, αντικείμενα και συσκευές. Τέλος, για το τελευταίο βράδυ στο σπίτι που αποχαιρετάς και την πρώτη μέρα στο νέο σου σπίτι, μην ξεχάσεις να ετοιμάσεις μια τσάντα με τα ρούχα και τα αξεσουάρ που θα σου είναι απαραίτητα.

Μετακόμιση – Πόσο κοστίζει;

Όπως είναι άλλωστε λογικό, το κόστος θα εξαρτηθεί από την απόσταση της τοποθεσίας παραλαβής και της τοποθεσίας εναπόθεσης, το εμβαδόν του σπιτιού, το βάρος και τον όγκο των αντικειμένων και τον αριθμό των εργατών που θα χρειαστούν για τη Μετακόμιση. Θα εξαρτηθεί επίσης από το αν θα γίνει επαγγελματικό αμπαλάρισμα (πακετάρισμα των αντικειμένων), από τη χρήση ή όχι του ανυψωτικού μηχανήματος και από πιο ειδικές υπηρεσίες, όπως για παράδειγμα τη μεταφορά πιάνου ή κάποιου πολύτιμου έργου τέχνης. Ανάλογα λοιπόν με τις επιπλέον υπηρεσίες που θα επιλέξεις, θα διαμορφωθεί και το κόστος. Ένα ενδεικτικό κόστος για τη Μετακόμιση μιας γκαρσονιέρας ξεκινά από τα 49 €, για δυάρι από 70 €, για τριάρι από 90 € και για τεσσάρι από 110 €.

Οι πιο πάνω τιμές περιλαμβάνουν την παροχή φορτηγού για 2 – 2.5 ώρες φόρτωμα και ξεφόρτωμα. Για κάθε έξτρα ώρα υπάρχει και επιπλέον επιβάρυνση 15 €. Στις τιμές περιλαμβάνονται επίσης η μεταφορά οικοσυσκευών και επίπλων, όπως πλυντήριο, ψυγείο, κουζίνα, τραπεζαρία κ.ά., 10 – 15 κούτες και μέχρι 5 γλάστρες κανονικού μεγέθους. Οι μέγιστες διαστάσεις για τις κούτες είναι 55 εκ. x 45 εκ. x 35 εκ., με μέγιστο βάρος για την κάθε κούτα τα 10 κιλά. Σε περίπτωση που το μέγεθος ή το βάρος ξεπερνούν τα όρια που αναφέραμε, θα υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.

Το ανυψωτικό μηχάνημα θα κοστίσει 50 € και 20 € για τον κάθε εργάτη που θα χρειαστεί. Ακόμη, εάν τυχόν δεν υπάρχει ανελκυστήρας στο κτίριο, θα υπάρξει έξτρα χρέωση.  Τέλος, επιπλέον χρέωση έχουν, όπως είναι άλλωστε φυσικό, τα ογκώδη και βαριά αντικείμενα (μεγάλες ντουλάπες, τραπεζαρίες, διάδρομοι και όργανα γυμναστικής, μπιλιάρδο, πιάνα, έργα τέχνης κ.ά.).

Μετακόμιση – Έξτρα υπηρεσίες

Σε περίπτωση που έχετε βαριά έπιπλα, συσκευές ή ακόμη και πιάνο που θέλετε να μεταφέρετε στο καινούριο σας σπίτι, θα χρειαστείτε ανυψωτικό μηχάνημα, όπως επίσης, αν μετακομίζετε σε διαμέρισμα που δεν διαθέτει ανελκυστήρα ή που είναι πολύ μικρού μεγέθους. Είστε λοιπόν σε θέση να ενοικιάσετε ένα ανυψωτικό μηχάνημα και να χρεωθείτε ανάλογα με τον χρόνο της χρήσης του.

Το επαγγελματικό αμπαλάρισμα είναι μια άλλη σημαντική υπηρεσία. Με μεγάλη εμπειρία και προσοχή στη συσκευασία και με ειδικά υλικά συσκευασίας, είμαστε σε θέση να  μεταφέρουμε τα αντικείμενά σας με ασφάλεια. Τα συνεργεία μεταφορών με τα οποία συνεργαζόμαστε έχουν επίσης τη δυνατότητα να ολοκληρώσουν τις εργασίες της αποσύνδεσης και επανασύνδεσης του ηλεκτρικού σας εξοπλισμού και των οικιακών συσκευών.

Τέλος, σε περίπτωση που δεν έχετε τον απαραίτητο χώρο για την αποθήκευση όλων σας των επίπλων, των αντικειμένων και των συσκευών, η My Constructor σας δίνει τη λύση. Έχουμε στη διάθεσή μας τους κατάλληλους χώρους αποθήκευσης και σας προσφέρουμε ασφάλεια και εγγύηση για τα αντικείμενά σας για όσο χρονικό διάστημα το χρειάζεστε.

Μετακόμιση τώρα με το My Constructor!

Το MyConstructor προσφέρει σε δεκάδες χιλιάδες χρήστες που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα μας τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή και να συνεργαστούν με το πιο έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της χώρας στις καλύτερες τιμές. Χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα μας εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο σε σύγκριση με το να ψάχνετε χωρίς καθοδήγηση στο διαδίκτυο. Άμεσα και αποτελεσματικά, και με την εγγύηση που σας παρέχει η εταιρεία μας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη λίστα με επαγγελματίες γύρω από τη Μετακόμιση. Μπαίνοντας στην πλατφόρμα της MyConstructor θα δείτε ότι θα γλυτώσετε από πολύ περιττό κόπο και θα μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας χωρίς να σπαζοκεφαλιάζετε.

Ένα άλλο όφελος που μπορείτε να αποκομίσετε από τη χρήση της πλατφόρμας μας είναι η αξιοπιστία και η εγγύηση, καθώς έχετε το δικαίωμα της αξιολόγησης, και επίσης μπορείτε να συμβουλευτείτε οι ίδιοι τις υπάρχουσες αξιολογήσεις. Μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία και τα σχόλια των χρηστών, όπως επίσης και την προηγούμενη εμπειρία και τον όγκο εργασίας του κάθε τεχνίτη και ειδικού. Τέλος, μπορείτε να συγκρίνετε τιμές και αξιολογώντας την κάθε προσφορά να κάνετε την κατάλληλη για σας επιλογή.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε τη βοήθεια ενός ειδικού, έτσι ώστε να έχετε μια ακριβή εικόνα του κόστους και της διάρκειας των εργασιών που αφορούν τη Μετακόμιση, επικοινωνήστε μαζί μας. Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του myconstructor.gr ή να μας καλέσετε στο 210 300 9323, για να κλείσετε ραντεβού με την έμπειρη ομάδα μας και να λάβετε την καθοδήγηση που χρειάζεστε.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

Vips με γιοτ και σούβλες σε Σπέτσες και Μύκονο

Τις παλιές, ένδοξες εποχές του θυμίζει από το βράδυ...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Η Καγιά αντίπαλος της Καραμπέτη στα Βραβεία Ιρις

Αυτό κι αν είναι είδηση: η Βίκυ Καγιά θα...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...