Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Ο τρελός για τη Ζόζεφιν Νίνο ζητά επανασύνδεση

Ο Νίνο θέλει να επανασυνδεθεί με την Josephine, γι'...

Βραδινές περιπολίες για Ζουγανέλη και Συρίγο!

Ζευγάρια της showbiz σε νυχτερινές εξόδους. Η Κατερίνα Λιόλιου,...

Διακριθείσες Επιχειρήσεις στο χώρο του Digital Marketing

Στο χώρο του διαδικτύου, η παρουσία μίας επιχείρησης χρειάζεται λεπτομερή προσπάθεια και επιμέλεια, ώστε να φτάσει πρώτη στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης. Η TopSearch, εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και προώθησης ιστοσελίδων στη Πάτρα, θα δώσει μία σύντομη περιήγηση όσον αφορά επιχειρήσεις που διακρίθηκαν στο χώρο του διαδικτύου και αναπτύσσονται συνεχώς.

  1. Nora’s Accessories

noras gia athro

Τα καταστήματα αξεσουάρ Nora’s, προσφέρουν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως γυναικεία κοσμήματα, τσάντες, και πολλά άλλα. Η TopSearch που δημιούργησε την ιστοσελίδα της, επικεντρώθηκε στη δημιουργία ενός οπτικά ελκυστικού και φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού που θα προσελκύσει και θα κερδίσει δυνητικούς πελάτες. Χρησιμοποιήθηκαν SEO τεχνικές για να διασφαλίσουν ότι ο ιστότοπος κατατάσσεται ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, δίνοντας κύρος και επισκεψιμότητα.

  1. Eco Pest Control

eco pest

Η Eco Pest Control, είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις υπηρεσίες απεντομώσεων, μυοκτονιών και βιοκαθαρισμό στρωμάτων. Η TopSearch, επικεντρώθηκε στη δημιουργία ενός επαγγελματικού και ενημερωτικού website που θα συνδυάζει την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό της εταιρείας. Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας, χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά και παραγωγή seo-friendly περιεχόμενου, έκαναν το Eco Pest Control, να φτάσει πρώτο στις μηχανές αναζήτησης και να γίνεται σταδιακά η νο.1 επιλογή στα τοπικά αποτελέσματα.

  1. Περί Βελόνας και Κλωστής

Peri Belonas ki Klosths

Το Περί Βελόνας και Κλωστής είναι ένα κατάστημα που περιέχει είδη ραπτικής και υλικά κεντήματος. Η TopSearch ανέδειξε το ευρύ φάσμα των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει το κατάστημα, δημιουργώντας ένα SEO – Friendly E-Shop, που θα προσελκύσει πελάτες που αναζητούν ραπτικά υλικά και υπηρεσίες τόσο στην περιοχή τους, όσο και πανελλαδικά.

  1. UpCycle Store

upcycle store

Το UpCycle Store, ανήκει στον τομέα των συμπληρωμάτων διατροφής. Με την δημιουργία E-Shop και αργότερα προώθησης της ιστοσελίδας, το UpCycle έφτασε στην πρώτη σελίδα της Google. Η δημιουργία ενός Blog εδώ, βοηθά τους χρήστες να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις σχετικά με τις αγορές τους, καθώς είναι ένας πολύ σημαντικός κλάδος έρευνας για το ποιο συμπλήρωμα διατροφής θα επιλέξουν. Εδώ θα βρείτε τεράστια ποικιλία σε πρωτεΐνες, αμινοξέα καθώς και αθλητικά είδη.

  1. Astico

astico

Η Astico είναι μία κορυφαία κατασκευαστική εταιρεία στη Πάτρα, με εμπειρία 17 χρόνων στον τομέα κατασκευής και ανακαίνισης κτιρίων. Δημιουργώντας μία ιστοσελίδα ενημερωτικού χαρακτήρα με μοντέρνο και όμορφο design, η οποία αναφέρει το ευρύ φάσμα υπηρεσιών και την τεχνογνωσία των πολιτικών μηχανικών. Η Astico εξελίσσεται συνεχώς και είναι έτοιμη να ανταγωνιστεί τις πρωτιές στις σελίδες των μηχανών αναζήτησης.

  1. Gadgets & Gear

gadgets and gear

Στα καταστήματα Gadgets & Gear, μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα gadgets, θήκες κινητών και περιφερειακά. Όσον αφορά το E-Shop, η TopSearch επικεντρώθηκε σε ένα αισθητικά ελκυστικό και εύχρηστο σχεδιασμό αναδεικνύοντας τα προϊόντα που περιέχει το κατάστημα. Σε τέτοιου είδους καταστήματα, η ομορφιά και λιτότητα, όπως επιπλέον και η διευκόλυνση του χρήστη στο να βρει ή να αγοράσει ένα προϊόν, καθιστά την ιστοσελίδα να είναι λεπτομερής και αποδοτική.

Μπορεί να διακριθεί και η δική σας επιχείρηση

Ο χώρος του διαδικτύου έχει μεγάλο ανταγωνισμό, αλλά μπορείτε να αποκτήσετε αναγνωρισιμότητα και να πετύχετε τους στόχους σας.

Η TopSearch μπορεί να σας δώσει απαντήσεις και βρείτε τις λύσεις που επιζητάτε.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...