Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ιάκωβος Μυλωνάς: «Έχουμε πολλά παράσιτα και ποντίκια στον χώρο»

Γράφει έργα, σκηνοθετεί, κάνει παραγωγές, παίζει σε σίριαλ, ταινίες,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...

Catwalk για καλό σκοπό

Ενα διαφορετικό catwalk παρακολούθησαν όσοι έδωσαν το «παρών» στο...

Πιπεράτες αποκαλύψεις από τη 44χρονη Ρέμπελ Γουίλσον

Πάταγο κάνει η αυτοβιογραφία της Ρέμπελ Γουίλσον πριν καν...

«Καμικάζι, αγάπη μου» με τον δήμαρχο Κιάτου

Τρελό καρναβάλι με... Μπισμπίκη, ecstasy, ΓΑΠ και... Στάθη Ψάλτη!

And the Oscar goes επάξια στον δήμαρχο του Κιάτου, ο οποίος έκανε μακράν την καλύτερη μεταμφίεση, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων. Ο Σπύρος Σταματόπουλος ντύθηκε «μηχανόβιος» στο καρναβάλι του Κιάτου και θύμισε σε πολλούς τον Στάθη Ψάλτη από τις ταινίες της δεκαετίας του ’80.

karnavali kentriki

Πίσω του στη μηχανή η… Καίτη Φίνου, αγνώστων αληθινών στοιχείων, καθώς και ο άλλος μασκαράς, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι ο… Πάνος Μιχαλόπουλος. Πολλοί κάνουν λόγο για το πόσο πολύ μοιάζει στον αγαπημένο ηθοποιό. Σίγουρα μία από τις πιο πετυχημένες μεταμφιέσεις τον φετινών Αποκριών που είδαμε.

Ο δήμαρχος Κιάτου Σ. Σταματοπουλος

Οπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία του έκανε τον γύρο των social media και έγινε αμέσως viral, ενώ τα σχόλια έπεσαν βροχή. «Ο δήμαρχος στο Κιάτο ντύθηκε “έλα να αγαπηθούμε, ντάρλινγκ” και νομίζω ότι είναι η καλύτερη αμφίεση που είδα ποτέ σε καρναβάλι», «Μέχρι και φανελάκι ίδιο βρήκε. Ο Καλογήρου λείπει μόνο», «“Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος”… Ο δήμαρχος Κιάτου Σ. Σταματοπουλος έβαλε τα γυαλιά στους επικοινωνιολόγους!», είναι μόνο μερικά από τα χιλιάδες σχόλια των χρηστών.

Με κέφι, χορό, ευφάνταστες μεταμφιέσεις, εντυπωσιακά άρματα, αλλά και μοναδικά δρώμενα, χιλιάδες καρναβαλιστές απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη τη χώρα ξεφάντωσαν έπειτα από τρία ολόκληρα χρόνια λόγω πανδημίας και ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Ωστόσο, στο φετινό καρναβάλι την τιμητική τους είχαν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή, καθώς ο έρωτάς τους και το ζεϊμπέκικο του γνωστού ηθοποιού στην πίστα την ώρα που τραγουδούσε η αγαπημένη του αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης.

Στην Ιεράπετρα ο Σάββας Πούμπουρας επέλεξε να μεταμφιεστεί σε… Βασίλη Μπισμπίκη. Ακριβώς έξω από το δημαρχείο της πόλης ο παρουσιαστής άρχισε να μιμείται τον ηθοποιό, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή, του τραγουδούσε.

poumpouras
Ο Σάββας Πούμπουρας ως Βασίλης Μπισμπίκης

Ο παρουσιαστής χόρεψε, με τον κόσμο γύρω του να τον χειροκροτεί, ενώ στη θέση των λουλουδιών υπήρχαν χαρτόκουτα, τα οποία δεν δίστασε να κλοτσήσει, όπως ακριβώς έκανε ο ηθοποιός με τα πανέρια στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης όπου βρέθηκε. Μάλιστα, στη συνέχεια, η «Δέσποινα Βανδή» κάθισε στα πόδια του και οι δύο άνδρες προσποιήθηκαν ότι φιλιούνται, όπως ακριβώς έκανε και το ζευγάρι. Ο χορός του Σάββα Πούμπουρα ανέβηκε στον λογαριασμό ενός χρήστη του TikTok και από τη στιγμή εκείνη έχει γίνει viral. Ωστόσο, τρελό γέλιο σκόρπισε και στο καρναβάλι της Κοζάνης το δρώμενο… Μπισμπίκης – Βανδή!

Ειδικότερα, οι καρναβαλιστές στην Κοζάνη έδωσαν μία χιουμοριστική νότα στον χορό του γνωστού ηθοποιού για τα «μάτια» της Δέσποινας Βανδή. Και, όπως ήταν φυσικό, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα πανέρια με τα γαρίφαλα.

prontezis
Ετοιμος για μάχη ο Γιώργος Πρίντεζης

Στο μεταξύ, ακόμη μια φορά η Πάτρα στέφθηκε βασίλισσα του καρναβαλιού. Πάνω από 250.000 επισκέπτες κάθε ηλικίας απόλαυσαν το διάσημο Πατρινό Καρναβάλι, το οποίο επέστρεψε έπειτα από τρία χρόνια. Τη νύχτα της Κυριακής, μετά το κάψιμο του βασιλιά Καρνάβαλου, χιλιάδες άτομα παρέμειναν στους δρόμους και διασκέδασαν μέχρι πρωίας.

Ανάμεσα στους καρναβαλιστές βρέθηκε και ο Γιώργος Παπανδρέου. «Η Πάτρα μετά από αρκετά χρόνια ξανά χορεύει με τους ρυθμούς του Καρναβαλιού» είπε στους παρουσιαστές, κατά την έναρξη της μεγάλης παρέλασης, το μεσημέρι της Κυριακής. Πάνω από 100.000 καρναβαλιστές κατέφτασαν από διάφορες περιοχές της χώρας, ακόμα και από το εξωτερικό, και στην Ξάνθη. Στο μεγάλο καρναβάλι της πόλης το κέφι ήταν αμείωτο, ενώ τα βλέμματα έκλεψαν τα οκτώ άρματα, εμπνευσμένα από την επικαιρότητα. Οι καρναβαλιστές ξεκίνησαν από την 28ης Οκτωβρίου και κατέληξαν στην περιοχή απέναντι από το Γήπεδο του ΑΟΞ, όπου η διασκέδαση απογειώθηκε!

gap
Ο Γιώργος Παπανδρέου στην Πάτρα

Τόσο στη δυτική όσο και στην ανατολική είσοδο της Ξάνθης ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στήθηκαν για τους 100.000 επισκέπτες που κατέφτασαν από όλη την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και την Τουρκία. Οπως έγραψαν τα xanthinea.gr, συνολικά 38 πληρώματα και πάνω από 15.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης, χορεύοντας και διασκεδάζοντας μέχρι τελικής πτώση… Το θέμα του φετινού καρναβαλιού ήταν «Ονειρα, χρώματα, μυρωδιές, αρώματα».

visilissa
Η «βασίλισσα» της Ξάνθης Αννα Παυλίδου

Οπως αναμενόταν, την παράσταση έκλεψαν ο βασιλιάς του Καρναβαλιού, ο γνωστός Πειρατής της Θεσσαλονίκης, αλλά και η βασίλισσα των φετινών ΘΛΕ Αννα Παυλίδου. Στη Σύρο, πάντως, την παράσταση στο καρναβάλι έκλεψε ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας σύμφωνα με το syrostoday καρναβαλίστηκε με την ομάδα «Σούρειος Ιππος», δίνοντας άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό του και στο «τερέν» της πλατείας Μιαούλη.

Αξιωματικοί του στρατού με… ποικιλία ναρκωτικών στην κατοχή τους

Ασχημα μπερδέματα επιφύλασσε ο βασιλιάς Καρνάβαλος σε δύο στρατιωτικούς που έφτασαν στην Πάτρα για τις εκδηλώσεις φορτωμένοι με ναρκωτικά. Πρόκειται για δύο ανθυπολοχαγούς, οι οποίοι κατά τη διάρκεια ελέγχων εντοπίστηκαν από στελέχη της Ασφάλειας Πατρών στην πλατεία Γεωργίου να έχουν στην κατοχή τους κοκαΐνη, κάνναβη, ecstasy και… αντιασφυξιογόνα μάσκα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, στην κατοχή τόσο του 34χρονου όσο και του 23χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 3,7 γραμμάρια κοκαΐνη, 1,8 γραμμάρια κάνναβη, καθώς και 2 χάπια ecstasy! Mάλιστα, στην κατοχή του ενός βρέθηκε και μια αντιασφυξιογόνα μάσκα, την οποία είχε κλέψει από την 96 ΤΥΠΕ στη Χίο, όπου και υπηρετεί!

Από το ΓΕΕΘΑ δόθηκε εντολή προκειμένου να γίνουν οι δέουσες ενέργειες και να αποταχθούν από τις Ενοπλες Δυνάμεις. Συγκεκριμένα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος έδωσε εντολή να προχωρήσουν όλες οι διαδικασίες για την απόταξη των δύο ανθυπολοχαγών που συνελήφθησαν με ναρκωτικά στο καρναβάλι της Πάτρας από τις Ενοπλες Δυνάμεις. Εις βάρος των δύο νεαρών σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στο Στρατοδικείο Αθηνών.

Σε άλλη περίπτωση, χθες το πρωί η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο ατόμων που εντοπίστηκαν με 14 πλαστά χαρτονομίσματα και 9 γραμμάρια χασίς. Από τις αστυνομικές Αρχές κατά τη διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού έγιναν δεκάδες συλλήψεις τόσο για κατοχή ναρκωτικών όσο και για άλλα αδικήματα.

Σοκ με φοιτητή που βούτηξε από τον 3ο όροφο ξενοδοχείου

Εκτός κινδύνου, αλλά σε σοβαρή κατάσταση, με κατάγματα σχεδόν σε όλο του το σώμα, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα ο 18χρονος ποδοσφαιριστής futsal που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι 3ου ορόφου γνωστού ξενοδοχείου στην παραλιακή της πόλης.

Σύμφωνα με τις δύο κοπέλες που βρίσκονταν μαζί του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να είχαν κάνει και χρήση ουσιών, καθώς οι Αρχές βρήκαν 0,8 γραμμάρια κάνναβη και έναν τρίφτη.

Ο 18χρονος φοιτητής, με καταγωγή από την Αθήνα, παρελήφθη από το ασθενοφόρο έχοντας τις αισθήσεις του, αλλά φέρει κατάγματα στη σπονδυλική στήλη και στα άνω και τα κάτω άκρα. Η ΕΛ.ΑΣ. διερευνά τις συνθήκες της πτώσης του νεαρού, καθώς και το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ αυτού και κάποιας από της κοπέλες που βρίσκονταν στο δωμάτιο.

Οι δύο κοπέλες αρχικά είχαν συλληφθεί από τις Αρχές, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή εισαγγελέα. Πρόκειται για αθλητή της ανδρικής ομάδας των Τραχώνων Αλίμου στο ποδόσφαιρο σάλας και για τον λόγο αυτό αναβλήθηκε και ο αγώνας της ομάδας του με την Υπεροχή Τρικάλων για το πρωτάθλημα της Futsal League, όπως ανακοίνωσε η Ενωση Σάλας.

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...