Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Στο Fever Οικονομόπουλος-Βανδή

Το νυχτερινό κέντρο «Fever» προετοιμάζεται για να υποδεχτεί δύο άξιες λαϊκές φωνές της ελληνική μουσικής σκηνής με δυναμική τραγουδιστική πορεία και αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό τους…

Το νυχτερινό κέντρο «Fever» προετοιμάζεται για να υποδεχτεί δύο άξιες λαϊκές φωνές της ελληνική μουσικής σκηνής με δυναμική τραγουδιστική πορεία και αξιοσημείωτες επιτυχίες στο ενεργητικό τους. Από την μία, ο Νίκος Οικονομόπουλος με το άκρως διασκεδαστικό πρόγραμμα που κάνει και από την άλλη, η Δέσποινα Βανδή, μια από τις βασίλισσες του ελληνικού τραγουδιού. Η πιθανότερη ημερομηνία έναρξης του σχήματος που θα φιλοξενηθεί στο Fever είναι η 21η Νοεμβρίου και οι εμφανίσεις των δύο τραγουδιστών θα κρατήσουν για όλο τον χειμώνα.

Το γνωστό μαγαζί της λεωφόρο Συγγρού ανήκει στον επιχειρηματία Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος έχει στην κατοχή του και τα νυχτερινά κέντρα «Θέα» και «Fix». Το «Fever» έχει γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία της νυχτερινής διασκέδαση και πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο με τα σχήματα που φιλοξενεί. Είναι από τα μεγαλύτερα μπουζούκια της Αθήνας, ενώ από τον χώρο αυτό έχουν παρελάσει σπουδαία ονόματα τη μουσικής βιομηχανίας, όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Σταμάτης Γονίδης, η Άννα Βίσση, η Καίτη Γαρμπή, ο Γιάννης Πάριος, η Έλλη Κοκκίνου και ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Fever Οικονομόπουλος Βανδή δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται. Έχουν ξαναβρεθεί μαζί και την περίοδο 2011-2012, κατά την διάρκεια της οποίας, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και το Fever έγινε το απόλυτο στέκι εκείνης της χρονιάς. Φέτος, αναμένεται να κάνουν το ίδιο και να βγουν νικητές στον σκληρό ανταγωνισμό που θα έχουν με τα υπόλοιπα σχήματα του χειμώνα. Οικονομόπουλος και Βανδή, όμως, δεν θα είναι μόνοι τους στην πίστα του Fever. Στο πλευρό τους θα σταθούν και θα τους υποστηρίξουν κατάλληλα, το νεανικό συγκρότημα Boys and Noise, το οποίο έχει προκαλέσει έκπληξη με τα τραγούδια του, καθώς και η ανερχόμενη και ταλαντούχα ποπ τραγουδίστρια Demy.

O Νίκος Οικονομόπουλος θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως ο καλύτερος Έλληνας τραγουδιστής του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού. Η δημοτικότητα του αυξήθηκε ραγδαία, μετά την συμμετοχή του στο «Fame Story” το 2006 και την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Η ιδιαίτερη φωνή και το παρουσιαστικό του είχαν αφήσει έκπληκτους, τόσο τον κόσμο που παρακολουθούσε αυτές τις μουσικές εκπομπές, όσο και τους κριτές, αλλά και όλους αυτούς που έχουν γνώση της μουσικής. Έτσι, δεν άργησε να έρθει και ο πρώτος του δίσκος, ενώ ξεκίνησε άμεσα και τις εμφανίσεις του στα μπουζούκια. Από τότε, η καριέρα του παίρνει την ανιούσα και  όλες οι κυκλοφορίες του έχουν γνωρίσει απίστευτή εμπορική επιτυχία, ενώ η παρουσία του μπροστά στο κοινό, μετατρέπονταν αυτόματα σε ένα λαϊκό γλέντι.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Θανάση Παπαγεωργίου και το γεγονός ότι δεν έχει φύγει ποτέ από τα μαγαζιά του, μόνο τυχαίο δεν είναι. Κάθε καλοκαίρι βρίσκεται στο «Θέα», ενώ τον χειμώνα εναλλάσσεται ανάμεσα στο «Fix» και το «Fever». Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε στην πίστα της παραλιακής, μαζί με την Πέγκυ Ζήνα, με την οποία συνεχίζει για λίγο ακόμα τις εμφανίσεις του, ενώ την περσινή χρονιά, τον είδαμε με τον Βασίλη Καρρά, σε ένα σχήμα που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμα του.

Η Δέσποινα Βανδή είναι μια από τις καλύτερες γυναικείες φωνές όλων των εποχών. Η μουσική της σταδιοδρομία είναι γεμάτη από επιτυχίες, ενώ το όνομά της έχει ακουστεί σε όλο τον κόσμο, καθώς έχει πραγματοποιήσει και αξιοπρόσεκτη διεθνή καριέρα, κυκλοφορίες δίσκων σε άλλες χώρες και αμέτρητες συναυλίες στο εξωτερικό. Έχει βραβευτεί αρκετές φορές, τόσο η ίδια, όσο και πολλά από τα τραγούδια της. Η καριέρα της ξεκίνησε το 1994 με την κυκλοφορία του πρώτου της δίσκου, και την ίδια χρονιά έκανε και την πρώτη της εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, έχοντας πρώτα γοητεύσει ,για κάποια έτη, το κοινό της Θεσσαλονίκης. Οι δισκογραφικές της δουλειές ξεπερνούν τις δεκαπέντε, μεταξύ των οποίων albums, συλλογές, αλλά και singles σε ελληνικό και ξενόγλωσσο στίχο, ενώ διακρίνεται και για την έντονη φιλανθρωπική της δράση.

Η Δέσποινα Βανδή έχει περάσει από όλες τις μεγάλες πίστες της Αθήνας και έχει συνεργαστεί με όλα τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, σύγχρονου και παλιού, ενώ έχει σταθεί δίπλα σε τεράστιες μουσικές φυσιογνωμίες του παρελθόντος. Έχουν ξεχωρίσει οι εμφανίσεις της στο «Rex», στο οποίο έδινε το παρών και πρωταγωνιστούσε με τις φωνητικές της ικανότητες και την σκηνική της παρουσία. Τελευταία εμφάνισή της σε κέντρο της Αθήνας ήταν τον χειμώνα 2012-2013 στο Ποσειδώνιο, καθώς πέρσι, μετά από κάποιες δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη, αποφάσισε να μην τραγουδήσει μαζί του στο Έναστρον και να αποχωρήσει από το σχήμα..
eqw5tywy3h 1Για να ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά σχήματα επισκεφθείτε την σελίδα του kratisinow.gr  «Μπουζούκια Αθήνα» 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....