Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Διαζύγιο-βόμβα του Παπαδάκη με την Αναστασοπούλου!

Στον ΑΝΤ1... μεν, χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη δε! Διαζύγιο-βόμβα...

Καντάδα από τον Κραουνάκη

«Καλημέρα, όμορφη Κεφαλλονιά» τραγουδάει με την ξεχωριστή φωνή του...

Τατιάνα Μπλάτνικ – Γιώργος Μπαρμπαλιάς: Μόνο φίλοι ή μήπως κάτι παραπάνω;

Ο χρόνος μόνο θα δείξει τι πραγματικά παίζει στο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 18 Μαϊου

ΚΡΙΟΣ: Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ...

Τραγωδία στα Τέμπη – «Μητέρα, κοιμήσου γιατί θα αργήσω»

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 32χρονου μηχανοδηγού του επιβατικού τρένου Δημήτρη Μασσαλή

Την ώρα που ο θλιβερός κατάλογος με τα επιβεβαιωμένα θύματα της φονικής σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη μακραίνει μέρα με τη μέρα, η αγωνία για την τύχη όσων δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής σημεία ζωής έχει χτυπήσει «κόκκινο», με συγγενείς και φίλους να απευθύνουν αγωνιώδεις εκκλήσεις προς όλους όσοι γνωρίζουν κάτι για τους αγαπημένους τους να επικοινωνήσουν μαζί τους!

treno 1

Ανάμεσα σε όσους δεν είχαν ταυτοποιηθεί ή εντοπιστεί ως αργά χθες ήταν και ο 20χρονος φοιτητής της Γεωπονικής Αναστάσιος Κουτσόπουλος, ο οποίος επιβιβάστηκε στη μοιραία αμαξοστοιχία, στην Καρδίτσα, στις 21.20 την Τρίτη. «Δεν έχουμε κάποιο νέο του, περιμένουμε να μάθουμε νέα του. Ξέρουμε ότι δεν ήταν σίγουρα στο πρώτο βαγόνι. Εχουμε πάει σε όλα τα νοσοκομεία και δεν τον έχουμε βρει. Ψάξαμε αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στους επιβάτες που μεταφέρθηκαν με λεωφορεία» ανέφερε η σύντροφός του Μαριέττα Αλεξανδρή.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη – Χάθηκε κάθε ελπίδα και για την Ιφιγένεια Μήτσκα

anastasios koutsopoulos
Αναστάσιος Κουτσόπουλος

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι στις 22.50, λίγα λεπτά πριν από το φοβερό δυστύχημα, ο 20χρονος είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τη μητέρα του και της είχε πει «μητέρα, κοιμήσου γιατί θα αργήσω»! Κατά τις ίδιες πληροφορίες, της είχε αναφέρει ότι το τρένο είχε πολύ κόσμο και ότι θα υπάρξει καθυστέρηση.

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Νεκρός ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης

Ο γιος του 48χρονου Γιάννη Βουτσινά, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη λίστα των αγνοουμένων μετά την τραγωδία, ανέφερε ότι δεν έχει μάθει νέα του πατέρα του τις τελευταίες 40 ώρες. «Δεν έχουμε κάποιο νέο, περιμένουμε ακόμα, είμαστε σε αναμονή και έχει αρχίσει να μας ταλαιπωρεί πολύ. Εχουμε δώσει DNA, έχουμε δώσει στοιχεία, τα πάντα, έχουμε δώσει ό,τι μπορούσαμε να είχαμε δώσει» είπε, ενώ η κόρη ενός 67χρονου αγνοουμένου δήλωσε: «Του έκλεισα το τελευταίο εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι. Αυτό που δεν αντέχω είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχω κανένα νέο… Να βρω κάτι… Κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό!»

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασε με λυγμούς πατέρας αγνοούμενης – «Τι θα παραλάβω εγώ μέσα στο κουτί από το παιδί μου;»

ioannis voutsinas
Ιωάννης Βουτσινάς

Σε μια προσπάθεια να βρουν πληροφορίες για τους οικείους τους από άτομα με τα οποία συνταξίδευαν ή να μάθουν έστω κάτι για τις τελευταίες στιγμές τους, απελπισμένοι συγγενείς και φίλοι αγνοούμενων παιδιών που πιθανότατα δεν κατάφεραν να βγουν ζωντανά από την άμορφη μάζα από λαμαρίνες στην οποία μετατράπηκε η αμαξοστοιχία Intercity 62, έχουν γεμίσει με φωτογραφίες τα προφίλ τους στα social media.

Στην πλειονότητά τους οι αναρτήσεις που έχουν κατακλύσει το διαδίκτυο απεικονίζουν χαμογελαστά πρόσωπα νεαρών παιδιών σε ανέμελες στιγμές, τα οποία δεν πρόλαβαν να δουν τα όνειρά τους να γίνονται πραγματικότητα, προκαλώντας σφίξιμο στο στομάχι και των πιο ψύχραιμων!

«Η φίλη μου ήταν στα Τέμπη. Εχουν περάσει 24 ώρες και αγνοείται. Σας παρακαλώ, βοηθήστε μας» ανέφερε σε story που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram η Αλεξία Κούβελα, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων «GNTM». Η 26χρονη αγνοούμενη Ελισάβετ Χατζηβασιλείου, που είναι και η ίδια plus size μοντέλο, ταξίδευε με το μοιραίο τρένο, που επί 12 ολόκληρα λεπτά κατευθυνόταν με 100 χιλιόμετρα προς τον θάνατο, έχοντας μαζί της το αγαπημένο κατοικίδιό της, τη γάτα της.

Ελισάβετ Χατζηβασιλείου

Αγωνιώδεις εκκλήσεις μέσω διαδικτύου απηύθυναν, ακόμη, οι συγγενείς του 34χρονου Βάιου Βλάχου, από την Καρδίτσα, ο οποίος ταξίδευε από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη μαζί με την 36χρονη σύντροφό του, της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, από την Αταλάντη, της φοιτήτριας του ΑΠΘ Αγάπης Τσακλίδου, της Κλαούντια Λάτα, της Σοφίας Ταχματζίδου, η οποία επέβαινε σε ένα από τα πρώτα βαγόνια κ.ά. Ωρες αγωνίας περνούν, επίσης, η οικογένεια της Αναστασίας Αδαμίδου.

Βάιος Βλάχος

agapi tsaklidou
Αγάπη Τσακλίδου

ELPID choupa 2
Ελπίδα Χούπα

kalountia lata
Κλαούντια Λάτα

anastasia adamidou
Αναστασία Αδαμίδου

Σοφία Ταχματζίδου

Ευαίσθητες χορδές άγγιξε, όμως, και το συγκινητικό γράμμα που άφησε κάποιος έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη, απευθυνόμενος σε έναν από τους αγνοουμένους. «Ελπίζω να βρεθείς και να είσαι καλά. Εύχομαι όλοι όσοι είστε εκεί ψηλά να είστε ήρεμοι και γαλήνιοι. Να ξέρεις πως αν τελικά έχεις φύγει “συγγνώμη” για όλα και πως σ’ αγαπώ πολύ. Ολοι σε αγαπάμε και ευχόμαστε να είσαι καλά όπου και αν είσαι» έγραψε.
«Καλό παράδεισο, εις μνήμην όσων χάθηκαν άδικα» ανέφερε ένα σημείωμα, ενώ ένα άλλο έγραφε: «Ο Κύριος ας αναπαύσει τις ψυχές τους». Στη μνήμη των δεκάδων θυμάτων της φονικής σύγκρουσης των δύο τρένων στα Τέμπη, άνθρωποι κάθε ηλικίας άφησαν μπουκέτα με λουλούδια έξω από τα γραφεία του ΟΣΕ και άναψαν κεριά.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αχιλλέας Πλακίδας: Η κραυγή απόγνωσης του ιδιοκτήτη του γνωστού μπαρ στα Λαδάδικα

Υπό διωγμό φαίνεται πως είναι το υγιές επιχειρείν από...

Πέφτει οριστικά αυλαία για τη «Μουρμούρα»

Tέλος η «Μουρμούρα»! Στο κατώφλι της 12ης σεζόν, η...

Ζωζώ Σαπουντζάκη: «Δεν ισχύει ότι πούλησα το σπίτι στην Κινέτα»

Επίσημη διάψευση από τη Ζωζώ Σαπουντζάκη για την πώληση...

Έλιωσε ο πάγος για Γκρέυ και Ηλιάδη

Επρεπε να περάσουν δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια για να μιλήσουν...

4amea: Γιορτή – υπόκλιση στην ηρωίδα μητέρα

Εντυπωσιακή ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η 4amea της...

Με φόρα και τρίωρο πρωινό η Σκορδά στο Mega

Τρίωρη πρωινή εκπομπή για τη Φαίη Σκορδά στο Mega!...

Κώστας Κωστόπουλος: Χωρίς «λεκέ» βιασμού ο «mister Σασμός»

«Εχω σοβαρές αμφιβολίες και μακάρι να ήταν διαφορετικό το...

Στο Μιλάνο για δουλειές και relax η Αθηνά Οικονομάκου

Στις 26 Απριλίου έγινε γνωστό ότι η Αθηνά Οικονομάκου...