Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου έκλεισε τα 39 και έβαλε πλώρη για… milf

«Ενας χρόνος πιο κοντά για να γίνω milf» έγραφε...

ΗΠΑ: Ποντικοί πειραματόζωα έσπασαν πλάκα με τους ερευνητές!

Ποντικοί εργαστηρίου που «τρέλαναν» τους ερευνητές κάνοντας επίτηδες λάθη...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...

Βίαζε το βαφτιστήρι του από την ηλικία των 9 ετών έως τα...

Μια σοκαριστική υπόθεση βιασμού τριών παιδιών, ανάμεσα στα οποία...

Τραγωδία στα Τέμπη – Ανατριχίλα από μαρτυρία επιβάτιδας που βγήκε ζωντανή από την κόλαση

«Μύριζε καμένο και μας φώναζαν “βγείτε έξω!”»

Την ώρα που δεκάδες οικογένειες θρηνούν τα παιδιά τους που χάθηκαν τόσο άδικα στην τραγωδία των Τεμπών, υπάρχουν και εκείνοι που νιώθουν ευγνώμονες που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τη μοιραία αμαξοστοιχία.

kentriki apologismos

Τις στιγμές που έζησε στα Τέμπη περιέγραψε μία φοιτήτρια του ΑΠΘ που επέζησε από τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων. Η νεαρή από την Κοζάνη αποκάλυψε ότι ήταν να επιβιβαστεί στο δεύτερο βαγόνι, όμως ο φίλος της την προέτρεψε να πάει στο τελευταίο. «Μου είπε “πήγαινε στο τελευταίο”, λες και είχε το προαίσθημα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγνή Τιτέλη. «Συνήθως κάθομαι μπροστά μπροστά και για πρώτη φορά έκατσα στο τέλος. Νιώθω υπερβολικά τυχερή, όπως και τα παιδιά που σώθηκαν. Είναι τύχη, δεν μπορώ να το περιγράψω αλλιώς».

agni epizisasa
Η Αγνή Τιτέλη

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, υπήρξε καθυστέρηση μισής ώρας στα Παλαιοφάρσαλα. «Δεν είχα καταλάβει πολλά γιατί φορούσα ακουστικά. Μετά ξεκίνησε, και δεν πέρασε μία ώρα και αρχίζει το βαγόνι να τρέμει, έπεφταν κάτω άνθρωποι, πράγματα, τσιρίδες» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ τι περάσαν τα παιδιά στο πρώτο βαγόνι. Εν τέλει σταμάτησε το τρένο, πανικός, καπνός, ακόμα και στο έβδομο βαγόνι είχε καπνό, μύριζε καμένο και μας φώναζαν όλοι “βγείτε έξω!”».

Αναφορά στις στιγμές της φρίκης που ακολούθησαν τη σύγκρουση έκανε και ο Κώστας Μυλωνάς, οδηγός λεωφορείου που περνούσε τυχαία από το σημείο. «Φώναζαν “βοήθεια” συνέχεια. Κάποιοι κλαίγανε. Μετά επικοινώνησε μαζί μου η Hellenic Train. Τους είπα ότι τράκαραν δύο τρένα και δεν με πίστευαν» ανέφερε και συνέχισε: «Υπήρχε μια πυρκαγιά δεξιά μου, ήταν πολύ έντονη η φωτιά. Μόλις φτάσαμε στον σταθμό του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη με το λεωφορείο και άνοιξα τις πόρτες για να κατέβουν οι επιβάτες, κάποιοι γονείς μού έλεγαν “το δικό μου το παιδί δες, το έφερες;” και είπα ότι είναι και άλλα λεωφορεία από πίσω. Μου κόπηκαν τα πόδια».

odigos
Ο Κώστας Μυλωνάς

Ανατριχίλα προκαλούν και τα λεγόμενα μιας κοπέλας που κατάφερε να επιζήσει. Οπως δήλωσε η θεία της, Γιώτα, η νεαρή βρισκόταν στο πίσω μέρος του τρένου. «Τα παιδιά που έζησαν δεν κοιμούνται και κλαίνε» είπε και ανέφερε: «Σας μιλάω και ντρέπομαι γιατί πρέπει να συμβαίνουν ατυχήματα και να λέμε μετά “πρέπει να το φτιάξω αυτό”. Θα πάει φυλακή αυτός που έκανε το λάθος, αλλά κανένας από αυτούς που έχουν την ευθύνη δεν θα πάει φυλακή. Η ανιψιά μου δεν είναι καλά, κοιμάται λίγο, ξυπνάει, λέει συνεχώς “μυρίζει καμένο”».

Διαβάστε επίσης: Εξαίρεση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με υπουργικό δάχτυλο από τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων

Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε και μία 25χρονη, που βρισκόταν στο έκτο βαγόνι και την τελευταία στιγμή αποφάσισε να παραμείνει στη θέση της και να μην πάει στο δεύτερο βαγόνι για να φορτίσει το laptop της. «Το κορίτσι μου μού τηλεφώνησε λίγα λεπτά μετά το δυστύχημα. Οταν γύρισε στη Θεσσαλονίκη, νόμιζα πως κέρδισα το τζόκερ. Μου είπε πως υπήρχε έκρηξη και καπνός» εξήγησε αρχικά ο πατέρας της και συνέχισε:

Διαβάστε επίσης: Γιώργος Λιάγκας: «Κύριε Καραμανλή θέλετε να πάτε σε ένα άλλο υπουργείο να παίξετε με ζωές άλλων ανθρώπων;»

«Νιώθω μία θλίψη. Αυτό το “πάμε και όπου βγει” νομίζω θα στοιχειώνει όλους τους Ελληνες και αντικατοπτρίζει την ελληνική πραγματικότητα. Δεν μπορώ να είμαι χαρούμενος γιατί πολλοί άνθρωποι χάσανε τα παιδιά τους». Μάλιστα, όπως είπε ο πατέρας της 25χρονης, η ίδια στάθηκε τυχερή γιατί ήθελε να πάει στο δεύτερο βαγόνι να φορτίσει το laptop, γιατί η πρίζα που είχε στο τραπεζάκι της δεν δούλευε. «Τελικά είχε και μια κοπέλα δίπλα της που κοιμόταν και για να μην την ενοχλήσει δεν σηκώθηκε και δεν πήγε στο βαγόνι 2» κατέληξε.treno 1 1

Διαβάστε επίσης: Ξέσπασμα Λιάγκα κατά της Πάολα: «Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Δεν είναι ζητιάνοι, τα παιδιά τους έχασαν»

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία στα Τέμπη: Το τελευταίο αντίο σε πατέρα και γιο που βρήκαν φρικτό θάνατο

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυστραλία: Ψάρι «λαχνός» αξίας 930.000 ευρώ

Φτωχαδάκι ψαράς στην Αυστραλία έκανε την τύχη του καθώς...

«TV Queen»: Το νέο ξινό φρούτο που σερβίρει στο Open ο Νίκος Κοκλώνης

Aυτό το ριάλιτι δίχως άλλο μόνο ο... Μένιος Φουρθιώτης...

Η κόκα του Πειραιά και η ενέδρα θανάτου σε εστεμμένη κούκλα

Την ώρα που η παγκόσμια κοινή γνώμη προσπαθεί να...

Δύο ομοφυλόφιλοι επιδόθηκαν σε σεξουαλικές πράξεις σε προαύλιο εκκλησίας τη Μ. Τετάρτη

Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν είχαν δύο ομοφυλόφιλοι άνδρες,...

Οσα θαυμαστά συμβαίνουν στο δωμάτιο του Δημήτρη Κόκοτα στο «Γεννηματάς»

Αχτίδες «αναστάσιμου φωτός» έχουν αρχίσει να πλημμυρίζουν εδώ και...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του συνταξιούχου στη Σάμο!

Επειτα από σχεδόν 21 μήνες εξιχνιάστηκε από την Αστυνομία...

Μάκης Δελαπόρτας: Βατερλό στις εκλογές του ΤΑΣΕΗ! – Τον πέταξαν εκτός Δ.Σ. οι… συνάδελφοί του!

Εκτός Δ.Σ. ο γνωστός ηθοποιός Μάκης Δελαπόρτας, μετά και...

Το μήνυμα της Μενεγάκη πριν από τις διακοπές του Πάσχα

Η ωραία Ελένη κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι... στα μέσα κοινωνικής...