Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Aλλοδαπός ονόματι Ταχίρ εξέδιδε 14χρονη μέσα από τη Μονάδα Προστασίας Νεανίδων «Αγία Βαρβάρα»

Τρία άτομα που φέρεται ότι υπήρξαν πελάτες του θα βρεθούν αντιμέτωπα με τη Δικαιοσύνη

Το ένα μετά το άλλο «σκάνε» σαν βόμβες τα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης μικρών παιδιών! Την ώρα που η κοινή γνώμη προσπαθεί ακόμη να συνέλθει από τη φρικιαστική υπόθεση παιδεραστίας με κατηγορούμενο τον 53χρονο παιδοβιαστή Ηλία Μίχο, ένα νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος ανηλίκου συγκλονίζει το πανελλήνιο.

viasmos

Αυτή τη φορά αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη θα βρεθούν ένας 28χρονος αλλοδαπός ονόματι Ταχίρ, ο οποίος κατηγορείται ότι έπαιρνε μέσα από τη Μονάδα Προστασίας Νεανίδων «Αγία Βαρβάρα» ένα 14χρονο κοριτσάκι και το εξέδιδε σε βρόμικα ξενοδοχεία του Μεταξουργείου, και ακόμη τρία άτομα, που φέρεται ότι υπήρξαν πελάτες του. Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι ο 28χρονος αλλοδαπός, ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης μέσω Instagram, αποκαλούσε «βίζιτα» την ανήλικη και την προέτρεπε να πάει για… «δουλειά» στέλνοντας σε greeklish τα εξής μηνύματα: «Gia douleia pame», «Gia vizita»!

viasmos

Το μικρό κορίτσι, το οποίο είχε μεταφερθεί με την αδελφή του στο ίδρυμα με εισαγγελική εντολή, έφευγε κάθε τόσο και έπειτα από λίγο επέστρεφε με τη θέλησή του, με αποτέλεσμα οι κοινωνικοί λειτουργοί της δομής να κάνουν επανειλημμένα δηλώσεις εξαφάνισης στην Ασφάλεια! Το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, η 14χρονη εξαφανίστηκε πάλι, όμως επέστρεψε στις 8.15 προχθές το πρωί, για να ξαναφύγει στις 8 το βράδυ τις ίδιας ημέρας, χωρίς να επιστρέψει. Το πυκνό πέπλο μυστηρίου που κάλυπτε την υπόθεση άρχισε να διαλύεται στις 6 προχθές το απόγευμα, όταν η κοινωνική επιμελήτρια του ιδρύματος ενημερώθηκε από μια αλλοδαπή φιλοξενούμενη ότι η 14χρονη διατηρούσε επαφές με έναν άνδρα με το ψευδώνυμο Ταχίρ, με τον οποίο έχουν συμφωνήσει να την εκδίδει και να παίρνει χρήματα.

viasmos

Σε ξενοδοχείο

Εν συνεχεία, η κοινωνική λειτουργός επικοινώνησε με την ανήλικη, η οποία αναγκάστηκε να παραδεχθεί πως βρισκόταν σε ξενοδοχείο του κέντρου της Αθήνας με τρεις άνδρες, με έναν εκ των οποίων ήταν επί τρεις ώρες κλεισμένη στο δωμάτιο.

viasmos 1

Κατόπιν, η επιμελήτρια προσπάθησε μέσω της αδελφής της 14χρονης να πείσει την ανήλικη να επιστρέψει, όμως εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας ότι έχει συμφωνήσει με τον Ταχίρ να εκδίδεται αντί 100 ευρώ, με την προϋπόθεση ότι θα της παρέχει ρούχα, εσώρουχα και ένα σπίτι στην Ελευσίνα, όπου θα συνευρίσκεται σεξουαλικά με άνδρες! Υστερα από αυτό ενημερώθηκε η Αμεση Δράση, άνδρες της οποίας πέρασαν χειροπέδες στον αλλοδαπό στο μετρό της Αγίας Μαρίνας, όπου είχε κλείσει ραντεβού με το κοριτσάκι. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν και τρεις Ελληνες, όλοι τους κάτοικοι Ελευσίνας, που φέρεται ότι βίασαν τη 14χρονη. Στην κατοχή του ενός, μάλιστα, βρέθηκαν επτά αρχεία βίντεο και ένα screenshot, στα οποία διακρίνεται η μικρή μαθήτρια σε προκλητικές πόζες. Παράλληλα, έχει καταγραφεί σε βίντεο ο βιασμός του παιδιού από έναν μυστηριώδη αλλοδαπό με το όνομα Ρουσλάν, ηλικίας 22 ή 23 χρόνων. Οπως διαπιστώθηκε, ο Ταχίρ και ακόμη δύο άνδρες παρακολουθούσαν τη σκηνή και τραβούσαν βίντεο!

viasmos

Η Μονάδα Προστασίας Νεανίδων «Αγία Βαρβάρα» είναι δημόσια δομή που παρέχει υπηρεσίες παιδικής προστασίας σε έφηβες και αποτελεί παράρτημα του Κέντρου Προστασίας Παιδιού «Η ΜΗΤΕΡΑ» που ανήκει στο ΝΠΔΔ – Κέντρο Κοινωνικής Περιφέρειας Αττικής. Εποπτεύεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, στο οποίο είναι αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης η υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...