Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο άπιστος Μπον Τζόβι

Την επιτυχία του Δημήτρη Κοντολάζου «Δεν σου κάνω τον...

Τα δάκρυα της Σάττι για την απώλεια του πατέρα της

Σε μια ανθρώπινη και συγκινητική στιγμή, λόγω της πρόσφατης...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Ο Ιωάννης Καραγεώργης τιμήθηκε για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της...

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο...

Υπόθεση προπονητή ταε κβον ντο: Πιτζάμα πάρτι με ανήλικες στο γυμναστήριο

Οταν χώρισε από τη σύζυγό του προκάλεσε ζημιές στο σπίτι και ανέβηκε στην ταράτσα με μια καραμπίνα για να αυτοκτονήσει

Σοκάρει η αποκάλυψη πως ο 44χρονος κατηγορούμενος ως παιδοβιαστής προπονητής τάε κβον ντο διοργάνωνε ακόμα και πιτζάμα πάρτι για να παρασύρει τις ανήλικες αθλήτριες, ικανοποιώντας τις διεστραμμένες του ορέξεις.

paidoviastis
Ο προπονητής Αρης Δάτσιος

Οι πέντε κοπέλες που αποκάλυψαν τη δράση του Αρη Δάτσιου είναι αποκαλυπτικές ως προς τη μεθοδολογία του προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ίδιων αλλά και των οικογενειών τους. Ο 44χρονος πλησίαζε κορίτσια 12 έως 16 ετών που είχαν ταλέντο στο άθλημα. Τα εκθείαζε και τους έλεγε ότι θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη καλύτερες, αν έκαναν ατομική προπόνηση στο γυμναστήριό του στην Ηλιούπολη.

datsios26800

Με τον τρόπο αυτόν φέρεται ότι τις παρέσερνε στο δωμάτιο που είχε μέσα στο γυμναστήριο, αλλά και στο σπίτι του, ασελγώντας σε βάρος τους. Μετά τη σεξουαλική κακοποίηση ζητούσε από τα κορίτσια να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και ασκούσε ψυχολογικό εκβιασμό, λέγοντάς τους ότι «αν μιλήσετε γι’ αυτό, θα αυτοκτονήσω και θα είστε εσείς υπεύθυνες».

proponitis2

Παράλληλα, προσπαθούσε να έρθει κοντά στις οικογένειες των κοριτσιών. Εμπαινε στα σπίτια τους, διοργάνωνε μπάρμπεκιου, αλλά και διακοπές με τις οικογένειες των μαθητριών του!

Κορυφή του παγόβουνου αποτέλεσε η διοργάνωση ακόμα και πιτζάμα πάρτι με τη συμμετοχή ανηλίκων στις 25 Μαΐου 2019. Μάλιστα είχε αναρτήσει φωτογραφίες από το πάρτι που είχε διοργανώσει. Σε αυτές φαίνονταν 15 με 20 παιδιά στο γυμναστήριο, έχοντας στρώσει σεντόνια για να κοιμηθούν. Πρόκειται για παιδιά μικρών ηλικιών, τα οποία είχαν μαζί τους αρκουδάκια και άλλα παιχνίδια.

datsios26532

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσαν οι πέντε κοπέλες, που σήμερα είναι από 19 έως 26 ετών, ο πρώτος βιασμός έγινε σε βάρος τους το 2009 και ο τελευταίος το 2020, ενώ ήταν ανήλικες ηλικίας 12 έως 16 ετών. Μάλιστα εκφράζουν τον φόβο πως ο προπονητής πολεμικών τεχνών συνέχισε τη δράση του και με άλλα κορίτσια.

proponitis 1

Γείτονες και συνάδελφοι του προπονητή υποστηρίζουν ότι τον έβλεπαν στο αμάξι και στη μηχανή του με κοπέλες επί τουλάχιστον 10 ολόκληρα χρόνια να τις πηγαίνει στο σπίτι του. Για τον σκοπό αυτόν αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς του, προκειμένου να διευκολυνθούν και άλλα θύματα να καταγγείλουν τη δράση του. Εξάλλου, στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας μπαίνουν τα ταξίδια που έκανε στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό με ανήλικες αθλήτριες για αγώνες.

Βίαια ξεσπάσματα

Πάντως, γείτονες αλλά και συνάδελφοί του δεν είχαν αντιληφθεί οτιδήποτε όλα αυτά τα χρόνια. Αντίθετα, υπάρχουν μαρτυρίες για βίαια ξεσπάσματα στην οικογένειά του. Μάλιστα, χώρισε από την πρώην γυναίκα του εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού, ύστερα από καβγάδες. Οταν χώρισε από την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει έναν εξάχρονο γιο, προκάλεσε ζημιές στο σπίτι και ανέβηκε στην ταράτσα με μια καραμπίνα, απειλώντας ότι θα αυτοκτονήσει.

paidoviastis2

Ο 44χρονος, που κρατείται έπειτα από ένταλμα σύλληψης, απολογείται σήμερα στον ανακριτή για το κακούργημα των βιασμών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση σε βάρος των πέντε ανήλικων αθλητριών, για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών. Ο δικηγόρος των κοριτσιών που τον κατήγγειλαν Αντώνης Πεπελάσης δήλωσε πως κατέθεσαν τις μηνύσεις για να προστατεύσουν άλλα παιδιά και να λογοδοτήσει για τις πράξεις του.

datsios27068

«Αυτό που έκαναν τα κορίτσια δείχνει γενναιότητα. Ηθελαν να αποδοθεί δικαιοσύνη, γιατί όλη αυτή η ιστορία τούς έχει στοιχίσει πολύ ψυχολογικά, και το δεύτερο που ήθελαν είναι με τον τρόπο αυτόν να προστατεύσουν κι άλλα παιδιά, γιατί πίστευαν ότι η δραστηριότητα του συγκεκριμένου ανθρώπου μπορεί να συνεχίζεται» δήλωσε ο κ. Πεπελάσης. Σχολιάζοντας την καθυστερημένη αντίδρασή τους, ο δικηγόρος τους επεσήμανε: «Οταν ήταν μικρές δεν είχαν εικόνα και βεβαιότητα ότι αυτό που συνέβαινε στη μία θα συνέβαινε και αλλού. Τώρα που μεγάλωσαν τα κορίτσια επικοινώνησαν μεταξύ τους και κάπως βγήκε ότι υπάρχουν κι άλλα θύματα».

datsios26733

Στο μεταξύ, μετά τις αποκαλύψεις για τη δράση του προπονητή τάε κβον ντο, άγνωστοι έγραψαν προχθές υβριστικά συνθήματα στην τζαμαρία του γυμναστηρίου του στην Ηλιούπολη.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος έριξαν τίτλους τέλους στον γάμο τους

Τίτλοι τέλους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του...

Αποκαλύψεις για τη «Μις ΗΠΑ» 2019 που έβαλε τέλος στη ζωή της!

Παγίδα θανάτου έγινε για την Τσέσλι Κριστ η στέψη...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...