Καταγγελία διασωθέντα των Τεμπών: Ο Θεοδωράκης έθεσε ερώτημα στον Μητσοτάκη που δεν ήταν δικό μου

«Χαστούκι» στον Σταύρο Θεοδωράκη, ο οποίος επιχείρησε να «ξεπλύνει» τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις ευθύνες του ως προς τη σιδηροδρομική τραγωδία, έριξε ένας από τους διασωθέντες επιβάτες.

Πρόκειται για τον Στέργιο Μιναέμη ο οποίος, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, φέρεται ότι είναι ένας από τους τέσσερις επιβάτες που έθεσαν ερώτημα κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης του πρωθυπουργού στους «Πρωταγωνιστές».

Ο Στέργιος Μιναέμης

Ο Σταύρος Θεοδωράκης απηύθυνε την ερώτηση «Γιατί η Πολιτεία δεν βοήθησε κανέναν από τους πληγέντες τις πρώτες κρίσιμες ώρες; Από ρούχα μέχρι εισιτήρια για να επιστρέψουμε στα σπίτια μας;» που φέρεται να υπέβαλε ο Στέργιος Μιναέμης στον πρωθυπουργό, δίνοντας ουσιαστικά εύκολη πάσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να αναφερθεί στα μέτρα που ελήφθησαν για τις οικογένειες των θυμάτων και τους επιβάτες του τρένου. Ομως η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική. Ο επιβάτης δεν υπέβαλε ποτέ αυτήν την ερώτηση στον πρωθυπουργό!

Οπως καταγγέλλει ο ίδιος ο Στέργιος Μιναέμης, «το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου δεν ήταν δικό μου», ξεφτιλίζοντας τον δημοσιογράφο για τη «μαϊμού» ερώτηση. «Δηλαδή σαν κάποιος να ρώτησε τον εαυτό του» σχολίασε ο επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Στιγμιότυπο από τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Σταύρο Θεοδωράκη

Ο κ. Μιναέμης αποκάλυψε ότι ποτέ δεν έκανε αυτή την ερώτηση που του αποδίδεται στο μονταρισμένο βίντεο της εκπομπής… «Απαντήθηκε ένα ερώτημα το οποίο δεν έχει τεθεί καθόλου… Οταν ρωτήθηκα από την εκπομπή του κ. Θεοδωράκη να θέσω κάποια ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό, αφιέρωσα μιάμιση μέρα από τη ζωή μου να βρω κάποια ερωτήματα που θεωρώ αντιπροσωπεύουν τόσο εμένα όσο και τη νεολαία της χώρας μας.

Στο e-mail που έστειλα δεν έχει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Δεν έχω θέσει κάποιο τέτοιο ερώτημα. Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου δεν ήταν δικό μου… Δεν ενοχλήθηκα μόνο επειδή δεν τέθηκε η δική μου ερώτηση, ενοχλήθηκα με όλο αυτό το ύφος της εκπομπής» περιέγραψε ο επιβάτης της μοιραίας αμαξοστοιχίας. Μάλιστα, ο κ. Μιναέμης επικοινώνησε με τους υπευθύνους της εκπομπής του Σταύρου Θεοδωράκη, αλλά αυτοί του απάντησαν «τι να κάνουμε τώρα, δεν μπορεί να διορθωθεί κάτι»…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η εντυπωσιακή 40χρονη τρανς από την Αθήνα και ο ρόλος στην υπόθεση της Μυρτώς

Μία 40χρονη τρανς γυναίκα υπήρξε ρόλος κλειδί στην υπόθεση...

Αποκάλυψη για υπόθεση θανάτου Μυρτώς: «Πήγαν στο ξενοδοχείο για να ικανοποιήσουν τις ορέξεις του 66χρονου»

Οι αποκαλύψεις στην υπόθεση του θανάτου της 19χρονης Μυρτώς έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Όλη η αλήθεια για τον 66χρονο που συνομιλούσε η Μυρτώ – Η αστυνομία έκανε φύλλο και φτερό το σπίτι του

Πολλά ερωτηματικά προέκυψαν με την εμπλοκή του 66χρονου στην υπόθεση θανάτου της Μυρτώς στην Κεφαλονιά.

«Πάγωσε» στον αέρα η Μαρία Ηλιάκη: «Πέθανε; Πότε;»

Απρόσμενη στιγμή στον αέρα της εκπομπής «Νωρίς Νωρίς» το πρωί της Δευτέρας όταν μια πληροφορία άφησε τη Μαρία Ηλιάκη κυριολεκτικά άφωνη.

Δικηγόρος οικογένειας Μυρτώς: Η αποκάλυψη για τα νέα στοιχεία που θα έρθουν στο φως

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Μυρτώς στην Κεφαλονιά...

Γιώργος Λιάγκας: Στον Βόλο με τους γιους του για ξεχωριστό λόγο

Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε το Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλία μαζί...