Χωρίς εκδοτήριο ο σταθμός Δεκέλειας – Διπλανή ψησταριά εκδίδει εισιτήρια

Οι επιβάτες κόβουν «εισιτήρια απέναντι στο ψητοπωλείο»

Την αισχρή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μαρτυρούν οι ολοένα και περισσότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως, στον απόηχο της τραγωδίας των Τεμπών, με την τελευταία να κάνει λόγο για μια ψησταριά που έχει αναλάβει να εκδίδει εισιτήρια εξαιτίας της απουσίας σταθμαρχείου και, κατ’ επέκταση, εκδοτηρίου!

Οπως έγινε γνωστό, ο σταθμός της Δεκέλειας στα δρομολόγια του προαστιακού Αθήνα – Χαλκίδα και Χαλκίδα – Αθήνα παραμένει χωρίς εκδοτήριο. Αυτό το δρομολόγιο εξυπηρετεί περιοχές όπως ο Αγιος Στέφανος, το Κρυονέρι, η Βαρυμπόμπη και σε αυτό επιβιβάζονται πολίτες που θέλουν να μεταβούν στο κέντρο της Αθήνας ή στη Χαλκίδα.

Μάλιστα, ο συγκεκριμένος σταθμός έχει 12 δρομολόγια την ημέρα και, έτσι, αρκετός κόσμος εξυπηρετείται καθημερινά, από τις 5 το πρωί έως τις 12 το βράδυ.

Ωστόσο, όλα αυτά μάλλον είναι ψιλά γράμματα για τους αρμοδίους, με αποτέλεσμα ο σταθμός να υπολειτουργεί και οι επιβάτες να πηγαίνουν σε μια κοντινή ψησταριά, με το όνομα «Σμηνίτης», για να βγάλουν εισιτήριο!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αρνήθηκε να παίξει θέμα η Φαίη Σκορδά: «Παρακαλώ πολύ δεν θέλω να συμμετέχουμε σε αυτό»

Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Buongiorno» το πρωί της Παρασκευής αρνήθηκε να παίξει το θέμα με

Γωγώ Μαστροκώστα: Στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση

Η Γωγώ Μαστροκώστα δίνει μία ακόμα μάχη για τη ζωή της. Πριν μερικά χρόνια είχε νοσήσει σοβαρά αλλά με θεραπείες και δύναμη επανήλθε στην καθημερινότητά της.

Στο πλευρό του γιου της στην πρεμιέρα του – Είναι η μαμά Έλληνα πρωταγωνιστή

Η χαμογελαστή κυρία της φωτογραφίας είναι μητέρα του

Γιάννος Περλέγκας: Αυτοί οι ηθοποιοί ήταν οι γονείς του

Ο Γιάννος Περλέγκας έκανε είσοδο εδώ και λίγες ημέρες στη σειρά «Να μ’αγαπάς» και έφερε τα πάνω κάτω στις ζωές των ηρώων.

Η νέα ανακοίνωση για τη Σία Κοσιώνη που θα συζητηθεί

Η αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ προκάλεσε έκπληξη και συζητήθηκε όσο τίποτα τις τελευταίες ημέρες.

Παπαματθαίου: «Έχουμε τον θάνατο της δεύτερης μαθήτριας και εσείς προβάλλετε το έκτρωμα της Eurovision»

Ο  Τάκης Παπαματθαίου πριν λίγες ώρες άνεβασε στον προσωπικό...

Αγνώριστη η Δήμητρα Στογιάννη – Άλλαξε το λουκ των μαλλιών της

Η Δήμητρα Στογιάννη άφησε πίσω της το μαύρο μαλλί και έγινε κοκκινομάλλα. Η καταξιωμένη ηθοποιός πόσταρε φωτογραφίες με το νέο της λουκ και έγραψε