Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

Παύλος Κυριάκης: Ο πιο επιδραστικός Έλληνας chef παίζει μεγάλη… μπάλα στην Κρήτη

Όταν ο Μύρων και η Έλενα Τουπογιάννη κατέληξαν στο...

Η θρυλική Καίτη Γκρέυ πήρε εξιτήριο έπειτα από έναν μήνα στην Εντατική

Εξιτήριο για το σπίτι της, έπειτα από σχεδόν έναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 19 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Παρόλο που δεν θα λύσετε οριστικά κάποια σημαντικά...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...

Οι πρώτες έξι εφιαλτικές εβδομάδες της Καϊλή μετά τις αποκαλύψεις για το Κατάρ-gate!

Οσα επικαλείται η «Corriere della Sera» ύστερα από μαρτυρία ευρωβουλευτή που είδε την Εύα στις φυλακές

Την ώρα που η βελγική Δικαιοσύνη απέρριψε και το τελευταίο αίτημα της Εύας Καϊλή για αποφυλάκιση, και ενώ παραμένει στις φυλακές των Βρυξελλών για το σκάνδαλο του Κατάρ-gate, η εφημερίδα «Corriere della Sera» έκανε γνωστό πως η Ελληνίδα πολιτικός τις πρώτες εβδομάδες της κράτησής της φέρεται ότι σκέφτηκε να βάλει τέλος στη ζωή της!

kaili12345

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, η Εύα Καϊλή δέχτηκε την περασμένη Δευτέρα επίσκεψη στις φυλακές Χάρεν από την Ντέμπορα Μπεργκαμίνι, ευρωβουλευτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια.

«Αισθάνομαι τρόπαιο»

«Είμαι αθώα, θα το αποδείξω. Αλλά δεν αισθάνομαι θύμα, αισθάνομαι τρόπαιο. Τρόπαιο μιας πολιτικής δίωξης, μέρος της οποίας είναι μια προκατάληψη εναντίον βουλευτών και πολιτικών από τη νότια Ευρώπη» φέρεται ότι είπε η Εύα Καϊλή στην Ιταλίδα ευρωβουλευτή, σύμφωνα με την «Corriere della Sera».

kaili 1 1

Η Ελληνίδα πολιτικός ευχαρίστησε την επισκέπτριά της για το θάρρος της και υπογράμμισε πως είναι η πρώτη ευρωβουλευτής που την επισκέφθηκε για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται. Μάλιστα, φέρεται επίσης ότι είπε στην ευρωβουλευτή του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια πως «τις πρώτες έξι εβδομάδες σκέφτηκα την αυτοκτονία. Αρκετές φορές». Πρόσθεσε δε ότι «ο Παντσέρι ήταν πολύ χειριστικός με τον σύντροφό μου».

kaili 1 2

Οπως αναφέρει η εφημερίδα στο δημοσίευμά της, η ευρωβουλευτής Μπεργκαμίνι κάνει λόγο για «ακλόνητο τεκμήριο αθωότητας», το οποίο «πρέπει να ισχύει για όλους», ενώ υπογράμμισε πως είδε την Ελληνίδα πολιτικό μαχητική και όχι με κατάθλιψη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην κόρη της Εύας Καϊλή. «Η κόρη της δεν φταίει. Αντιθέτως, βιώνει μια διαλυμένη στοργή που θα έχει συνέπειες στη ζωή της» επισήμανε. Τέλος, γνωστοποίησε πως η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου μελετά γαλλικά και ολλανδικά και πως στο τέλος της υπόθεσης θέλει να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική.

kaili

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, εξηγώντας πως η εντολέας του τις πρώτες ημέρες της φυλάκισής της ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πέρασε από το μυαλό της να βάλει τέλος στη ζωή της. «Είναι γεγονός. Ωστόσο, τώρα είναι δυνατή και θα δώσει τη μάχη της για να αποτινάξει αυτόν τον λεκέ που αδίκως της έχουν ρίξει. Δεν θα δεχτεί ποτέ να ομολογήσει πράξεις που δεν έχει τελέσει για να βγει έξω. Η μεγαλύτερη έλλειψη αυτή τη στιγμή για την ίδια είναι εκείνη του παιδιού της» είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος και συνέχισε:

kaili28965

«Η εντολέας μου έχει τη δυνατότητα να βλέπει το παιδί δύο φορές την εβδομάδα. Οι ιταλικές Αρχές και οι Ιταλοί πολιτικοί μάς στήριξαν πολύ στο ζήτημα του παιδιού. Το μωρό αυτή τη στιγμή μένει με τον πατέρα, αλλά πολλές ώρες είναι και στον παππού. Για να καταλάβετε τι στιγμές βιώνει αυτό το παιδί, τη στιγμή που τελειώνει το επισκεπτήριο, πάει και κρύβεται πίσω από μία καρέκλα για να μην το δουν και να μείνει με τη μητέρα του».

kaili28781

Ωστόσο, ο ποινικολόγος ξεκαθάρισε πως δεν θέλει να μιλάει συναισθηματικά, αλλά με ισχυρά επιχειρήματα. «Η Εύα Καϊλή δεσμεύεται απέναντι στους Ελληνες ψηφοφόρους της ότι θα πολεμήσει για την αθωότητά της. Ο λόγος που απορρίπτεται το αίτημα αποφυλάκισής της δεν είναι ότι υπάρχουν στοιχεία ενοχής σε βάρος της. Η μόνιμη αιτιολογία είναι ότι υπάρχουν σε εξέλιξη έρευνες και μέχρι να ολοκληρωθούν δεν την αφήνουν ελεύθερη, γιατί μπορεί να καταστρέψει τα στοιχεία της ανάκρισης» κατέληξε.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Ελένη Προκοπίου αγκαζέ με τον Δημήτρη της

Μια σπάνια εμφάνιση από μια ακριβοθώρητη ηθοποιό. Τη σπουδαία...

Η διπλή gay ζωή γόνου εφοπλιστή

Νέος, όμορφος, γόνος εφοπλιστικής οικογένειας και ιδιαίτερα προβεβλημένος όχι...

Η Καρρέρ αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας του Μίμη Πλέσσα

Στα μυστικά μακροζωίας του αγαπημένου της συζύγου Μίμη Πλέσσα...

Ο Νίκος Γαρεφαλάκης, που εμφανίστηκε στο «Κωνσταντίνου και Ελένης», ήταν μέλος στη μαφία των 4 τροχών

«Εχει παρατήσει την υποκριτική κι έχει γίνει άλλος άνθρωπος»...

Άστραψαν τα φλας σε εκδήλωση εταιρίας ρούχων

Στο event της εταιρίας ρούχων του Νίκολας Γεωργίου συναντήθηκαν...